Min Sumo

Reidun (38) anbefaler

Hva er din all-time favoritt TV-serie?

Game of Thrones

Og hvis du er HELT ærlig?

Gilmore Girls

Hva er ditt favoritt TV-øyeblikk?

Hmm, en av de jeg husker best, i alle fall:
I en tidlig sesong av Grey’s Anatomy, O’Malley ligger kritisk skadet og han staver 007 i hånden til Meredith, og hun (og jeg) skjønner plutselig hvem han er. Da stod jeg i sofaen.

Ser på nå:

Schitt’s Creek, Transplant, The Rookie, Vida, A Million Little Things, Condor, P-Valley, Love Life

Hvilke Sumo-serier anbefaler du?

Being 29

Serien som, sikkert noe utilsiktet, får meg til å lengte til København! Lun, nær, vittig og småpinlig: Being 29 handler om Jesper og Julie, to venner som begge navigerer Københavns singelliv, og deler «krigshistoriene» sine dagen derpå.  Med korte episoder er denne perfekt for binging!


Lego Masters Australia

Lego Masters Australia er noe så sjeldent som konkurranse-reality der det nesten utelukkende er god stemning. Åtte dyktige par med Lego-entusiaster får noen helt vanvittige utfordringer og bygger alt hva fantasien kan produsere, og det under heftig tidspress. For alle oss som trenger manual for å bygge en Lego-bil er det vilt fascinerende å se mesterverkene som vokser frem mens klokka tikker. Dette er noe jeg kan se med datteren min, nevøene mine – og jeg innrømmer det gjerne – fint kan se alene. Lego Masters er akkurat så ukomplisert TV man trenger akkurat nå!


Stumptown

Dex Parios er en militærveteran med lite på stell, men med et stort hjerte. Tilfeldighetene gjør at hun starter opp som privatdetektiv i hjembyen Portland. Hennes ukonvensjonelle metoder løser vanskelige saker – men skaffer henne også trøbbel med både politi og kriminelle. Colbie Smulders (How I Met Your Mother) kler rollen som badass privatdetektiv – med en utdanka bil som spiller mer eller mindre passende soundtrack til de kinkige situasjonene hun roter seg opp i. Tidvis mørkt, tidvis vittig, passe engasjerende. Denne har så absolutt  «Okei, bare én episode til»-potensiale en fredags kveld!