Premier League

Premier League-sommeren på TV 2 Sumo

TV 2 har sikret seg rettigheter til å vise treningskamper med de største Premier League-lagene denne sommeren!

Blant kampene som er bekreftet kan du se Liverpool, Manchester United, Arsenal, Manchester City, Chelsea, Leicester, West Bromwich og Crystal Palace. Over 20 treningskamper med Premier League-lag vil vises på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo denne sommeren. Blant sommercupene og treningskampene som er bekreftet er Arsenals Summer Tour fra 13. – 22. juli, Premier League Asia Trophy fra 19. – 22. juli, Emirates Cup 29. – 30. juli, samt en rekke treningskamper med Liverpool og Manchester United.

Her samler vi alt innhold fra Premier League!

I tillegg til kampene nedenfor vil ytterligere 20 kamper med andre Premier League-klubber bekreftes senere. Den endelige sendeplanen for disse kampene vil oppdateres fortløpende på våre nettsider. Sendeplanen vil også utvides med en rekke privatkamper med store internasjonale lag utenfor England.

Foreløpig oversikt over sommerens treningskamper:
13. juli, Sydney FB – Arsenal (Summer Tour)
15. juli, La Galaxy – Manchester United (StubHub Center, California)
15. juli, Western Sydney Wanderes – Arsenal (Summer Tour)
17. juli, Real Salt Lake – Manchester United (Rio Tinto Stadium, Utah)
19. juli, Leicester FC – West Bromwich Albion (Asia Trophy, Hong Kong Stadium)
19, juli, Liverpool FC – Crystal Palace (Asia Trophy, Hong Kong Stadium)
20. juli, Manchester City – Manchester United (NRG Stadium, Texas)
22. juli, Chelsea – Arsenal (Summer Tour)
22. juli, bronsefinale i Asia Trophy (Hong Kong Stadium)
22. juli, finale i Asia Trophy (Hong Kong Stadium)
23. juli, Real Madrid – Manchester United (Levi´s Stadion, California)
26. juli, Barcelona – Manchester United (FedEx Field, Maryland)
29. juli, Hertha Berlin – Liverpool FB
29. juli, Sevilla – RB Leipzig (Emirates Cup)
29. juli, Arsenal – Benfica (Emirates Cup)
30. juli, Vålerenga – Manchester United (vises på TV 2)
30. juli, Benfica – RB Leipzig (Emirates Cup)
30. juli, Arsenal – Sevilla (Emirates Cup)
2. august, Sampdoria – Manchester United (Aviva Stadium, Dublin)
5. august, Liverpool FC – Athletic Bilbao

Tidspunkt for kampene bekreftes senere. Dersom ikke annet er oppgitt vises kampene på TV 2 Sport Premium-kanalene og TV 2 Sumo.

Her samler vi alt innhold fra Premier League!

16/17-sesongen av Premier League var av det tettere slaget, og måtte utkjempes helt til siste runde for å nå en endelig avgjørelse. Vi ble også vitne til historiske øyeblikk som Zlatan Ibrahimovics første sesong i Manchester United og John Terrys siste kamp i Chelsea-drakt. Etter en heseblesende sesong kan det ofte være godt å koble av litt, før det hele starter igjen i august. Det trenger imidlertid ikke ta mange ukene før det begynner å krible etter sesongstart igjen.

 Se PL 24/7 her!

Selv om sommeren for mange er årets store høydepunkt kan den for fotballglade mennesker bety lange dager i påvente av at sesongen skal starte opp igjen. Når det i tillegg ikke spilles noe mesterskap denne sommeren blir ventetiden enda mer uutholdelig. Vi vet selv hvor kjedelig dette kan være og har derfor tatt grep for å sikre husfreden – og forhåpentligvis gjøre ventetiden til neste sesong noe kortere. Ikke minst ønsker vi at kunder som betaler for Premier League skal ha et tilbud også utenfor sesongen. Vi har derfor sikret oss rettighetene til Premier League TV og kommer til å vise dette gjennom hele sommeren. Med det kan vi tilby Premier League World, som gir deg siste nytt fra klubbene og intervjuer med spillere og managere slik at du kan holde deg oppdatert på spilleroverganger og andre nyheter.

Her får du alt om de siste overgangene i fotballverden!

Kanskje kan vi med det bidra etter Premier League-sesong som gjerne ga oss flere spørsmål enn svar. Ble Zlatans første sesong i England også hans siste? Er Wayne Rooney på vei til varmere strøk? Vinner Liverpool omsider tittelen? Lad opp til 17/18-sesongen med Premier League TV på TV 2 Sumo – i hele sommer!

Du trenger et abonnement på Sport Premium eller Total for å se sommerens treningskamper og PL-innhold. Få tilgang her!