Aktuelt

Årets påskekrim

Like selvfølgelig som proppfulle påskeegg, er gode krimserier i påsken. Vi byr på fire nykommere! Les også om vår helt nye storsatsing som kommer litt senere i april.

The Sister

Nervepirrende drama

Nathan har tilsynelatende alt: Konen Holly, baby på vei, og en spennende jobb. Men han har aldri klart å glemme den verste kvelden i sitt liv, og festen der den unge kvinnen Elise forsvant. Bare Nathan og hans gamle venn Bob vet hva som skjedde, og en dag står han på døren med skremmende nyheter: De graver i skogen! Vår egen Amrita Acharia, kjent fra Frikjent og Good Karma Hospital, spiller en av hovedrollene i dette nervepirrende dramaet. Alle episodene kan strømmes fra 25. mars.


Sommerdahl-mordene

Hyggelig uhygge i Helsingør

Politietterforsker Dan Sommerdahl er gift med sjefskriminaltekniker Marianne. Sammen med sin beste venn, etterforsker Flemming Torp, løser de drapssaker i Helsingør.  Se nye episoder av denne populære krimserien fra 25. mars!


Bloodlands

På påskeaften serveres en gripende thriller fra produsenten av The Bodyguard og Line of Duty. Når en dyr bil blir dratt opp fra havet, kobler den nord-irske politietterforskeren Tom Brannick funnet med en gammel sak, som har enorm personlig betydning for ham selv. Goliath, spøkelset fra fortiden, som kanskje drepte Toms egen kone – finnes han? Og hvem står egentlig bak denne kampanjen for å få det nord-irske politiet til å grave i et nettverk av gamle saker? Premiere 3. april.


Kommer snart: Bortført


Like over påske kommer et helt nytt, norsk thrillerdrama til TV 2 og TV 2 Sumo. I Bortført blir Pia og to israelere kidnappet av IS i Sinaiørkenen. Hjemme i Oslo sitter foreldrene Alex og Karl i dyp fortvilelse og forvirring – de visste ikke engang at Pia hadde reist til Midtøsten, langt mindre hvorfor. Nå starter en innbitt kamp for å få datteren fri, og en desperat jakt etter svar.