Aktuelt

På vei inn i oktober

Oktober byr på gledelige gjensyn og nye favorittserier – se bare her!


Funkyfam

Mer humor, tårer og tette familiebånd

Etter et år med massiv eksponering er Jørgine og familien klar for nye utfordringer. Jørgine ønsker å bruke stemmen sin til noe nyttig og holder både veldedighetsarrangement for WWF og tar med seg datteren til Rwanda for å besøke fadderbarnet. Koronaen rammer også denne familien. Vi får følge Trude gjennom en tøff periode som lærer med hjemmeundervisning, og ikke minst Noah, som får en helt annerledes russefeiring. I den andre sesongen av Funkyfam er det mye humor, tårer, fokus på de nære ting og vi kommer enda tettere inn på familielivet.

Funkyfam har sesongpremiere mandag 12. oktober!


Truls à la Hellstrøm

Et radarpar vender tilbake

Denne sesongen er Truls klar for å briljere. Forrige sesong besto han eksamen, og for å bevise hvor god han er blitt vil han nå gjerne konkurrere mot Eyvind på kjøkkenet. Sammen skal de på tur i Norge i bobil, finne de beste råvarene og bli inspirert av noen av de mest fantastiske plassene landet vårt kan by på. Turen går blant annet til Hedmarken, Trondheim, Lindesnes og Hardanger. Truls à la Hellstrøm har sesongpremiere 27. oktober!


Motvind

Norske stjerner i irsk drama

Et norskeid firma har valgt den irske sørvestkysten til sitt nye vindparkprosjekt. Kate er hyret inn – undercover – for å avdekke og snu lokal motstand. Etter hvert oppdager hun at det er planlagt en oljeledning i samme område, og må ty til sterkere virkemidler. Samtidig forsøker Kate å holde sine egne hemmeligheter fra fortiden skjult. Blant de norske skuespillerne i Motvind finner vi Kyrre Haugen Sydness, Ingar Helge Gimle og Amalie Krogh. Premiere torsdag 15. oktober!


Top Dog

Svensk thriller

To helt ulike verdener møtes når juristen Emily (Josefin Asplund) og ekskriminelle Teddy (Alexej Manvelov) begge jakter på en ettersøkt kidnapper. De har helt ulike mål, men må begge tenke nytt når de står overfor knuste fremtidsdrømmer og mørke hemmeligheter. Top Dog er en svensk thrillerserie basert på Jens Lapidus’ suksesstrilogi. Kommer på Sumo 7. oktober!


Nashville

Seerfavoritt til Sumo

Vi følger en gruppe kvinnelige sangstjerner gjennom med- og motgang i countryens hovedstad, Nashville. Handlingen kretser rundt veteranen Rayna Jaymes, som desperat prøver å redde en dalende karriere, og det unge stjerneskuddet Juliette Barnes, som ikke skyr noen midler for å overstråle rivalene og nå toppen i den tøffe musikkbransjen. Dette er et kritikerrost og engasjerende countrymusikkdrama med Hayden Panettiere som en ung nykommer og Connie Britton som en legendarisk countryartist. Fem sesonger slippes 20. oktober!


Vårt lille land

Nye, sterke fortellinger

I fjor fortalte trillingene Lise, Marius og Hanne Thorvaldsen historien om hvordan de kom i fosterhjem. Samme kveld som det Vårt lille land-programmet gikk på lufta kom meldinger fra ukjente, som fortalte om dokumenter og varsler til barnevernet ingen ante eksisterte. Først nå får trillingene vite den rystende sannheten om sin egen barndom.

Vårt lille land er tilbake søndag 11. oktober!


The Nest

Det fremgangsrike paret Dan og Emily bor i Glasgow og har alt de drømmer om, bortsett fra et eget barn. En mulig løsning åpenbarer seg når de møter 18-årige Kaya, som tilbyr seg å bli surrogatmor i bytte mot et bedre liv. Men hvem er hun egentlig, og kan de stole på henne?

The Nest er en psykologisk thrillerserie med Martin Compston (Korrupsjonsjegerne) og Sophie Rundle (Peaky Blinders). Du ser den på Sumo fra mandag 12. oktober!


Harrow

For deg som digger House og The Good Doctor!

Dr. Daniel Harrow er ingen vanlig rettsmedisinsk patolog – hans totale forakt for autoritet og usvikelige empati for de døde hjelper ham med å løse selv de mest bisarre sakene.

Se hele første sesong nå! Sesong 2 kommer 16. oktober.


Sledheads – et skuterliv

Samhold, lidenskap og jakten på kicket

I Sledheads – et skuterliv følger vi livene til noen av Norges råeste frikjørere på snøskuter. De lever liv der samhold og lidenskap står i sentrum, men der snøskuter til syvende og sist betyr alt. De er konstant på jakt etter råere og villere opplevelser for det ultimate adrenalinkicket.

I denne helt nye serien skal vitil Riksgränsen i Sverige for å være med inn i Norges råeste snøskutermiljø. I en sesong fylt av action og humor jakter Maria på det ultimate stuntet, mens Sondre jakter på det perfekte hoppet.

Sledheads – et skuterliv har premiere 16. oktober


Jakten på kjærligheten

Tidenes mest jordnære dating-program

I høst følger vi igjen spente, sjarmerende bønder som alle har det til felles at de drømmer om den store kjærligheten, om å finne en å dele hverdag og fest med. De åpner gårdstun og hjerte for nøye utvalgte friere, og vi kommer tett på mens følelser oppstår og bånd knyttes. I sin 17. sesong er programmet fortsatt en hit blant norske seere, som ivrig følger bøndene på kjærlighetsjakt. Programleder er Gunhild Dahlberg.

Jakten på kjærligheten har sesongpremiere mandag 26. oktober!


Svenske dronninger

Bli med på en reise tilbake i tid

Bli med på en reise tilbake i tid og følg livet til noen av Sveriges mest fascinerende dronninger, kvinner som ofte havnet i skyggen av mektige menn. Blant tidstypiske kostymer og fantastiske miljøer leder skuespilleren Sofia Helin oss gjennom historien og møter mektige kvinner som har bidratt til å forme vår tid. Premiere torsdag 15. oktober.


Flere nyheter kommer. Innlegget oppdateres.