Strømmetips

Oscar anbefaler

Hei! Jeg heter Oscar, og jeg er 7 år. Jeg går i 2. klasse, men nå har jeg vinterferie, og i dag er jeg med mamma på jobb. Hun lurte på om jeg kunne lage et blogginnlegg som forteller TV 2 Sumo-barn hva jeg liker å se på. Her er en liste over noe av det jeg ser på TV 2 Sumo.

Villmark uten voksne

I denne serien er to gutter alene på tur i villmarken i to måneder, og de skal gå gjennom hele Norge. Underveis må de gjøre oppgaver som de får av en jente som heter Alfa, som sender oppgavene med en drone. Hvis de klarer oppgavene får de en belønning, og hvis de ikke klarer dem får de en straff. En av straffene er å spise maur. Æsj! Se Villmark uten voksne her!

Villmark uten voksne

Flaskepost fra Stillehavet

Ivi og Jack reiser med familien sin fra Norge for å bo på en øde øy i Stillehavet som heter Tikopia. Der får de mange nye venner, og livet er helt annerledes enn det de er vant til hjemme i Norge. På slutten av dagen lager Ivi en flaskepost som hun kaster på havet der hun forteller om det hun har opplevd. Se Flaskepost fra Stillehavet her!

Flaskepost fra Stillehavet

Pokèmon

Hvis du liker å spille Pokémon, sånn som jeg, vil du elske Pokémon-serien på TV 2 Sumo. Der får du være med trener Ash og Pikachu i jakten på pokémons, og de møter både venner og fiender på sin vei. Se Pokémon her!

Pokémon

Dyrepasserne

I Dyrepasserne blir man kjent med små og store dyr og mennesker i Dyreparken i Kristiansand. Man får se når dyrene blir matet og stelt, når de får overraskelser, og når de er syke eller skadet og trenger å bli undersøkt av en veterinær. Mine favorittepisoder er de som handler om slanger, tigere, geparder og aper. Lillebror Victor liker krokodillene aller best. Nå ligger det en helt ny sesong ute. Yesss! Se Dyrepasserne her!

Dyrepasserne

Ramperim

Jeg er veldig glad i bøkene til Roald Dahl, og den neste filmen jeg skal fortelle om, Ramperim, er laget etter en av Roald Dahls bøker (Ramperim og ville vers). Ramperim handler om mange forskjellige kjente eventyr som blir fortalt på en ny og morsom måte, og med en overraskende vri. Eventyrene er Rødhette, Snøhvit, De tre små grisene, Jack og bønnestengelen, Askepott og Gullhår. Se Ramperim del 1 her! og se Ramperim del 2 her!

Ramperim

Verdens beste SFO

Jeg liker denne serien fordi det er så utrolig mye morsomt som skjer. De voksne prøver så godt de kan å lage verdens beste SFO, men det blir alltid bare tøys og tull, og ting går aldri som de skal. Hvis du har lyst til å le masse, må du se denne. Se Verdens beste SFO her!

Verdens beste SFO

Vaiana

Dette er en spennende Disney-film om en jente som heter Vaiana som bor på en øy i Polynesia. En dag forasvinner all fisken rundt øya, og Vaiana og de andre på øya mangler mat. Da bestemmer Vaiana seg for å reise ut på havet for å redde familien sin og øya hun kommer fra. Hun må få tak i hjertet til gudinnen Te Fiti som havguden Maui en gang stjal, før han selv ble borte. Ute på havet finner Vaiana Maui, og hun blir kjent med han. Sammen reiser de over havet, og møter monstre og mange farer. De må klare å komme seg over havet og få satt Te Fitis hjerte tilbake igjen for å redde naturen og menneskene. Se Vaiana her!

Vaiana

Lego Batman-filmen

Jeg elsker Lego, og dette er en spennende Lego-film om Batman som skal redde Gotham City fra den slemme Joker. For å redde byen må Batman få alle menneskene i byen til å samarbeide. Tror du han klarer det? Se Lego Batman-filmen her!

Lego Batman-filmen