Alt Premiere Serier

Høstens TV-høydepunkter

grid_3x5

Ny, norsk humor, nostalgitripp, kjærlighetshungrige bønder, musikalsk gull og rørende overraskelser: Vi har en fantastisk TV-høst foran oss! Her er noe av det vi kan glede oss over:

Jakten på kjærligheten

Før sommeren ble seks single bønder presentert på TV 2: Arnhild, Erlend, Axel Tobias, Audun, Martin og Sondre. Nå er de klare for å lese frierbrev og finne kjærligheten. Se programmet her! 

Ny, norsk humor

Tre nye humorprogrammer ser dagens lys på TV 2 i Humor i høst: ”Sølvrekka”, ”Humornieu” og ”Aktiv på dagtid”. Sammen med ”Krisemøte” danner de den norske humor-kvartetten på kanalen. Noen av Norges største humortalenter ser du på TV 2 Humor og TV 2 Sumo mandag – torsdag kl. 22.30 fra 22. august!

Tid for hjem

Tid for hjem starter sin 14. sesong denne høsten. Den populære gjengen er klare med gode tips og kreative løsninger på tirsdagskveldene. Se programmet her!

Vikings
vikingsDen storslått reisen i vikingenes verden fortsetter – se sesong 4 på TV 2 Sumo her! 

Hotel Cæsar
hc_2016

Se alle episodene av Hotel Cæsar på TV 2 Sumo! Vi har også forhåndsvisning, og legger ut fersk episode dagen før den vises på TV.

Badehotellet

Vi skriver sommeren 1930 og den amerikanske depresjonen har begynt å spre seg til Europa, men på Andersens lille hotell er man fremdeles relativt skjermet for verden utenfor. Fru Andersen og «pigerne» har nok en gang åpnet dørene for sine stamgjester som er kommet for å nyte sommeren og en munter ferieatmosfære. Men under den harmoniske overflaten slår idyllen sprekker. Madsen er konkurs og kjemper en desperat kamp for tilværelsen. Grev Ditmar sloss for å bevare ekteskapet, slik at han fremdeles kan skjule sin homoseksualitet, mens skuespiller Weyse har et hemmelig forhold til en svært ung student. Se tre hele sesonger her! 

Helsekontrollen

TV 2 går helseindustrien etter i sømmene – for å finne ut av hva som funker og hvem som er ute etter å lure deg! Se programmet her! 

Halt and Catch Fire (C More)

«Halt and Catch Fire» er AMCs stilsikre skildring av 80-tallets PC-boom. Vi får gjensyn med data-revolusjonærene Lee Pace, Mackenzie Davis, Kerry Bishé og Scoot McNairy. Se serien her! 

Live på direkten

«Live på direkten» er et ukesaktuelt humorshow, og skal – som tittelen går langt i å røpe – sendes live. På direkten. Med John Brungot og Einar Tørnquist. Se programmet her!

The Stream

Ny tid, nye stjerner! I TV 2s helt nye musikk-konkurranse The Stream kommer drømmen nærmere virkeligheten. Verdens tre største plateselskaper skal, sammen med alle oss som lytter til musikk, finne Norges mest populære artist. Det blir nerver, tårer og fantastiske musikalske øyeblikk! Se programmet her!

Skal vi danse

Den 12. sesongen av TV 2s lørdagssuksess Skal vi danse ligger an til å bli tidenes folkefest. 12 kjente og kjære mennesker kles opp i finstasen og skal lære seg å danse!
Se programmet her!

Rett fra hjertet

Hverdagen består av tusen ting vi skal forholde oss til, men av og til er det viktig å huske på de som står oss nære. Det er det Rett fra hjertet handler om. Solveig og Samuel har møtt mennesker i alle aldre som har ulike overraskelser til sine nærmeste. Og de skal hjelpe de så godt de bare kan. For i all hemmelighet skal de trene, øve og planlegge den store overraskelsen – for så å gi en de er glad i tidenes overraskelse. Det blir tårer, latter og ikke minst hakeslepp når det hele iscenesettes. Se programmet her! 

Gylne tider

Øyvind Mund og Gylne tider-gjengen er endelig tilbake med ny nostalgitripp! Med fokus på 90-tallet, har Øyvind reist verden rundt sammen med kameramann Steinar Marthinsen og lydmann Ingar Thorsen, i jakten på de som betydde så mye for oss for 20-30 år siden. Se programmet her! 

Dicte

Iben Hjejle er tilbake som journalisten «Dicte» i sesong 3 av den danske suksess-serien med samme navn. Dicte har sagt opp jobben sin , giftet seg med Bo og har store ambisjoner om å skrive en bok. Dagen etter bryllupet drar Bo på et fotooppdrag til Libanon. Oppdraget tar plutselig en dramatisk vending og Dicte får en uventet og meget ubehagelig samtale. Se serien her! 

Safe House (C More)
safe_houseDen tidligere politimannen Robert og hans kone Katy er i ferd med å etablere et lite hotell i rolige omgivelser. Roberts tidligere kollega Mark ber dem om å ta imot en familie som trenger en beskyttelse og anonym overnatting. Robert går motvillig med på det, og befinner seg snart i en farlig katt-og-mus-lek mellom familien og mannen de trenger beskyttelse fra. Se serien her!

Agatha Raisin (C More)agatha
PR-kvinnen Agatha Raisin forlater den hektiske storbyen London for et nytt liv i den sjarmerende lille byen Carsely. Agatha prøver å delta på de sosiale aktivitetene, og i en bakekonkurranse stiller hun opp med en innkjøpt pai. Hun blir mistenkt for mord når en av dommerne i konkurransen dør av forgiftning. Agatha ønsker å renvaske seg og jakten på den sanne morderen starter. Se serien her!

The Kardashians
KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS, Season 9

Verdens mest berømte familie er tilbake med en ny sesong av “The Kardashians”. Ny episode hver søndag på TV 2 Sumo og TV 2 Livsstil. På TV 2 Sumo finner du de første 11 sesongene i sin helhet. Se serien her!

rom123
rom123_logo


Mange sliter med å finne de gode løsningene i sine hjem fordi de har ulik stil. Vi møter de som står fast eller er uenige om oppussing, og forener dem med profesjonelle designere som hjelper til på veien mot drømmeboligen. Se programmet her. 

Helt ny på 100 minutterMarte Bratberg leder programmet Sexy på 100 minutter. TV 2 Livsstil høsten 2016.

Vi har samlet et profesjonelt stylingteam med eksperter innen klær, sminke og hår hvor målet er enkelt: De skal bevise at det er mulig å forvandle en heldig kvinne og gi henne en ny og kulere stil. Og de trenger bare 100 minutter! Se programmet her. 

Kjære mammaKjære mamma: ses 2 ep 3. Jeg tror hundeoppdragelse og barneoppdragelse på mange måter er likt, altså at man må være konsekvent, sier hundekjører Lena. Mor til to barn.

40 norske mødre åpner opp hjemmene sine for å vise hvordan det er å være mamma i 2016. På TV 2 Livsstil og TV 2 Sumo mandager – torsdager kl. 20.00. Se programmet på Sumo her.

Modern Family
modernfamily_s8_1528x2162_ca_finalart
Vår alles favorittfamilie er tilbake på TV 2 Sumo med helt ny sesong fredag 30. september! Hos oss ser du episodene én uke før de vises på TV.  Se nye episoder og tidligere sesonger her.

Farmen
147498362099637

Kampen for tilværelsen er i gang. Finnsvika gård er forlatt, og nå er 14 nye forpaktere på vei for å drive gården slik den ble drevet for 100 år siden. Sesongpremiere mandag 3. oktober kl. 21.40 på TV 2 og TV 2 Sumo.

På tur med Dag Otto og Kristian
147498362099637
Dag Otto Lauritzen har bestemt seg for å realisere sine villeste drømmer. Kristian Ødegård har sagt ja til å være med på galskapen. Første reise går til Lucca i Toscana hvor Dag Otto overtar en flott restaurant for en kveld. Med seg selv i rollen som hovmester, Kristian som kokk, Ida Fladen som kjøkkenhjelp og Marcus Bailey som servitør kan vi love en restaurantaften utenom det vanlige. Denne sesongen vil by på mye latter! Premiere onsdag 5. oktober kl. 20.00 på TV 2 og TV 2 Sumo.

The Young Pope (C More)
pope
«The Young Pope» er historien om den første amerikanske paven, Pius XIII, født Lenny Belardo (Jude Law). Han er ung og sjarmerende, og utnevnelsen er mest sannsynlig et resultat av en effektiv mediestrategi arrangert av kardinalkomiteen. Men samtidig er Vatikanet et sted der Guds vilje alltid er førende. Pius XIII er en mystisk og motstridende mann – skarp og naiv, ironisk og nøyaktig, gammeldags og nyskapende. Hos ham kombineres tvil og melankoli med besluttsomhet og hensynsløshet. Pius XIII kjemper i ensomhet for å finne en Gud han kan gi til menneskeheten. Og til seg selv. Norgespremiere 26. oktober på C More Series og TV 2 Sumo!

Frikjent

Dramasuksessen Frikjent er tilbake på TV 2 i høst! Flere bærer fortsatt på vonde hemmeligheter, og Aksel er nødt til å fortsette sin kamp. Men prisen er høy… Se sesong 1 mens du venter!

Petter Uteligger
Petter Nyquist (37) er mannen som tok norske tv-seere med ut i en verden ukjent for de aller fleste. Gjennom TV 2-serien «Petter uteligger» fulgte vi ham gjennom 52 dager på gata i Oslo, et opphold som ikke bare var av stor betydning for Petter selv, men også for de menneskene han møtte og for nordmenn flest sin oppfatning av gatemiljøet. I høst får vi igjen møte Petter, og denne gangen tar han med seg menneskene fra gatemiljøet ut på tur! Få et gjensyn med første sesong her!

Storfilmer fra C More
Storfilmer som «Hateful Eight», «Interstellar» og «Theory of Everything» blir også å finne på TV 2 Sumo utover høsten. Se flere titler og premieredatoer her!