Aktuelt

Nyheter i mars

Mars er her og det er også årets vårtegn på Sumo! ☀️ Se hva du kan glede deg til her:

Kompani Lauritzen

Ny sesong melder seg til tjeneste

Dag Otto inviterer 14 nye kjendiser til å delta i hans spesialutdanning, der de gjennom streng militær disiplin og beinharde øvelser og konkurranser, skal bli til den beste versjonen av seg selv. Det blir både vondt og vakkert når Kompaniet ruller i gang en ny sesong 13. mars!


Alle elsker David

Mannen bak stjernene

I en helt ny serie følger vi manager David Eriksen og hans sjarmerende, men utradisjonelle familie. I Davids nye firma er tempoet høyt og fallhøyden stor. Premiere 8. mars!


Spy City

En forræder blant de allierte

Berlin 1961: En vanæret britisk spion, Fielding Scott, får sjansen til å rette opp igjen omdømmet sitt ved å overvåke avhoppingen til en østtysk forsker. Alt går galt og Fielding innser at det er en forræder i hjertet av den allierte sikkerhetstjenesten.

Premiere 15. mars!

Keeping Up With the Kardashians

Siste gang

Det er slutten på en æra. Dette blir aller siste sesong med favorittfamilien vår. Etter 14 år, 20 sesonger og flere hundre episoder takker de for seg og vi kommer alle til å ugly cry (i ekte Kim K-stil) når den siste episoden er ferdig. Se ferske episoder av Keeping Up With the Kardashians fra 19. mars!


Badehotellet

Mer dansk badeidyll og forviklinger

En av våre aller mest populære serier er tilbake med en helt ny sesong. Det er sommeren 1941. På tross av krigen, åpner Amanda likevel Badehotellet, og stamgjestene strømmer til. Edward Weyse er i gang med å skrive sine memoarer, og fru Frigh prøver å fortrenge ekteskapssvindleren fra året før. Sommeren virker lovende, men så dukker en kommunistisk teatermaler, to tyske soldater med kikkert og en kirurg fra Gentofte opp… Nye episoder fra 7. mars.

The Cabins

Bilderesultater for the cabins itv

Lockdown dating

Single som drømmer om å finne den rette, flytter sammen i en romantisk hytte med peis og boblebad på første date. De har 24 timer på seg til å finne ut om dette er noe å gå videre med. Dette er koronavennlig dating på sitt aller beste! Premiere mandag 1. mars.


Toll

På jobb for Norge

Vi følger tollerne gjennom etterretningsoperasjoner, planlagte anslag, grensekontroller av personer, biler, båter, fly og post. Få et unikt innblikk i hvordan grensevaktene jobber for å holde Norge trygt.


The Sister

Spenning til påsken

Nathan har tilsynelatende alt: Konen Holly, baby på vei, og en spennende jobb. Men han har aldri klart å glemme den verste kvelden i sitt liv, og festen der den unge kvinnen Elise forsvant. Bare Nathan og han gamle venn Bob vet hva som skjedde, og en dag står han på døren med skremmende nyheter: De graver i skogen! Vår egen Amrita Acharia, kjent fra Frikjent og Good Karma Hospital, spiller en av hovedrollene i dette nervepirrende dramaet. Alle episodene kan strømmes fra 25. mars.


Below Deck Sailing Yacht

Nye episoder

Gled deg til mer bølgebrus og intriger under dekk fra 2. mars!


Bulletproof

Actionspekket «buddy-cop»

Adrenalinfylt actionserie om det umake politiparet Bishop og Pike, som sammen bekjemper kriminelle, tross ulike personligheter og totalt forskjellig oppvekst.  Nye episoder fra 25. mars!


Jegerne

Spenning, slik bare svenskene kan det

En femten år gammel mordsak gjenåpnes, og med det vekkes også en rekke vonde minner. Jakten på sannheten fører politimannen Erik Bäckström til en morder ikke så fjernt fra ham selv. Rolf Lassgård er tilbake med en ny sesong av den svenske spenningsserien Jegerne 8. mars.


Grey’s Anatomy & Station 19

Nye episoder

Etter en lang innspillingspause er våre venner i Seattle tilbake med nye episoder fra fredag 12. mars.


Sjölyckan

En familie, tre generasjoner, men bare ett sommerhus.  

I mars får vi gjensyn med familien Kling og deres private skjærgårdsparadis, Sjölyckan. Familien består av pensjonisten Berndt, som arvet stedet etter sin far, og hans to barn, Klara og Tomas, med sine partnere og barn. Serien byr på høy gjenkjennelsesfaktor og handler om alle forviklinger, pinligheter og konflikter som kan oppstå når flere generasjoner samles i skjærgården i ferien. Tredje sesong av denne populære svenske komiserien kommer 19. mars.  


The Drowning

En mors desperate søk etter svar

Når Jodie får øye på tenåringsgutten Daniel blir hun overbevist om at hun har funnet sin savnede sønn. Enten hun har rett eller ikke, tennes det i dette øyeblikket en gnist av håp. Hun begir seg ut på en farlig vei, besatt av å finne sannheten og få tilbake sønnen. Hvor langt er hun villig til å gå? Premiere torsdag 11. mars.

Sommerdahl-mordene

Hyggelig uhygge i Helsingør

Politietterforsker Dan Sommerdahl er gift med sjefskriminaltekniker Marianne. Sammen med sin beste venn, etterforsker Flemming Torp, løser de drapssaker i Helsingør.  Se nye episoder av denne populære krimserien fra 25. mars!


Åsted Norge

Nye krimsaker

Eksperter, politi, redaksjonen og programleder Jens Christian Nørve er klar med nye krimsaker, og trenger din hjelp for å finne svar.


Balkongfallet

Falt hun eller ble hun dyttet?

I 2013 faller Sofia fra Södertälje plutselig hodestups fra sjette etasje. Sofias mann,  Bobel, sier at han så henne hoppe, men ingen i Sofias familie har noen gang oppfattet henne som en selvmordskandidat. Samtidig kjemper Sofia for livet på sykehuset. Balkongfallet er en svensk dokumentar i to deler om politiets etterforskning og det dramatiske rettslige etterspillet.  Kommer 9. mars.

Tid for hage

Hjelp til drømmehagen

Åtte nye hager skal totalforandres når Tid for hage igjen er klare med ny sesong. Ulike designere, håndverkere og gartnere sørger for at folk som ønsker å få orden på hagen sin, får hjelp til å lage drømmehagen. Programleder er Kjersti Bergesen.


Nancy Drew

Nye krim-mysterier

Tenåringsdetektiven Nancy Drew som vi kjenner som «Frøken Detektiv» er tilbake med nye mysterier fra 28. mars.

Flere nyheter kommer, innlegget oppdateres. Vi tar forbehold om endringer.