Premiere

Nye eventyr med Dag Otto

Dag Otto Lauritzen og makker Kristian Ødegård er klar for nye eventyr i inn- og utland. Første tur går til Sri Lanka sammen med Thor Hushovd og Sigurd Sollien for å kjøre tuk-tuk race.

Premiere tirsdag 23. oktober!

Dag Otto, Kristian Ødegård, Thor Hushovd og Sigurd Sollien drar til Sri Lanka for å kjøre tuk-tuk race gjennom landet. Og så klart skal det kappkjøres – med hjertet i halsen og livet som innsats. Se smakebit!

Villmarkens sønner?

I andre episode har Dag Otto invitert med seg Morten Hegseth, Vegard Harm og Kristian Ødegård på en overlevelsestur i villmarken de sent vil glemme.

Dag Otto har et brennende ønske om å spre villmarksglede! Men det ender med kuling, regn, tre dager uten mat, synke myrer, svømmeturer over iskalde stryk og bygging av en flåte i 4 graders vann. Ingen drømmetur til villmarken med andre ord. Se det tirsdag 30. oktober!

Ekte vikinger?

Dag Otto har en drøm om å gå 1000 år tilbake i tid for å gjenoppleve vikingtiden. I tredje episode inviterer han med seg Helene Olafsen, Stian Sivertzen og Kristian Ødegård for å realisere drømmen.

På Borg i Lofoten trenes Dag Otto og hans gjester opp i alt fra kampteknikk til barbakridning , og som ekte vikinger drar de ut på vikingtokt for å erobre England. Toktet viser seg imidlertid å være litt vanskelig å gjennomføre i år 2018. Se

Senere i høst…

Det blir også en ekspedisjon – nærmere bestemt “Ekspedisjon Amundsen” hvor Håvard Lilleheie og Markus Neby blir med Dag Otto og Kristian på tur. En tur til Rwanda sammen med Stian Staysman og Petter Pilgaard står og på menyen.

Dag Otto inviterer dessuten til en tungtvannsaksjon hvor man går i sporene til de gamle heltene, med på turen er Didrik og Emil Solli-Tangen. Kjendisene som utsettes for maraton er Dennis Vareide og Preben “Prebz” Fjell – og det blir en ellevill Miami-tur med Ida Fladen og Charter-Svein.