Ny versjon av Sumo!

Sumo er nå lansert i beta som responsiv nettside – slik vil Sumo fungere på alle skjermer!

Den nye siden er testet på mange skjermer, men fordi det finnes så mange ulike versjoner av operativsystemer og smarttelefoner har vi ikke hatt mulighet til å teste absolutt alle. Her trenger vi din hjelp – og dersom du kommer over noe som ikke fungerer  hører vi gjerne fra deg! Fortell oss isåfall hvilken type skjerm du bruker (PC, Mac, iPhone, Android etc), hvilket operativsystem du har og hvilken nettleser du benytter.

Les mer om hva som er nytt!

Send oss din tilbakemelding her!

Prøv nye Sumo her!

Noe av innholdet er rettighetsbeskyttet og vil ikke være tilgjengelig via nettsiden. Vi er snart klar med nye apper til både iOS og Android, hvor alt innholdet vil være tilgjengelig.

OBS: Hvis du har problemer med å logge inn, forsøk å slett nettleserhistorikk eller bruk en annen nettleser.

4 thoughts on “Ny versjon av Sumo!

  1. Som nevnt i en annen bloggpost har det meldt seg en del utfordringer rundt DRM-beskyttelse og videoavspilling på de mange ulike Anroid-enhetene, men vi satser på å være snart ute med ny Android-app også.

  2. Har dere kommet noe lengre med TV2 Sport applikasjonen til Android nettbrett? Er under en måned til PL-starter, håper virkelig dere klarer å få lansert den til da.. Eventuelt gi valget på nettleseren om å ikke bruke Silverlight siden den ikke støtter android.

  3. Sesong 2 kommer på Sumo i løpet av høsten! Vi kommer tilbake med en nøyaktig dato så snart vi vet mer 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *