Alt

Ny spenning fra Spielberg og King – se det først på Sumo!

En av sommerens store snakkiser i USA er serien «Under the Dome», produsert av Steven Spielberg og basert på Stephens King bestselgende roman. En gigantisk kuppel legger seg plutselig over en liten småby, og stenger den fullstendig ute fra omverdenen. Etter hvert som panikken brer seg, settes definitivt innbyggerne i byen på prøve. Likte du «Lost», kommer du til å elske «Under the Dome»!

Se første episode allerede nå!

Få melding med en gang vi legger ut ny episode! Send SMS med kodeord DOME til 1984 for å melde deg på varsel (gratis)

«Under the Dome» er basert på den populære science fiction romanen til Stephen King fra 2009. Serien forteller historien om innbyggerne i småbyen Chester’s Mill, som på mystisk vis blir skilt fra omverdenen av et usynlig fenomen «the dome», som selvsagt byr på svært kompliserte utfordringer. I piloten blir vi kjent med de sentrale karakterene som er innbyggere i småbyen; brannmenn, jentene som serverer på den lokale kafeen, bondegutten, den lokale radioprateren, journalisten, kjekkasen, rådmannen, en forbipasserende familie og to politifolk. Intetanende om at en kuppel snart vil sette deres liv i fare, har de en ganske alminnelig dag (bortsett fra et mord og en småpsyko sommerflørt vel å merke).

Jeg har kun sett første episode, men jeg kan tenke meg at serien etter hvert kommer til å by på en del interessante problemstillinger. Hva skal de spise? Finner de en måte å kommunisere med utsiden på? Får brannprinsen sin politiprinsesse? Og ikke minst – kommer de til å komme seg ut?

Serien er regissert av Steven Spielberg og første sesong har 13 episoder. Serien hadde premiere i USA mandag, og vil ha premiere på TV 2 2. juli kl 22.40. På Sumo kommer vi til å legge ut episoden så fort vi får den i hus! Siden vi ligger så tett opp mot USA, kan dette variere noe. Meld deg derfor på Sumos pushvarsel og få tekstmelding når episoden er klar på Sumo. Send sms med DOME til 1984 for å motta varsel (gratis).