Premiere

Ny sesong med fruene fra Beverly Hills

Onsdag 13. februar er «The Real Housewives of Beverly Hills» tilbake med ny sesong på TV 2 Sumo.

Erika Girardi, Dorit Kemsley, Teddi Mellencamp Arroyave, Kyle Richards, Lisa Rinna og Lisa Vanderpump – sammen med det nye tilskuddet Denise Richards og venninnen Camille Grammer – står for en ny, sjokkerende sesong med opp- og nedturer. Damene må håndtere en rekke konfrontasjoner som kan forandre dynamikken i gjengen for alltid.

Denise Richards er siste tilskudd i den nyeste sesongen av The Real Housewives of Beverly Hills. Foto: hayu

Nykommeren Denise er selve symbolet på en arbeidende mamma, blandet med en bekymringsløs California-holdning og glamour fra en Hollywood-skuespillerinne. Hun skiller seg ut fra resten av gjengen på godt og vondt.

Lisa Vanderpump bruker all energi på familien for å opprettholde god stemning hjemme. Kyle flytter inn i huset igjen etter innbruddet, og sender datteren Sophia på college – mens hun selv skal avgjøre den videre skjebnen for klesbutikken i Beverly Hills. Dorit utvider og satser videre, men føler at hun har tatt vann over hodet. I mellomtiden tar Erika den ultimate utfordringen og økonomiske risikoen med Erika Jayne National Tour, og håper at fansen vil støtte henne. Teddi må tilpasse seg den nye tilværelsen med firmaet og suksessen, samtidig som hun skal opprettholde supermamma-status. Lisa Rinna vurderer fortsatt å ta skuespillerjobber nå som huset er tomt mens mannen reiser og modelldøtrene forlater redet. Camille forbereder bryllup, og selv om hun er klar for å legge fortiden bak seg, er det ikke så lett å gå videre som hun hadde håpet.

The Real Housewives of Beverly Hills fra hayu får premiere onsdag 13. februar på TV 2 Sumo. Se tidligere sesonger her!