Premiere

Ny sesong av Keeping Up with the Kardashians

Det blir baby boom, samfunnsengasjement og familiekonflikter når «Keeping Up with the Kardashians» sesong 15 har premiere på TV 2 Sumo 6. august – allerede dagen etter USA! 😍

I denne sesongen står den stadig voksende Kardashian-familien overfor noen av sine tøffeste utfordringer, når både Khloé og Kylie skal bli mødre for første gang, mens Kim venter sitt tredje barn via  surrogatmor. I påvente av familieforøkelsene tilspisser det seg mellom de tre eldste søstrene når Kim og Khloé stiller spørsmålstegn ved Kourtneys prioriteringer, noe som får Kourtney til å vurdere om hun skal ta avtand fra resten av familien.

Kourtney og Kim drar til Washington DC for å bruke sin kjendisstatus og påvirkningskraft til å kjempe for saker de brenner for. Kim har satt seg som mål å få president Donald Trump til å innvilge benådning av Alice Marie Johnson, en kvinne som ble dømt til livstid i fengsel for en mindre narkotikaforbrytelse. Seerne får følge Kims kamp for Johnsons rettigheter, noe som til slutt fører til hennes frihet. Kourtney på sin side taler for tryggere kosmetikk.

Kendall fortsetter å ta modell-verdenen med storm. Det fører henne på spennende reiser der hun får muligheten til å kjenne på sitt indre barn igjen, spesielt i Frankrike. Kourtney og Scott tar fatt på sin nye hverdag med delt omsorg for barna, og Kim reagerer på noen av Kanyes kontroversielle utspill når han forbereder utgivelsen av sitt nyeste album.

I mellomtiden blir konkurransen enorm når Kardashian-Jenner-West-familiene kommer sammen for å oppfylle en av Kanyes store drømmer; å spille inn en episode av Celebrity Family Feud. Men til tross for sine uenigheter vet den sammensveisede familien at de er best når de er sammen.


Vi gleder oss!