Premiere

Ny serie fra Shondaland

Vi i Sumo elsker seriedronningen Shonda Rhimes!

Snappy dialog, sterke karakterer, drama, intriger,  blomstrende kjærlighet, kjærlighet som går i dass, karrierekvinner og menn i smarte dresser og nypussede sko, og skyhøye odds. Alltid skyhøye odds. «For the people» er ikke annerledes.

I dont wanna be a helpdesk for every man in this office too lazy to look things up for himself. Were you too lazy to look this up for yourself?

Med New York som bakteppe følger vi seks up-and-coming advokater som tar saker for begge sider av loven, uansett er de alltid toppmotivert for å knuse motstanderne. Som i alle Shonda Rhimes sine serier er jobbliv og privatliv presentert i en deilig mix. Blir noen av advokatene romantisk involvert i hverandre? Check!

Med replikker som – I dont wanna be a helpdesk for every man in this office too lazy to look things up for himself. Were you too lazy to look this up for yourself? *mannlig kollega tusler slukøret ut av kontoret* – er litt av grunnen til at dette er må-se.

«For the people» er for deg som digger «Suits», «How to get away with murder», «Scandal» eller «Grey’s Anatomy», vi har den eksklusivt på TV 2 Sumo og den er allerede fornyet til sesong 2.

Vi legger ut en episode om dagen fra mandag til fredag fra 2. juli. Kos deg med «For the people»!

PS. Har du forresten sjekket ut «Station 19» hos oss? Den er nemlig laget etter samme oppskrift. Elsk.