Aktuelt

Dette kan du se i november

Høstmørket er riktignok over oss, men det betyr heldigvis bare enda mer TV-kos. Her er noen av våre nyheter i november!

Gangs of London

Britisk seersuksess

Premiereklare Gangs of London er en ny, påkostet serie fra Sky – og deres største dramasatsing noensinne! Serien har en IMDb-score på 8,1.

Når den ubestridte gangsterkongen Finn Wallace plutselig blir funnet død, oppstår det et maktvakuum. Wallaces tilhengere starter en intens jakt på morderen, samtidig som en brutal gjengkrig truer den skjøre freden i Londons underverden. “Gangs of London” er en kritikerrost serie med Joe Cole (Peaky Blinders) og Michelle Fairley (Game of Thrones) og har blitt en stor suksess i Storbritannia.

Premiere tirsdag 10. november!

Grey’s Anatomy & Station 19

Dedikerer ny sesong til helsearbeidere

To av våre aller største seerfavoritter er endelig tilbake med nye episoder! Korona har satt sitt preg på innspillingen og både Grey’s Anatomy og Station 19 er denne høsten dedikert helsepersonell som risikerer livet hver eneste dag for å redde andres. Gjør deg klar for sterke øyeblikk!

Sesongpremiere 13. november – nye episoder hver fredag kl. 19.00, dagen etter USA.

Des

Krimserie basert på en sann historie

Des er et virkelighetsbasert krimdrama om de sjokkerende avhørene av den London-baserte seriemorderen Dennis “Des” Nilsen etter tilståelsen hans i 1983. Gjennom tre episoder prøver etterforskeren Peter Jay og forfatteren Brian Masters å få innblikk i Des’ mørke psyke. Serien har hatt stor suksess i Storbritannia, og David Tennant (Broadchurch) har fått god kritikk for sin rolletolkning av Des. Serien har 7,8 på imdb.com. Premiere 9. november!


The Good Doctor

The doctor will see you now

En ny dag, en ny verden, en ny utfordring… Når COVID-19 ankommer St. Bonaventure, sliter hele teamet med å få kontroll på situasjonen. The Good Doctor er tilbake med helt ferske episoder tirsdag 3. november – bare noen timer etter USA!


Outcry

Greg Kelly var legende på sitt fotballag på high school, men opplevde å bli anklaget for seksuelt misbruk av en fire år gammel gutt, arrestert, dømt og fengslet. Outcry ser nærmere på den medrivende historien om fotballstjernens kontroversielle straffesak og jakten på sannheten.

Premiere 19. november.

Beck – Undercover

Ny Beck-film med Kristofer Hivju

Beck er endelig tilbake på C More og det er også Hivju i rollen som Steinar Hovland! Dette er den første av fire nye filmer.

I Beck – Undercover blir et ungt gjengmedlem funnet drept, og Beck-gruppens etterforskning tyder på at et narkonettverk står bak. Klas Fredén har overvåket nettverket lenge, og Beck-gruppen – med Alex Beijer i spissen – får aller nådigs jobbe med drapsetterforskningen parallelt. Hun havner snart på kollisjonskurs med Fredén. Dermed blir også Martin Beck, som nå er avdelingsleder, innblandet i saken.

Premiere 6. november!

Aune & Alex

Aune og Alex blir venner

Aune Sand og Alex Rosén skal endelig få bli bedre kjent! I serien «Aune & Alex» kommer de godt under huden på hverandre og med Alex’ energi og Aunes romantiske filosofi er dette en serie for de helt store, men også de helt små spørsmål. I en serie på 20 programmer skal gutta gå sommeren i møte i tettstedet Bleik, helt nord i Vesterålen. Alex har passert Bleik på land og vann, og alltid ønsket å tilbringe mer tid der Eggakanten møter Bleiksdjupet, fjellene reiser seg og kontinenter møtes. Stedet er som et geografisk episenter, der gutta er barske og jentene vakre, og dem vil de knytte vennskapsbånd med. Det blir fiske, surfing, safari, topptur og mye humor, men også en følelse av takknemlighet og et ønske om å gi noe tilbake.

Premiere mandag 30. november!


Hver gang vi møtes – jubileum

Nye møter, nye låter og nye historier

Norges mest populære musikkprogram åpner låvedøra på Vestre Kjærnes gård for en jubileumssesong full av gjensynsglede og nye tolkninger. I ni år har til sammen over 60 av landets største artister skapt tv-historie og magiske musikalske øyeblikk når de har delt sine historier og tolket hverandres låter. 

I det tiende året vender 30 av artistene tilbake til gården for å feire jubileet med nye møter, nye låter og nye historier – i tidenes stjernelag på låven. Noen av artistene du kan møte på TV 2 i høst er Chris Holsten, Marion Ravn, Elisabeth Andreassen, Odd Nordstoga, Inger Lise Rypdal, Tshawe Baqwa, Halvdan Sivertsen, Vinni, Kurt Nilsen, Sol Heilo, Eva Weel Skram og Morten Abel.

«Hver gang vi møtes – jubileum» har premiere 6. november.


Below Deck

Den amerikansk realityserien fortsetter å følge den glamorøse og til tider krevende hverdagen til en gjeng unge mennesker som bor og jobber på en gigantisk yatch. I denne sesongen får de en ny utfordring: koronaviruset.


Trip to Greece

Nå som vi ikke kan reise til Hellas, kan heldigvis Hellas komme til deg!

Steve Coogan og Rob Brydon legger ut på en ny kulinarisk reise sammen. Denne gangen skal de snakkesalige vennene spise seg gjennom de greske øyer – med Odyssevs som skjebnetungt forbilde og Michael Caine som alltid tilstedeværende skytsengel. The Trip to Greece er fjerde og siste del av komikerduoens populære reiseserie – med like mye midtlivskrise, humor og hygge som alltid. Premiere 13. november.


Robsson

Ny, svensk familiekomedie

Møt robotfamilien Robsson, som er sendt til jorden for å infiltrere menneskene og skaffe informasjon til hjemløse romvesener. Samtidig gjør de sitt beste for å forstå nye begreper som kjærlighet, kjendiser, løgner og humor. Premiere 20. november.


Flere nyheter kommer. Innlegget oppdateres.