Alt

Norges seriemester

I romjulen og like over nyttår slipper vi rekordmange premierer på TV 2 og TV 2 Sumo. 

Kjente og kjære favoritter som «Hver gang vi møtes» og «Bloggerne» vender tilbake med nye sesonger, men vi har også mange splitter nye kvalitetsserier å by på!

Her er noe av det du kan glede deg til:

30. desember: Grey’s Anatomy – sesong 11
Denne vet vi at dere har ventet på, og legene fra Seattle er skikkelig utålmodige etter å komme i gang igjen. Sesong 11 har premiere på TV 2 tirsdag 6. januar kl. 21.40, men allerede 30. desember ser du førpremieren her på TV 2 Sumo. God fornøyelse!

Se promo her

30. desember: Madam Secretary
Elizabeth er en tidligere universitetsprofessor og CIA-analytiker som har sluttet i jobben sin av etiske årsaker. Men livet tar en ny vending når presidenten ber henne om å ta over som utenriksminister etter det mistenkelige dødsfallet til Elizabeths forgjenger.

madam-secretary

Presidenten (Keith Carradine) setter stor pris på hennes politiske dyktighet, hennes kunnskap om Midt-Østen og hennes gode språkøre. Ikke bare tenker Elizabeth utenfor boksen – noen ganger nekter hun faktisk å erkjenne at det finnes en boks i det hele tatt.
Smart og engasjerende politisk drama med blant andre Morgan Freeman på produsentlisten. Likte du «House of Cards» og «West Wing» kan denne være noe for deg. Serien har premiere på TV 2 tirsdag 6. januar, men allerede 30. desember får du førpremieren på TV 2 Sumo.

Se promo her

31. desember: The Mysteries of Laura
Laura Diamond er en dyktig drapsetterforsker i New York, og enslig mor til to viltre tvillinggutter – aka «the monsters». Hun prøver så godt hun kan å balansere jobben med morsrollen, men det er ikke alltid like lett når Lauras sjef også er hennes kommende eks-mann. Spesielt når han nekter å skrive under skilsmissepapirene. I denne serien kombineres både krim, humor og drama i en perfekt miks, med Emmy-vinner Debra Messing (Grace fra komiserien «Will & Grace») i hovedrollen. Serien har premiere onsdag 7. januar kl. 22.40 på TV 2, men allerede onsdag 1. januar kan du se førpremieren på TV 2 Sumo.

Se promo her

1. januar: Scorpion
Datageniet Walter O’Brien og hans team av outsidere rekrutteres av USAs Homeland Security. Under kodenavnet «Scorpion» bruker de sine spesielle evner til å løse komplekse og globale teknologiske trusler. Serien er basert på en sann historie og har førpremiere på TV 2 Sumo torsdag 1. januar. På tv ser du den på TV 2 torsdager kl. 22.40 fra 8. januar.

scorpion

Se promo her

1. januar: New Girl – sesong 3
Jess – en sprudlende og livsglad lærer, kjent for å bryte ut i spontan sang – oppdager at kjæresten er utro, det blir slutt og hun flytter inn i et kollektiv med tre gutter: Bartenderen Nick, mannsjåvinisten Schmidt og den intense personlige treneren Winston. Alt dette skjedde riktignok i sesong 1 og mye har skjedd siden den gang, men har du ikke fått med deg denne herlige serien ennå ønsker vi ikke å avsløre for mye… med et moderne blikk på vennskap og romantikk er «New Girl» et friskt pust i serieverden.

Bli kjent med «adorkable» Jess og se deg opp på hele sesong 1 og 2 allerede nå, for 1. januar kommer også hele sesong 3 på TV 2 Sumo!

15. januar: Hell On wheels – sesong 3
Cullen Bohannon og «The Swede» er tilbake! I den tredje sesongen av denne suksessrike serien snur Cullen ryggen til sitt hevndrevne liv og bestemmer seg for at redningen er å bygge jernbane. Bohannon må hanskes med rasisme, grådighet og mord når han leder Union Pacific i kappløpet over kontinentet i konkurranse med Central Pacific Railroad.
Se de to første sesongene nå og hele tredje sesong på TV 2 Sumo fra 15. januar.

helvete

21. januar: Justified – sesong 6
Det er tid for «The Final Showdown» i denne moderne western-serien, hvor U.S. Marshal Raylan Givens tar loven i egne hender når han utfordres av kjeltringer i fjellbyen der han vokste opp. Kritikerrost og prisbelønt – dette er serien du bare MÅ se!

Se de fem første sesongene på TV 2 Sumo nå og nye episoder fra sesong 6 fra onsdag 21. januar – kun på TV 2 Sumo, og kun 24 timer etter USA!

1. januar: 60 nye filmer
1. januar utvider vi filmtilbudet vårt enda mer, med 60 nye titler. Blant disse finner du The Aviator, Kill Bill 1 og 2, American Psycho 2, Deception, City by the Sea, Ella Enchanted, Rolling Stones: Shine A Light og mange flere!

Mer moro for de minste
Vi fyller hele tiden på med nytt innhold for barn og ungdom, og fra 1. januar kan du se serien om Iron Man på TV 2 Sumo. For de aller minste har vi lagt ut alle episodene av den populære serien Mouk, og like over nyttår vil du også finne sjarmerende Ella the Elephant på TV 2 Sumo.

Andre premierer på TV 2 og TV 2 Sumo i januar

Lørdag 3. januar: Hver gang vi møtes
Årets musikalske hedersgjester er Bjarne Brøndbo, Inger Lise Rypdal, Pål «OnklP» Tøien, Thom Hell, Lene Nystrøm, Jonas Fjeld og Silje Nergaard.
Se promo

Mandag 5. januar: Fjellflørt
Tre turglade mennesker får muligheten til å møte en fremtidig venn eller forhåpentligvis en fremtidig kjæreste. Alt skal foregå i storslått, norsk natur.
Se promo

Tirsdag 6. januar: Tid for hjem – sesongpremiere
Kjersti Bergesen & Co. er klar for å forvandle enda flere norske hus og hager.

Onsdag 7. januar: Bygd reis deg – premiere!
Dokumentarserie om gjenoppbyggingen av Lærdal.

Torsdag 8. januar: Bloggerne – sesong 3
Sesong 2 er akkurat ferdig, men vi går rett videre til sesong 3 av denne populære dokusåpen like over nyttår. Torsdager kl. 21.30 på TV 2 Bliss og TV 2 Sumo.

Fredag 9. januar: Mitt dansecrew – premiere!
Sophie Elise Isachsen, Eskil Pedersen og Lisa Tønne blant deltakerne som er med i Stian Blipps nye show, hvor åtte av Norges beste dansegrupper sammen med hver sin danseklare kjendis skal kjempe om å bli aller best.
Se promo

Søndag 11. januar: Tjukken og Lillemor – premiere!
Bli med når Truls Svendsen og Cecilie Skog krysser Grønland sammen. Vi blir vitne til slitet, motstanden og humoren ved at to så forskjellige personer jobber sammen mot et felles mål, nemlig å komme seg gjennom den 600 kilometer lange skituren over Grønland.