Min Sumo

Nina (52) anbefaler

Hva er din all-time favoritt TV-serie?

Game of Thrones, Dexter, og Hamilton

Og hvis du er HELT ærlig?

Younger – er så lett og deilig underholdning

Hva er ditt favoritt TV-øyeblikk?

Champions League-finalen 2005

Hvilke Sumo-serier anbefaler du?

Younger

Younger er en supersjarmerende lett dramakomedie som handler om den nyskilte 40-åringen Liza som utgir seg for å være i 20-årene for å få en ny sjanse i arbeidslivet – etter å ha blitt avvist som “40-åring”. Serien er fra mannen bak “Sex and the City” Darren Star. Thorbjørn Harr dukker opp i de første sesongene, men også Hillary Duff og Sutton Foster.

Den er verdens beste alenetid-serie, der man kan senke skuldrene, synke ned i sofaen, smile, nyte og le. En lett underholdning du bare elsker!

Hamilton

Jacob Oftebro har hovedrollen som den unge Carl Hamilton, som er tilbake i Sverige etter mange års hemmelig utdanning i USA, slutter seg til den militære spesialenheten OP5. Samtidig blir han identifisert som en mulig mistenkt for å stå bak et cyber- og bombeangrep i Stockholm.

Jacob Oftebro er god i rollen som den unge Hamilton – tøffe intense actionscener, drama og litt kjærlighet – god blanding.

Flere serier du vil anbefale?

Det er MANGE serier som er “must see” nå! Top Dog, Des og Gangs of London (ikke sett den selv siden den er over gjennomsnittet rå og skummel). Vi må heller ikke glemme “The Little Drummer Girl” – 7,4 på imdb og “superpopulære” Yellowstone. Og så er jeg kanskje Norges største fan av “Skal vi danse”, men også Farmen og Torpet følges fast. Og selvfølgelig Premier League (nå enda bedre i 4K).