Alt Sport

Nå kan du se Martin Ødegaard på TV 2 Sumo

Odegaard4

Dette har virklig vært en dag i rettighetenes tegn for oss i TV 2 – og spesielt for TV 2 Sumo.

Tidligere i dag ble det kjent at TV 2 har sikret seg FIA World Rally Championship (WRC). Rally Sweden starter allerede til uken og vi har tre nordmenn på startstreken, Andreas Mikkelsen, Mads Østberg og Henning Solberg – alle med realistiske vinnersjanser. Les mer om WRC på tv2.no.

Du får tilgang til kanalen og kampene med abonnement på Sumo eller Sumo Premium. Få tilgang her!

Og nå er det også en glede for oss å fortelle at TV 2 har inngått en avtale med Real Madrid TV, om retten til å distribuere kanalen på TV 2 Sumo. I tillegg vil TV 2 Sportskanalen kunne sende Castilla sine kamper. Sendingene på Real Madrid TV vil være på engelsk, mens det vil være norsk kommentator på Castilla-kampene.

Se Real Madrid TV her!

Les hva TV 2s sportsjef sa om rettighetskjøpet tildligere i dag.

Hvis du ikke allerede har fått det med deg, er Castilla laget som Norges nye fotballyngling, Martin Ødegaard, sannsynligvis kommer til å spille for den nærmeste tiden (Real Madrid sitt andrelag). Ødegaards første opptreden på TV 2 Sportskanalen og TV 2 Sumo kan komme allrede til helgen når laget hans møter Bilbao Athletic – kampstart er søndag 8. februar kl. 16.00.

Øvrige detaljer rundt kanalens sendeskjema og Castillas terminliste vil bli publisert her så snart denne informasjonen er oss i hende. Her kan du lese hvordan sendeskjema ser ut de nærmeste dagene!