Serietips

Mørk, rå og sexy – denne serien må du få med deg!

Michelle Dockery (kjent som isdronningen Mary fra «Downton Abbey») er nesten ikke til å kjenne igjen i den nye krimserien «Good Behavior». Serien seiler opp som en ny seersuksess på TV 2 Sumo, og med første sesong tilgjengelig kan den slukes hel. Obs! Husk å sett av tid for bingewatching, det er lett å bli hekta fra første episode!

Se serien her. 

Dockery er slettes ingen snill adelspike i denne serien, men har byttet ut korsettet med narkotika og tvilsomme fengselsvenner. I første episode ser vi henne i gangene på et fint hotell, hvor hun stjeler fra gjester for å få råd til narkotika. Hun har nylig sluppet ut fra fengsel på grunn av god oppførsel (derav tittelen), men er enda ikke fri fra avhengigheten. Når hun overhører en leiemorder planlegge et drap får vi lære at selv om hennes moralske pass sier ja til stjeling, klarer hun ikke å sitte på informasjonen om at et drap vil skje. Hun bestemmer seg for å advare offeret, men møter leiemorderen på stedet…

Med en leiemorder og en crystal meth-avhengig eks-fengselsinnsatt som hovedrollene, kunne serien like godt hatt navnet «Bad Behavior». Likevel oppstår det (bitter)søt musikk mellom de to, og snart blir de et usannsynlig team. Serien har hele 8,2 på IMDb – denne må du få med deg! Se serien her.

Psst! Det er klart at sesong 2 også vil komme på TV 2 Sumo!

Se serien her!