Pressemelding

Mer Bloggerne i 2020

Ny sesong med Bloggerne kommer våren 2020 med tre nye profiler.

I dag vises den siste episoden fra den ellevte sesongen av «Bloggerne», men snart er den populære serien tilbake med sin tolvte sesong på TV 2 Livsstil og TV 2 Sumo. De nye profilene vi blir kjent med i neste sesong er Joakim Kleven og Iselin Guttormsen, og det blir gjensyn med en tidligere «Bloggerne»-profil Anne Brith Davidsen. Vi får også følge Linnéa Myhre, Martine Lunde, Caroline Berg Eriksen og Sofie Nilsen når en ny sesong er tilbake våren 2020.

Linnéa Myhre, Caroline Berg Eriksen, Sofie Nilsen og Martine Lunde – i tillegg til tre nye profiler Anne Brith Davidsen, Joakim Kleven og Iselin Guttormsen blir å se når Bloggerne er tilbake med den tolvte sesongen våren 2020.

Joakim Kleven (27 år) er allerede kjent for de fleste seerne av «Bloggerne» som bestevenn med flere av landets største bloggere. Han har også vært med i «Sophie Elises verden» og hatt regi for Aftenposten-serien «Sweatshop». Nå skal Joakim selv være i fokus. Vi følger han gjennom et hektisk og spennende halvår hvor både jakten på drømmemannen og karrieren står i fokus. 
-Det blir veldig gøy og spennende, men samtidig litt skummelt å være med på «Bloggerne»! Nå er jeg helt på egenhånd så det blir mye mer personlig. Gleder meg til å vise mer av min hverdag og hjertesakene mine. Håper folk liker det de får se, sier Joakim Kleven.

Iselin Guttormsen (32 år) er samboer og tobarnsmamma, og snart ferdig utdannet sexolog. Iselin har blogget siden 2014 og gjort seg bemerket med sitt uhøytidelige skråblikk på livet som småbarnsmor og mammakroppen. I «Bloggerne» får vi følge henne i hverdagen som mamma og sexologstudent, og hennes engasjement i kampen mot kroppspress, for likeverd mellom kjønnene og ønske om å være en god rollemodell for unge jenter.
-Jeg gleder med til å være med i «Bloggerne» og er både overrasket, glad og stolt for å få denne sjansen. Det å være en del av en tv-produksjon er sprøtt, spennende og morsomt – og jeg elsker det! sier Iselin Guttormsen.

Etter ett års pause og to sesonger borte fra dokusåpen er Anne Brith Davidsen (43 år) tilbake. Mye har skjedd siden sist vi fulgte henne. Anne Brith har endelig funnet drømmehuset for seg og de fire barna, hun har lagt ned bloggen og nå er hun mentor for nye influensere.
-Jeg var ikke i tvil et sekund når jeg ble spurt om å bli med igjen. Det blir gøy og kjempestas å være med i «Bloggerne» igjen. Det har skjedd mye og jeg gleder meg til å dele alt! sier Anne Brith Davidsen.

-Vi gleder oss til å bli bedre kjent med Joakim og Iselin, og vi ønsker Anne-Brith velkommen tilbake til «Bloggerne». Samtidig vil vi takke Anniken Jørgensen for følget gjennom seks innholdsrike sesonger, og Julianne og ektemannen Ulrik Nygård for reisen de har delt med seerne, sier Jan-Petter Dahl, PR- og mediesjef i TV 2.