Love Island

Love Island Uke 7: Par blir offisielle og harde sannheter kommer frem

Jentene i villaen <3

Episode 31: Nate vet ikke hva han vil og tre øyboere må forlate villaen

Den nye uken føles ikke så veldig som en ny uke ettersom vi hoppe inn der vi droppet av sist uke, nemlig rett inn i dramaet til Nate og Thammy. Thammy er desperat etter å få Nate tilbake, men han ønsker litt pusterom fra henne ettersom han ikke føler han får tid til å bearbeide valget sitt og når hun er rundt han så mye føler han at han angrer. Han spør henne om hun kan gi han «space» noe hun sier hun ikke har noe spesielt valg på. Hun sier derimot også at hun ikke forstår hvorfor han ikke gir noen som helst åpning for at de kan fikse opp i ting, og Nate svarer ikke noe spesielt på dette. Det blir spennende å se om de klarer å holde seg unna hverandre når de bor i samme villa, og begge er forelsket i hverandre. Enkelt blir det i alle fall ikke!

Men det er ikke bare Thammy som vil snakke med Nate, det vil nemlig nykommer Elisabeth også. Hun forhører seg med de andre jentene om hva de syntes om dette, og de er ikke helt positiv. Aranja sier at hvis hun hadde vært Elisabeth så hadde hun lagt litt lavt i terrenget akkurat nå siden situasjonen er såpass fersk, noe Elisabeth ikke forstår seg helt på og sier de uansett kommer til å bo i en villa sammen og det aldri kommer til å bli et riktig tidspunkt. Elisabeth tar derimot ikke imot rådet til Aranja og tar med seg Nate for en prat. Hun spør han hvordan har det, noe han svarer på at han ikke har det så veldig bra. Nate forklarer at han syns det er krevende situasjon, og er ganske lei av å snakke om det. Elisabeth sier at hun syns det er bra for henne at han nå er singel, noe han blir litt tatt på senga av, men sier i bunn og grunn at han hadde en hyggelig samtale med henne. Elisabeth er veldig klar på at det er Nate hun vil ha, og fortsette flørtingen utover kvelden. Dette går ikke ubemerket hos de andre, og flere av jentene er ikke særlig fornøyd med dette. Iselin, Thammy, Nora, Mie og Aranja setter seg nemlig ned rundt bålplassen for en prat, og alle er enig om at de ikke har fått det beste førsteinntrykket av Elisabeth. Aranja forteller også at hun tok seg en prat med Elisabeth om Nate og Thammy situasjonen, og at hun ikke fikk inntrykket om at Elisabeth ville ta rådene hennes. Til tross for dette sier Thammy at hun vil Elisabeth skal gjøre det hun syns er best, og så får hun bare se hvordan situasjonen utvikler seg.

Omid på sin side tar seg en prat med Elisabeth og hører hvordan hun har det, og hun sier at hun har det fint, men føler kanskje ikke at alle jentene har vært så imøtekommende etter hun kom inn i villaen. Hun sier hun ikke forstår hva hun har gjort for at jentene skal oppføre seg sånn, og ikke ønsker å få noen fiender. Hun sier også at hvis hun ønsker å snakke med Nate så må hun få gjør det, og det er veldig sant! Omid sier at det nok er en kombinasjon av at timingen og måte hun kom inn på kanskje ikke var helt heldig, samtidig som hun har en sterk personlighet. Elisabeth tar dette til seg og begynner å gråte. Hun forklarer at det er tungt å høre at folk ikke har fått et bra førsteinntrykk av henne og hun ikke føler seg så godt tatt imot av jentene, og at de overser henne litt. Omid sier samtidig at hun ikke har gjort noe galt, sier han skjønner det er vanskelig å komme inn hit, men de vil ta han inn i varmen etter hvert! Og det tror vi Elisabeth, er aldri enkelt å komme inn i en gjeng som er så gode venner. Men dette klarer du! Nora tar seg en prat med henne og forklarer jentene sin situasjon. Nora forklarer at det jentene har reagert på er at hun har tatt samtaler med Nate samme dag som det ble slutt med Thammy, og derfor reagerer de litt på det. Elisabeth sier seg derimot uenig, og ser ikke noe gale med det. Hun føler det spesielt fra Thammy, og at hun ikke har vært hyggelig med henne. Nora prøver å forklare at hun kanskje burde fremstå litt mer ydmyk, men Elisabeth holder fast på at hun ikke har gjort noe for å gå over streken.

Samtidig snakker Nate og Thammy igjen om hvordan situasjonen mellom dem er. Thammy forstår fortsatt ikke hvordan Nate kan gå fra henne etter så mange uker, og syntes det kom ut av det blå. Nate er derimot fortsatt sykt bestemt på valget sitt, og Thammy avslutter samtalen med å si at han kan kose seg med «your new girl» og referer da til Elisabeth. Han er ikke særlig fornøyd med det, og mener hun var småspydig. Thammy sier «nei egentlig ikke» og forlater han før han går ut og legger seg i sengen i hagen. Ikke den beste stemningen enda. Elisabeth på sin side ser en åpning for å bli bedre kjent med Nate, og løper ut for å si god natt til han. Man kan ikke si at jenten ikke går for det hun vil ha, i alle fall!

Dagen etter er det Jon André sin bursdag, og øyboerne steller i stand en koselig bursdagspiknik med kort og god frokost <3 Det er skjønt! Det er ikke bare fryd og gammen uansett, for Elisabeth har nå bestemt seg for å ta en prat med Iselin om hennes tidligere kjennskap til Omid. Elisabeth forklarer at hun har veldig lyst å bli kjent med Iselin, og at hun ikke er interessert i Omid. Iselin sier hun setter pris på praten, og at hun var veldig usikker på Elisabeth når hun kom inn ettersom de ikke fikk pratet så mye sammen. Elisabeth har jo tross alt sagt det er Nate hun vil ha. Men Nate sitt hjerte ligger fortsatt hos Thammy. De sitter igjen og prater, og Nate sier han fortsatt er forelsket i henne men han trenger tid til å finne ut av ting. Dette godtar Thammy, som fortsatt håper det fikser seg mellom dem. Senere til guttene forklarer Nate at han har det helt jævlig, og ikke vet om han har tatt det riktige valget – og han faktisk angrer. Han føler han fortsatt må ta tiden for å tenke for å finne ut om han angrer fordi han vil ha henne tilbake, eller om det er fordi han er rundt henne hele tiden. Thammy på sin side sitter og prater med jentene, og de gir henne gode råd som bare venninner kan gi <3 De sier hun må gi han den spacen han trenger, og hun må komme tilbake til seg selv for å vise han den Thammy som han forelsket seg i, den glade og sprudlende jenten hun egentlig er! De bestemmer seg så for tequila-fylla, uten tequila. Og jeg elsker det engasjementet her, jenter. Nora forklarer at plasebo-fylla fungerer det også, til tross for lite alkohol. For alt man trenger for å komme seg over en heart-break er å feste med jentene sine. Kloke ord, enda en gang, fra vår stjerne-terapeut Nora <3

Etter plasebo-fyllaen bestemmer Thammy seg for å lette på stemningen mellom henne og Elisabeth. Hun beklager at Elisabeth har følt om hun ikke har vært imøtekommende, men forklarer at etter situasjonen med Nate så klarte hun ikke tenke på noen andre enn seg selv og det ikke var meningen å være frekk i det hele tatt. Elisabeth godtar unnskyldningen og sier hun forstår det veldig godt, så de velger å ligge situasjonen død og ha det hyggelig de siste ukene. Dette er det vi liker å se jenter! Men det er ikke bare Thammy og Elisabeth som letter på følelsene sine, det gjør også Mie og Iselin. De har nemlig begge to kjent på at de har lyst å si «jeg elsker deg» til partnerne sine Ali og Omid. Mie innrømmer hun har holdt på å si det mange ganger og har lyst å fortelle han det, men føler de burde være kjærester først. Iselin sier seg enig, og de begge ser for seg en solid fremtid sammen. Mie tar så motet til seg og tar Ali med seg for en prat i tårnet. Siden hun ikke er så god på å snakke om følelsene sine, har hun bestemt seg for å skrive det ned. Og her kommer det vet du! Eller nei, hun skrev «I love you». Men Ali presser henne til å si hvilken form for «love» hun mener, så det kommer til slutt frem at det er «jeg elsker deg» hun mener. Ali føler det samme, og sier «I love you too» <3 Jeg er glad for at disse to har funnet tilbake til hverandre!

Kjærligheten mellom disse to er sterk <3


Senere kommer kvelden og alle øyboerne har sminket og fikset seg for nok en kveld i villaen. Det kommer da frem at Nate angrer seg, og i samtale med Thammy forteller han at han fortsatt er forelsket i henne. Hun sier hun føler det samme. Er det offisielt tilbake nå? Samtidig snakker Elisabeth med Ali og sier hun fortsatt er interessert i Nate, men Ali forklarer at han tror Nate er på vei tilbake til Thammy. Men før de får konkludert med noe som helst, så kommer den vi elsker og deltakerne frykter..

Nytt parbytte gjør deltakerne nervøse


Nemlig vår kjære programleder Morten! Han ankommer villaen, og alle deltakerne stiller seg som vanlig rundt bålplassen. Morten forklarer at valgene de tok sist uke med rangeringen av hvilken par som er mest kompatible nå skal få konsekvenser for tre av parene som er på bunnen av listen. Deretter har det vært opp til seerne å stemme på dem de vil redde, men dette har ikke vært par – dette har vært enkeltpersoner. Han ber alle reise seg, og en etter en leser han opp hvilke av parene som er sikre. Ingen bombe her at det er Omid og Iselin, Mie og Ali, Johannes og Nora, og til slutt Nate og Thammy. Og Morten vet jo selvfølgelig å stille de rette spørsmålene, noe vi absolutt elsker. Han spør først Nate om hvordan det føles at de andre øyboerne har troen på dem på utsiden, og han svarer at de kom til en konklusjon som det tok litt lengre tid for han å komme til. Han sier også at det er ingen andre enn Thammy han vil ha og han er utrolig glad i henne. Når Morten spør Thammy hvordan dette føles å høre, sier hun gråtkvalt at de føles godt. Vi er glad de er sammen igjen <3 Så kommer spørsmålet som faktisk skaper litt spenning, Morten spør nemlig Mie og Ali hvem de satt på topp, og Ali svarer at der satt de «Omid og Iselin, vi føler at det er riktig». Deretter spør Morten hvorfor de ikke satte Nora og Johannes på topp, og Ali svarer som følgende «Det er litt med tanke på hvordan de kan fungere på utsiden. Jeg heier på dem, men de vil få noen utfordringer med tanke på livsstil og preferanser». Morten spør naturligvis hva han mener med dette, og Ali utdyper med at «Johannes er jo en ganske disiplinert kar, og Nora er stikk motsatt. Så det kan gå bra, men det kan også gå helt skeis». Du kan se på hele ansiktsuttrykket til Nora at hun ikke er fornøyd med det svaret han gir, og så har også Ali stilt spørsmål ved forholdet deres tidligere. Jeg er klar for å se hva som skjer når dett blir tatt opp igjen.

Tre av deltakerne får bli – og tre må reise hjem

Men Norge har stemt, og tre av deltakerne som nå står ved siden av Morten, de skal hjem i kveld. Morten ber tre av dem ta et steg frem, nemlig Marius, Alexandra og Jon André. De som står igjen bak er da Sofie, Victor, og Aranja. Det er nå tydelig at det en enten de som tok et steg frem eller de som står bak som skal reise hjem. Så sier Morten «Aranja, Sofie og Victor, jeg har ikke lest opp navnene deres. Og det betyr.. dere er reddet av seerne og får lov til å fortsette deres tid på Love Island». Med andre ord, de som fikk færrest stemmer og må forlate øyen er Jon André, Marius og Alexandra. Selv om de er lei seg for å forlate villaen og det blir mye tårer denne gangen også, så sier de at de tar det med et smil! Vi håper forholde til Marius og Alexandra blomstrer, og Jon André finner drømmedama hjemme i Norge <3

Marius og Alexandra måtte forlate villaen denne gangen
Jon André måtte også forlate villaen

Episode 32: Ali vs Nora – og konkurranse skaper dårlig stemning

Det er fortsatt kveld i villaen, og de som ble stemt ut har akkurat forlatt villaen. Det er ikke bare god stemning, men ikke bare fordi flere har dratt hjem. Det er stor splittelse blant de sterkeste parene om kommentaren til Ali angående forholde til Nora og Johannes. I en samtale mellom Nora, Johannes og Aranja så viser det seg at Nora føler det handler mest om henne, noe hun synes er rart siden Ali er den hun har snakket minst med her inne og han ikke kjenner henne og vet hvordan hun er på utsiden. Johannes på sin side er ikke like bekymret og sier han merker at konkurranse delen begynner å merkes på de andre nå som de nærmer seg finaleuken. Aranja sier også at hun ikke er enig i meningen til Ali, og at hun heier på Nora og Johannes. Johannes sier også at de har visst hele veien at det ikke alltid er folk som heier på dem som par, og de skal bare la de styre på med spillet sitt. Til tross for fine ord fra både Johannes og Aranja klarer ikke Nora legge det helt bak seg, og sier hun føler seg ikke trygg i villaen lenger og føler hun ikke kan stole på sine egne venner, spesielt Mie som hun føler hun har hatt ryggen til gjennom hele oppholder. Hun bestemmer seg for å ta en prat med Ali om det han sa, og vi kan ikke noe annet enn å si you go girl! De setter seg ned og Nora spør om han kan utdype det han sa under pardannelsen. Ali sier at grunnen til at han sa det han sa var fordi han føler hun og Johannes er veldig ulike. Nora er derimot mer nysgjerrig på hvorfor Ali sa at Johannes har mer disiplin enn henne. Ali forklarer at han føler Nora er mer sosial og ute på farten, mens Johannes er mer tilbaketrukken. Nora er uenig og sier at deres forskjeller er det som gjør dem sterkere, og de bringer ut det beste i hverandre. Hun synes også at Ali har uttalt seg om henne uten å virkelig kjenne henne og hvordan hun er på utsiden. Ali sier derimot at han er usikker på om følelsene til Nora er genuine. Nora derimot mener at Ali kanskje burde se på hva han har gjort mot Mie før han begynner å kritisere hennes og Johannes sitt forhold. Den svir! Men det viser seg at det ikke kun er Ali som føler det slik, nemlig Omid, Iselin og Mie føler det samme. I samtaler med hverandre viser det seg at de også er enig med at de ikke føler «Nora og Johannes er like forelsket som dem», og derfor tviler de på forholdet. Jeg må vel si her at alle viser kjærlighet forskjellig, og noen snakker høyt om følelser og andre gjør ikke. Og begge deler er helt lov! Vi seere kan i alle fall se at Nora og Johannes er svært forelsket, samme med de andre parene, og det synes vi er fint <3

Neste morgen så kommer det derimot en ny og annerledes overraskelse.. Det er nemlig en ny gutt på plass på solsengene når de andre deltakerne våkner opp! Det er Singh som er nykommer, og alle løper ut for å hilse på han. Vil du lese mer om Singh kan du gjør et her.

Nykommer Singh er på utkikk etter drømmedamen i villaen

De fleste av jentene har håp om at det endelig er kommet inn en til Aranja siden hun har sagt hun vil ha en som er høy, mørk og eldre, og det er jo Singh! Når Aranja derimot møter Singh sier hun at han dessverre ikke er hennes type.. En som syns han er veldig kjekk og er interessert er Elisabeth! For Singh er jo indisk, og hun elsker indiske gutter og indisk kultur. Men hvem liker Singh best? Det får tiden vise! Singh føler seg uansett godt tatt imot av de andre deltakerne, så det er bra. Johannes og Nora tar nok en prat om det som ble sagt av Ali i går, og Nora forklarer hva Ali sa til henne i går. Johannes sier derimot at han er såpass sikker på både Nora og hans følelser for henne at han på ingen måte tar innover seg det Ali sa. Og godt er det, for det er det ingen grunn til, disse to er nydelig sammen <3

Mye av dagens oppmerksomhet går på nykommer Singh som bruker tid på å bli kjent med de single jentene Aranja og Elisabeth. Elisabeth er som nevnt veldig interessert, og hjelper han til og med og pakke ut før de tar seg en prat for å bli bedre kjent. De kommer godt overens og Singh liker energien hennes, men er usikker på om hun er litt for ung. Han er tross alt 28, og hun er ikke fylt 20 engang. Han er også interessert i Aranja, men hun er litt mer et «mysterium» i hans øyne som han sier til henne. Aranja sier seg for så vidt enig, men hun sier hun vet fort om hun kjenner en kjemi med noen eller ikke, men ønsker fortsatt å bli bedre kjent med han.

Senere er det duket for en litt mindre hyggelig samtale, nemlig mellom Nora og Mie. Mie vil høre hvordan Nora har det etter gårsdagens kommentar fra Ali, og om hun ble lei seg. Nora forklarer at hun ikke helt skjønner hva han baserer tankene sine på ettersom Ali ikke kjenner henne særlig godt verken inne i villaen, og i alle fall ikke utenfor. Hun føler også at Ali har en tindens til å dra dem ned som et par i stedet for opp, og ingen noen gang fokuserer på det positive i forholdet til henne og Johannes. Hun sier hun føler at hun og Johannes kommuniserer bra, er stabile og stoler på hverandre, og blir da frustrert over at ingen ser ut til å fokusere på det men heller at de er forskjellige. Hun føler heller ikke at Mie har vært der for henne slik hun har vært der for henne og støtter forholdet deres slik hun har vært der for Mie og Ali. Mie sier at hun er beklager for at Nora har følt at hun har støttet henne, at hun vil det beste for henne og Johannes, og at hun er glad de er forelsket. Så fikset de opp denne gangen også, og godt er det <3

Kvelden kommer og det er duket for alle-hjerters-fest ettersom det er Valentine’s dagen! Og da er det selvfølgelig ikke bare fest som gjelder, men også noen leker. Denne gangen så skal de kaste piler på et hjul med bilde av andre deltakerne, og den de kaster pilen på, er den de skal kline med. Dette blir gøy! Eller? Det hele går ganske greit og alle ler til det er Elisabeth sin tur til å kaste pilen, og selv om hun sikter på Singh, havner den på Omid. Alle ler, og Omid sier «nei jeg kan ikke kysse lillesøstera mi» men de resterende deltakerne insisterer og sier de må kysse. Alle bortsett fra Iselin. Hun blir frustrert og lei seg og sier at Elisabeth er den siste jenten hun vil skal kysse Omid siden han har vært interessert i på utsiden av villaen før de møttes der inne. Elisabeth snur seg og spør Iselin om det går fint at hun kysser Omid, og Iselin rister på hodet. De andre deltakerne insiterer fortsatt på at de må kysse siden alle andre har gjort det, men Iselin sier fortsatt nei og at hun ikke er komfortabel med det. Både Omid og Elisabeth respekterer det, og Elisabeth kysser han på kinne til de andre deltakerne sin store skuffelse. Etter konkurransen er Iselin tydelig lei seg, og forklarer situasjonen til Omid og hvor hun kommer fra. Hun syns ikke det var greit at det var Elisabeth, siden hun er den eneste jenten han har vist tidligere interesse for, og i tillegg så likte hun ikke at de andre deltakerne sa de skulle gjøre det selv om hun tydelig ikke ville at de skulle det og hun følte seg veldig dum. Omid sier han forstår hvor hun kommer fra, og Iselin er fornøyd med at det ikke skjedde. Litt drama ble det denne kvelden også, men det løste seg fort og godt er det!

Episode 33: Sesongens første kjærestepar og deltakerne får vite hva de egentlig tenker om hverandre

Til tross for at gårsdagens episode ikke gikk så bra for Iselin og Omid, så er det snart mye bedre! Vi hopper nemlig inn akkurat der vi slapp i går, og Iselin har dessverre ikke hatt den beste kvelden. For plutselig får Omid en melding, og der står det at Omid og Iselin skal få sin første kveld på fristedet. Iselin blir veldig glad, og løper for å gjøre seg klar med hjelp fra jentene. Nå Iselin har funnet riktig undertøy og Omid har gjort seg klar, så forlater de villaen og går inn på fristedet. Ettersom ingen av dem har vært der før er de overrasket over hvor fint det er, eller «holy shit» som Omid sier. Iselin sier hun er «sykt glad» for at de endelig fikk fristedet, og hun aldri har følt sterkere for han enn det han gjør nå. Og det viser seg for – at Omid føler akkurat det samme. Han blir med en gang synlig nervøs og vet ikke helt hvor han skal gjøre av seg, og utbryter «Jeg er så følsom, det er ikke greit. Jeg vet ikke hva som skjer!». Iselin er derimot veldig fornøyd med denne siden av Omid, og spør han hva han tenker på. Omid begynner så å gråte når han forsøker å få ordene ut til Iselin, og du kan se at hun setter pris på at han blir rørt av å snakke om hvor mye han liker henne. Til slutt kommer det frem hvorfor han har vært nervøs, han spør nemlig «Vil du bli kjæresten min?». Iselin smiler og sier ja, og det hele blir avsluttet med et kyss. Vi har da altså villaen første OFFISIELLE par!! Og dette er stort folkens. Det er det man kommer hit for, og vi er så glad for at de har funnet hverandre og kommer gjennom alt <3

Dagen etter er det ikke bare fryd og gammen inni villaen, for det har nemlig vært en tankefull natt for Victor. Han har tenkt mye over forholdet hans til Aranja, for å så tenke over forholdet hans til Sofie. Det er ingen hemmelighet at han har likt Aranja lenge, men hun dessverre ikke føler noe for han tilbake. Deretter har han fått en god connection til Sofie, men den siste natten har litt av hvert gjort at han ikke har fått sove. Han betror seg til Johannes og sier at selv om han og Sofie har en god tone og kjemi her inne tror han ikke de har de følelsene som gjør at det kunne fungert på utsiden, og sier han vil ha en jente som er best for han og noe langvarig. Han har derfor bestemt seg for å kutte det med Sofie før hun får for mye følelser for henne og han vet han ikke kommer til å føle det samme. Johannes sier seg enig i dette, og at det beste han kan gjøre er å være ærlig med Sofie så fort som mulig. Men samtidig som Victor bestemmer seg for å «dumpe» Sofie, så kommer Iselin og Omid løpende tilbake fra fristedet, løper ut i hagen og roper ut «Vi er blitt kjærester!!», og de andre deltakerne kan nesten ikke tro sine egne ører men de blir så glad på deres vegne. Akkurat slik som vi er <3

Singh, som er nykommer i villaen, føler kanskje litt presset på å finne en jente der inne som han kan finne en ekte connection med. Han har vist mye interesse for Aranja, men Aranja har ikke vist like mye tilbake, noe som frustrerer han. I samtale med Victor forklarer han at Elisabeth er en veldig gøy jente, men han føler at aldersforskjellen gjør det vanskelig for han å prate med henne om alt han ønsker. Han føler Aranja vil gi mer stabilitet, og ser mer en potensiell lengre fremtid med henne. Han føler også derimot at Aranja er den største «utfordringen», for hun gir ikke noe mer til han enn hva hun gjør med alle andre. Derfor er han veldig usikker hvem av jentene han skal velge. Det blir spennende og se hva som skjer fremover!

Victor har også nå bestemt seg for å ta praten med Sofie om at han ikke er helt sikker på at det blir en potensiell fremtid for dem utenfor villaen, og øyeblikket han velger å si dette blir noe småkleint ettersom rett før han tar henne med for en prat så sitter hun sammen med Singh og Elisabeth og forteller dem hvor godt hun liker Victor.. De setter seg ned og Victor forklarer at han har hatt en søvnløs natt siden han har tenkt mye på de to og det de har hatt inne i villaen. Han syns de har det veldig gøy sammen, ler mye, og har god kjemi inne i villaen, men han tror dessverre ikke det hadde holdt utenfor villaen. Sofie sier ikke så mye under selve samtalen med Victor, men senere forklarer hun til oss at Victor er den hun er mest interessert i villaen, men hun er ikke ute etter en sommerflørt, og hun føler på dette stadiet er de ikke mer enn det. Så kanskje de er enig da?

“Rett i fleisen” – konkurransen der deltakerne finner ut hva de virkelig mener om hverandreMen så kommer det en.. MELDING!! Og dette er en spennende en. Singh leser opp «det er nå tid for deltakerne å finne ut hva de virkelig tenker om hverandre – Rett i fleisen», altså deltakerne skal da lese opp hva de andre i villaen har sagt om dem, for å så gjette hvem som har sagt det om dem – og den de gjetter skal de kaste en «drink» på. Dette kan bli veldig interessant for å si det mildt. De løper som de alltid gjør i slow motion til konkurranseplassen, og dagens hoster er Sofie og Singh, og de leser opp mens de andre deltakerne skal gjette. Det blir anspent stemning rundt noen av dem, og Thammy og Nate får gjennomgå, sammen med Ali og Mie. Det kom derimot tre bomber under konkurransen, og disse går hardest ut over Mie og Ali.

Ali var ikke helt fornøyd med det Johannes hadde sagt om han

Førstemann som må lese opp noe som blir hardt å svelge er Ali, hvor det står «Jeg har en følelse om at Ali og Mie ikke er genuine». Ali sier at «dette her trenger jeg noe sterkere for ass», og går så direkte til Johannes og kaster drinken i ansiktet hans. Det viser seg også å være Johannes. Han forsvarer seg selv med å si at han har hatt sine tvil rundt hvor genuine Ali og Mie sine følelser er, i alle fall i starten når han følte forholdet deres var mer for show.. Interessant. Den neste er om Nora, hvor det som har blitt sagt er «Jeg tror Nora kommer til å ‘go wild’ når hun kommer hjem». Tror det var lite tvil om for både Nora og resten av gjengen hvem det kunne være, og hun velger å kaste drinken på Ali – som også er riktig. Nora sier etterpå at hun ikke forstår hvilket inntrykk Ali har fått av henne ettersom de har snakket minst inne i villaen, og det er der han velger å legge fokuset og begynner å bli lei av det..

Nora syns ikke det var helt uventet at det var Ali som kom med dette utsagnet om henne

Den største bomben av de alle kommer derimot når Thammy skal lese opp det som har blitt sagt om henne. Der står det «ikke stol på Thammy». Og for dem av oss som har fulgt godt med husker nok ganske enkelt hvem dette ble sagt av og om. Men for Thammy er dette selvfølgelig uvisst. Hun er veldig usikker på hvem hun skal kaste på, men ender opp med Ali. Det viser seg derimot å være Mie. Noe som er det verst mulige utfallet for dem begge to, egentlig. Det blir automatisk dårlig stemning, så godt er det at leken nå er ferdig og de kan løpe tilbake til villaen!

Thammy får sjokk når hun finner ut hvem som mener de ikke kan stole på henne


Tilbake i villaen setter Mie seg ned med Ali, tydelig lei seg over det hun har sagt, men ikke husker noe av når hun har sagt det. Men vi gjør! Mie sa nemlig dette til Ida når hun fortsatt var i villaen, og Ida hadde sagt at hun var interessert i Nate. Thammy var nemlig ikke særlig fornøyd med dette, og hadde sagt ting om Ida som Mie ikke var enig i, men hun hadde ikke sagt det til fjeset til Ida. Derfor sa Mie at Ida ikke måtte stole på Thammy. Mie hadde ikke feil i det hun sa, men det er likevel hardt å høre for Thammy når hun ikke vet hvorfor og det er bestevenninnen hennes i villaen som har sagt det. En hard situasjon for begge parter, med andre ord. Thammy sitter og snakker med Nate og sier hun bare er veldig forvirret og skjønner hvorfor Mie har sagt det. På andre siden sitter Mie og snakker med Ali og gråter, for hun ikke forstår hvorfor hun har sagt det og hvem hun har sagt det til, for hun stoler på Thammy. Til slutt ender jentene opp med å snakke sammen, Mie beklager og sier hun ikke husker hvorfor hun sa det, men at hun nok har sagt det. Thammy innrømmer at det var sårende å høre, men at hun ikke er sur, så de blir venner nok så fort. Og godt er det <3

Recap for episode 34 og 35 kommer <3