Love Island

Love Island uke 6: Trekantdrama, frustrasjon, HØY puls og brudd

Det har vært enda en uke med tårer, drama og flere former frustrasjon. Denne uken har vi også sett hvordan høy puls har knust forholdet til ett av de solide parene, og de nye jentene har virkelig skapt bølger.

Episode 26: Nytt trekantdrama og sjalusi 
Til tross for at Ali og Mie har funnet tilbake til hverandre, så betyr det ikke at vi er ferdige med trekanter på Love Island, og godt er det. Antony har nemlig fattet interessen for både Aranja og Alexandra, og det som gjør dette komplisert er at disse to er bestevenner i villaen. Han tar seg en prat med Nate om han (luksus)problem som forsøker å winge han med jentene. Nate forklarer Antony at Alexandra liker han, men at hun syns det kan bli smålig irriterende fordi han «er i 100 hver dag, 24/7. Jeg skulle dele at hun kanskje syns han er litt for mye. Så jeg skulle sjekke om han har en mykere side». Antony sier at han har en mykere side, men den kommer frem når han er alene og chiller med dem. Den store bomben kommer derimot når Antony forklarer at det er ikke kun Alexandra han har et gått øye til, men også Aranja. «Aranja?! That’s her best friend, bruh!» sier Nate mens han ler litt smånervøst og i vanntro. Noe som er forståelig ettersom Antony har gått nok så hardt ut med Alexandra til den grad at hun har følt han har blitt litt for mye, og nå vil også prøve seg på bestevennen Aranja flere dager etterpå. Nede ved kjøkkenet sitter Aranja og Alexandra og snakker Thammy (litt av et pyskolog-par dette her) om hvordan hun syns Antony har rett på å bli kjent med begge to, men føler kanskje at han ikke har gått frem helt riktig. Aranja sier seg enig og forteller at hun ikke helt forstår oppførselen til Antony ettersom han har flørtet så åpenlyst med Alexandra og nå plutselig har begynt å vise interesse for henne. Antony, tilbake i praten med Nate, forklarer at «Alexandra har mye av det jeg ser etter, men Aranja har mye av det jeg har manglet». Antony har kanskje ikke gjort det perfekt her, men kanskje etter at han ble bedre kjent med Aranja fant han ut at hun var en bedre match? Vi får vente å se.

Neste morgen er det en ganske så rolig stemning i villaen, men de fleste er fortsatt veldig interessert i trekantdramaet som ser ut til å utspille seg. Antony bestemmer seg for å ta saken i egne hender, og tar Aranja med seg opp i tårnet for å snakke med henne om hva hun tenker. «Jeg føler det er litt vanskelig å komme inn på deg og skjønne hva du tenker» innrømmer han, og Aranja stiller seg litt uforstående med det men sier også at hun tror det har litt med å gjøre at han gikk så pass hardt ut på Alexandra når han kom inn at hun fikk inntrykket om at han ikke var interessert i henne. Aiai, Antony, her har du kanskje litt å lære! Han innrømmer sine feil derimot, og sier at han er veldig interessert i henne. Aranja sier at hun syns det er Antony som er kjekkest, og han sier at han syns hun er nydelig også. Kanskje ikke slaget er helt tapt her? For Antony innrømmer at det kanskje heller litt mer mot Aranja..

Aranja og Alexandra ender opp med en prat de også, og Aranja sier at hennes to problemer er at hun føler Antony er veldig ung, og at hun syns flørtingen med Alexandra er for intens. Alexandra sier seg enig, og syns flørtingen hans har vært intens. Begge jentene har også stilt seg selv det spørsmålet om at de er så sikker på at han er interessert i noen av de, men heller bare interessert i å være i villaen. Alexandra sier hun mistenker dette grunnet at hun ikke har fått noe connection med noen av de andre guttene tidligere. Ser ikke så lyst ut dette her nå, Antony! Men samtidig som dette holder på, så kommer villaen selvutnevnte Kirsten Giftekniv til unnsetning, nemlig Nora, og hun er her for å hjelpe Marius prøve seg på Alexandra. Nora sier at hun digger Marius og hun føler at han burde ta mer initiativ til å blir kjent med Alexandra siden hun tror de hadde vært en god match og hun vil se Marius finne seg en god jente. Marius hadde i utgangspunktet en interesse for Antony, men her viser det seg at kanskje Nora har klart å overtale han?

Men så kommer det en.. melding!! Denne gangen skal guttene leke vikinger og redde jentene fra «Midgarsormen», eller egentlig bare løpe rundt, skrike og forsøke å se mest barsk ut! Nate er derimot ikke helt fornøyd og sier «Jeg er fra Kongo! Jeg er ingen viking, de likte ikke meg engang!». Må innrømme jeg lo godt her, Nate. Du er god å ha med <3 Guttene styrter først en liter «mjød», bestige et hinder, og knuser «midgardsormen» (som er en pinjata». Guttene gjør alle en solid innsats, men det som er spennende er nå de single guttene skal velge hvilken jente de skal redde! Marius velger Alexandra (du gjorde tydeligvis en god jobb her, Nora), Antony velger Aranja (ser ut som han har landet på Aranja nå da?), og det samme med Victor. Victor er derimot ikke så fornøyd med at Antony valgte Aranja, og det hete kysset han fikk på slutten. Victor endte til og med opp med å gi en high five til Antony når han kommer tilbake, noe han kanskje ikke syns var så gøy. MEN han fikk seg et kyss han også. Og det gjorde Marius og Alexandra også. Klining på høykant hos alle under denne konkurransen. Den som derimot stakk av med serien var… OMID! Iselin er nok så fornøyd her også.

Tilbake i villaen så kjenner nok Victor litt på leken, og bestemmer seg for å ta en prat med Aranja nok en gang for å se om det er noe fremsteg i forholdet deres. Dessverre får han samme svar som sist, at hun ikke ser en romantisk connection mellom dem og derfor vil hun bli bedre kjent med alle guttene i villaen. Til tross for at vi skjønner dette ikke er svaret han ønsker å få, tar han det bra og sier han og skal gjøre det samme så får de se hvordan det går mellom dem. Etter praten med Aranja tar han seg videre til guttene, og forteller dem om nederlaget han akkurat måtte innse. Han sier også at han har vært nok så frustrert ettersom han ikke føler at han har klart å være seg selv, noe som gjør det vanskelig for folk å falle for han. Guttene hører intenst etter, og føler nok smerten hans. Kanskje ikke så enkelt for dem å relatere ettersom de alle er i stabile par der inne, en de viser nå forståelse! Helt frem til Victor sier setningen «Jeg føler meg som et rompetrollinsekt som har forsøkt å kysse prinsessen», og de alle knekker sammen i latter for fordi de ikke litt skjønner hva han forsøker å si.. Og ikke vi heller! Men konklusjonen er at han liker Aranja, og hun dessverre ikke liker han tilbake. Alexandra og Marius ser derimot ut til å finne tonen, og er begge enig om at de er veldig interessert i bli bedre kjent med hverandre. Håper de finner kjærligheten disse to <3

Senere på kvelden er det duket for enda en fest, og Nora tar initiativ til en hyggelig lek! Alle skal nemlig gi de andre deltakerne et kompliment, så det fungerer da altså sånn at en og en deltaker sitter på en stol, og de resterende deltakerne sier noe hyggelig om dem. Veldig bra tanke, Nora! Skulle man tro.. Men det viser seg da her at ifølge Omid så gikk Iselin litt for langt i komplementet hun ga til Marius. Det kommer frem at tydeligvis så kjenner Iselin og Marius hverandre fra før av, eller de kjenner til hverandre. Iselin har nemlig hatt en crush på Marius når hun gikk på videregående. Iselin sier nemlig «Jeg har jo kjent til deg, men aldri kjent deg. Men nå som vi har blitt kjent med deg så er du en superhyggelig, herlig person. Du ser bra ut. Du har fin klesstil. Ja.. det skal du få av meg!» og ler litt beskjedent. Du ser Omid setter øyne i henne, og ikke er særlig fornøyd. Han følte Iselin dro den lenger med Marius enn med de andre, ettersom han vet hun har hatt en crush på han og at han er hennes type. Senere når de står på badet og gjør seg klar til å legge seg forteller Omid til Iselin at han hun dro det for langt under leken. Iselin prøver å kysse han, men han trekker seg unna. Han sier at alt det hun føler for Marius kan hun holde for henne selv, fordi han setter rett ved siden av. Han satt ikke pris på å høre alle komplimentene hun ga til han, og er tydeligvis ikke redd for å si ifra. Som er en god ting! Den aller største bomben han slipper er «Og jeg vet om du hadde vært på Casa Amor så hadde du ikke kommet inn alene», noe Iselin nekter for med en gang, men Omid er ikke overbevist.. Er det sprekker i forholdet til drømmeduoen, tro?

Episode 27: Trøbbel i paradis for Iselin og Omid, og en gutt må forlate villaen

Episoden starter der vi slapp av, og krangelen mellom Omid og Iselin fortsetter. Omid ser ut til å ikke legge fra seg sjalusien når det kommer til Marius til tross for at Iselin forsøker å berolige han med at hun er «kjempeforelsket» i han, og sier hun bare forsøker å ta han godt imot. Omid mener at dette har hun allerede gjort, og mener i bunn og grunn at oppførselen hennes var respektløs i forhold til han. Han tenker spesielt på alt han har gjort for henne og hvordan han har oppført seg rundt andre jenter for at hun skal føle seg bra. Iselin virker litt rådvill ettersom ingenting av det hun sier når gjennom til han, så stemningen er ikke på topp når de legger seg.

Morgenen etter har Iselin mange tanker rundt gårsdagen. Hun sier hun syns det er leit at Omid skal være bekymret over det hun sa under gårsdagens lek ettersom hun stoler fult og helt på han, og vil han skal gjøre det samme. Hun har aldri hatt en greie med Marius, og har ingen interesse av det nå heller. Hun tar seg prat med Omid, og spør om han kan prøve å ikke bli sjalu på Marius mer, noe han svarer at han ikke er. «Okei men ikke vær snurt da» svarer hun, noe han mener han heller ikke er. Han sier derimot at han føler han har vist henne mye respekt, og forventer derfor at hun viser det tilbake noe Iselin sier at hun vil. Til tross for at han sier han ikke vil være den sjalu typen, så er det ikke så enkelt i kjærligheten! Omid tar seg senere en prat med guttene angående dette, etter de presser han litt. «Jeg kunne også sittet og sagt hvor deilig alle andre damer er, men jeg gjør det jo ikke!». Guttene sier seg enig, og Ali mener at siden Iselin har satt krav til hvordan Omid skal oppføre seg har han retten til å gjøre det samme. For så vidt sant, Ali! Guttene forstår følelsene til Omid, og sier at han bare må stille samme krav tilbake, og det er bra han har sagt i fra. Omid sier de har god kommunikasjon, så det vil nok fikse seg. Og det vet vi alle er viktig for et godt forhold, så da kommer nok superparet til å klare seg de også!

Victor derimot har kommet til den konklusjon at det ikke er så mye å hente hos Aranja lenger ettersom hennes type er mørk med brune øyne, og vel, han er blond med blå øyne. Iselin spør han om han ikke har noe utseende preferanser, noe det viser seg han ikke har så mye av. Men han liker jenter som er tullefrekk! Noe Iselin ikke helt sier hun ønsker å se, se han rett og slett være litt frekk. Victor bestemmer seg for at han skal ta flørtingen til et nytt nivå med denne taktikken, og tror vi alle gleder oss like mye til å se dette som Iselin gjør! Senere tikker det derimot inn en melding. Det er parbytte i kveld, og to gutter står i fare for å måtte reise hjem om de ikke blir valgt. Og like sikkert som alltid skaper dette uro i leiren, og pratene begynner, for det er nemlig fire gutter som står i fare for å reise hjem ettersom de ikke er i sikre par. Antony føler han har trakket i salaten når det kommer til Aranja og Alexandra, for han klarer ikke bestemme seg men han føler at han ikke akkurat har noe valg annet enn Aranja ettersom han har gått hardt ut der de siste dagene. Ali sier seg enig, og tror det ville reflektert dårlig om han forsøkte å overtale Alexandra og velge han. Enda flere kloke ord fra Ali denne episoden. Samtidig så har Marius et håp om at Alexandra vil velge henne, og det tror nemlig Omid også. Han har nemlig snakket med Alexandra og hun sier at hun heller mest mot han, noe han blir glad for å høre til tross for at han ikke kan vite noe sikkert før hun sier navnet hans senere i kveld. Victor er usikker på hva Aranja kommer til å velge ettersom hun tilbringer mye tid med Antony, og har sagt hun ikke har en romantisk connection med han. Guttene spør hva han tenker, og han sier han ikke tenker så mye og rett og slett bare må vente og se. Jon André er nok så sikker på at han skal hjem siden verken Aranja og Alexandra er interessert i han eller han er interessert i de. Og for å være på Love Island må han ha en partner..

Guttene er i fare under kveldens parbytte

Men selv om det er flere som er usikker på hva de skal velge eller om de kommer til å bli valgt, så kommer kvelden og parbytte. Flere deltakere kjenner på nervøsiteten for snart vil de få svaret. For inn kommer vår kjære programleder og favoritt Morten, og alle samler seg rundt bålplassen. Morten sier det er hyggelig å se de alle, og vi tror det synes det er hyggelig å se han også, bare ikke like hyggelig i forhold til hva som skal skje videre nå.. Den som er først er nemlig Alexandra, som er en jentene guttene er usikker på hvem hun vil velge. Hun ender opp med å si hun velger denne gutten basert på gode samtaler og den hun ser mest potensiale med – og dette er Marius. Han er veldig glad for ha blitt valgt og sier han gleder seg til å bli bedre kjent med henne. Vi krysser fingrene for at de blir et par! Deretter er det Nora som velger Johannes, Mie som endelig får velge Ali (og sikkert gleder seg over til å komme tilbake i sengen), Thammy velger Nate, og Iselin velger Omid, og hun sier hun aldri har vært så forelsket i noen før som hun er i han. Morten spør Omid om hvordan dette føles og høre, noen han svarer «Da gjør jeg vel noe riktig!» på.. Litt kaldt svar kanskje? Uansett – det står nå tre gutter igjen, og det er kun Aranja som ikke har valgt. Guttene føler seg usikker ettersom ingen er helt sikker på hva hun skal velge. Når Aranja reise seg forklarer hun at valget hennes faller på denne gutten fordi hun ikke har følt romantiske følelser for noen og derfor velger basert på vennskap.. Og valget faller så på Victor.

Antony og Jon André står igjen til slutt når jentene i villaen har valgt

Victor sier han er glad for å bli valgt basert på vennskap, men også at alle gode kjærlighetshistorier starter med vennskap, så håpet hans er fortsatt ikke ute! Men så dropper Morten en ganske så stor bombe.. Selv om både Antony og Jon André står igjen som single er det kun en av de som skal forlate villaen i kveld, og du merker alle deltakerne tenker «Nå er det vi som må velge» noe som det tidligere har vært. Men ikke denne gangen. For inn kommer nemlig Sofie (20), den nye jenta i villaen. Vil du lære mer om Sofie kan du gjøre det her.

Sofie er den nyeste jenten i villaen og skal velge mellom å redde Antony eller Jon André

Sofie kommer gjennom de store villadørene, og går bort og stiller seg med Morten. Morten spør henne hvem hun velger å danne par med, noe hun svarer at hun tar valget basert på det hun har sett på TV og den hun har best inntrykk av – nemlig Jon André. Jon André begynner med en gang å smile, og sier han er glad for å ha blitt valgt men syns det er leit å se kompisen Antony gå. Antony sier han syns det er trist å måtte forlate villaen etter så kort tid, men sånn er livet og han unner Jon André all kjærlighet i livet <3 Du vil bli savnet Antony, lykke til videre! Om du vil lese mer om hva Antony hadde å si etter han måtte reise kan du lese det her

Etter Sofies ankomst var det Antony som måtte pakke kofferten og reise hjem

Episode 28: Sofie’s valg og «frustrasjon»

Jon André har akkurat blitt valgt av nykommer Sofie, og i en prat med jentene blir det avslørt at Sofie har faktisk kommet hele veien fra Norge for å bli kjent med kun han. Jentene tror nesten ikke sine egne ører, og er så glad på Jon André sine vegner. «Han kommer til å begynne å grine! Dette er så søtt!» Ingen tvil om at jentene er glad for dette nye paret. Jon André selv er også veldig glad for å bli valgt av en søt jente. Når Sofie forteller at hun har kommet helt fra Norge hun for han blir han litt satt ut men syns også det er utrolig kult at hun har kommet så langt fordi hun vil bli bedre kjent med han. Noe jeg må si meg enig i, tror det ikke er mange som hadde vært villig til å gå så langt for en gutt de aldri har møtt men tror de kan bli et bra par med – moderne kjærlighet altså <3 Til tross for at Sofie har valgt Jon André og reist hele veien til Argentina for han så ser det også ut til at hun har en god samtale med single Victor. Han er jo i par med Aranja, men det har Aranja har sagt det er kun et vennskapelig forhold. I praten hennes med Victor så er det noen kleine øyeblikk som viser at engelsk kanskje ikke er hans sterkeste side, noe som er dumt i denne villaen, når han misforstår hva han sier. Uansett – kvelden kommer og Sofie legger seg med Jon André. Og her er det god stemning! Det blir til og med litt action under dyna.. Lurer på hva som skjer her. Neste morgen deler med Sofie med de andre jentene på sminkerommet at hun og Jon André lå og snakket til kl. 04 om natten og til og med delte et lite kyss! Hun har til og med gitt han et kallenavn, Teddy, ettersom hun syns han er en stor bamse. Skjønt!

Samtidig som Jon André er veldig lykkelig for å være i par med Sofie, så er Victor litt sjalu. Han har også et godt inntrykk av Sofie, og sier til Johannes at han ønsker å snakke med mer med henne for å se om de har noe kjemi. Johannes sier han må gå for det, for her inne skjer ting fort! Victor og Jon André havner senere i en prat hvor Jon André forteller at han liker Sofie godt og at de til og med delte et kyss natten før. Victor blir litt overrasket, men er glad for kompisen som endelig har funnet en han liker. Bare litt kleint at han selv også liker henne og vil bli bedre kjent. Han forteller dette til Jon André som sier at det må han gå for om han ønsker. Let the best man win! Akkurat nå kan det se ut til at det kanskje går litt mer i Jon André sin favør ettersom 1. Jon André sier han ikke føler seg truet i det hele tatt, og 2. Sofie er ganske så kosete med Jon André. Men som Johannes sier – her inne på Love Island kan ting fort snu..

Men det skjer andre ting i villaen også. Ali har nemlig bestemt seg for å ta seg en prat med Aranja etter alt som har skjedd den siste tiden, og tar henne med seg bort på sengene ute i villa-hagen. Han setter seg ned og beklager nok en gang for styret han stelte i stand for henne, han har skjønt på henne at hun har hatt det vanskelig men nå ser ut til å komme seg tilbake til seg selv igjen. Aranja er enig med han og sier det var litt tøft, men at hun har det bedre nå. Ali sier også at han håper det kommer en bra gutt inn til henne snart for det fortjener hun virkelig, og Aranja svarer da «Ja, det håper jeg og.. Eller en jente!». Ali ser forvirret på henne i noen sekunder og sier «Hæ? Er du bifil?». Aranja ler og svarer «Ja!» men Ali er ikke helt overbevist og svarer «Hæ? Tuller du med meg nå?? Er du det?». Aranja svarer at nei, hun tuller ikke, hvorfor skulle hun tulle med det? Etter først ha blitt sjokkert over at Aranja har valgt å åpne seg for han, smiler han bredt og sier «Ja men da må vi snakker om preferanser om jenter også da!» Aranja ler, og de begynner å snakke om hva hun ser etter i en jente. Det at Aranja er bifil er ikke akkurat en stor ting i 2020, men samtidig er dette ikke noe hun hadde måtte dele når hun vet hun blir filmet og er på TV. Så det at Aranja valgte å åpne seg for ikke bare Ali, men resten av Norge om seksuelle legning er, som Ali sier, utrolig kult! For som vi alle vet er kjærlighet for alle, og vi håper det kommer enten en jente eller gutt inn som Aranja liker <3

Senere utpå dagen når alle ligger rundt bassenget så tikker det inn en melding.. Og her blir Sofie informert om at hun skal på date med sin nye partner Jon André, men seerne har også bestemt at hun skal på date med Victor! Det kan se ut til at vi har enda ett nytt trekantdrama på agendaen, og vi er her for det! Alle begynner å gjøre seg klar, og Jon André sier han gleder seg veldig til alenetid med Sofie utenfor villaen, og tenker det bare kan gå oppover for disse to nå. Victor på sin side har akkurat vært på sjekkeskolen med jentene, og sier han har planer om å bruke det han har lært for å «ta fra Jon André dama!». God innstilling Victor, legg inn støtet nå. Daten tar plass med et lite tjern på en brygge med litt bobler, puter og deilig solskinn. Først ut er Jon André og Sofie, som også holder hånd, og de setter seg ned og begynner å prate. Sofie sier hun ikke hadde forventet at de skulle få så god kontakt så fort, og Jon André sier at han er glad for at hun valgte å komme helt fra Norge for å møte han. Praten går lett og enkelt, men til tross for dette blir det ikke noe kyss nummer to. Neste date kanskje! Sofie sier at hun merker han er ganske så rolig, men hun tenker at det er kanskje det hun trenger. Tiden vil vise! Men er det Victor sin tur. I kjent stil setter han seg ned og begynner med noen småkleine kommentarer som at han aldri har poppet en champagneflaske før. Hvordan det er mulig i en alder av 23 er jeg usikker på, men slik er det nå! Han klarer det derimot veldig fint, og Sofie ler av så og si alt han sier. Disse to bruker mesteparten av daten på å tulle og le, og det ser ut som at disse to har veldig lik humor, og veldig like interesser! Victor spør Sofie hvordan hun føler det med Jon André, og hun sier hun føler at ting går veldig av seg selv men kanskje er litt redd for at ting går en smule for fort. Victor sier han forstår, og vil at hun skal vite at han vil bli bedre kjent med henne og syns det er koselig å prate med henne. Etter daten sier Sofie at hennes måte å flørte på er med å tulle, og der føler hun at hun og Victor er veldig lik der som gjør at de klaffer veldig bra. Det er vanskelig å se hvem Sofie tenker å gå for her. Er det Jon André som hun dro helt fra Norge til Argentina for å treffe siden hun likte han, eller blir det Victor som tydeligvis har overrasket henne med å være en god match?

Episode 29: Frustrasjon, trekantdrama, HØY puls – og ny jente

Til tross for mye kjærlighet i villaen, er det noen som føler at det mangler noe.. den fysiske delen. Og den personen er Iselin. I en prat med jentene kommer det frem at Iselin er nok så seksuelt frustrert og at hun føler seg avvist på grunn av at hun har forsøkt å være mer intim med han, men han ikke ønsker å være det. Jentene, som flere av de har vært seksuell aktiv der inne, skjønner ikke hvorfor Omid holder tilbake og skjønner Iselin sin frustrasjon. Det tar ikke lang tid før Omid biter merke i at jentene snakker om han og Iselin, og han kommer bort for å spørre om han kan snakke med henne. «Går alt bra?» spør han når de andre har forlatt stedet, og Iselin begynner å forklare så godt hun kan. Først forstår han ikke hva hun mener når hun sier hun vil «være med han», og han tror hun mener mer i villaen. Det tar derimot ikke lang tid før han skjønner hva Iselin snakker om, og du kan se han blir lei seg. Iselin forklarer til Omid at hun føler seg avvist, men forklarer at det ikke er det som er saken i det hele tatt – men han rett og slett ikke ønsker å gjøre det på TV. Iselin sier hun skjønner det, men syns også det er vanskelig for hun har så inderlig lyst å være med «på alle måter» som hun sier. Man kan forstå begge sider i denne saken, både Iselin som er forelsket og derfor ønsker å ta et naturlig videre steg i forholdet deres, men også Omid som ikke ønsker å ha sex på TV. Saken her er vel egentlig ganske enkel, at Iselin må godta at Omid ikke ønsker det. Selv om det er vanskelig for henne. Det er tydeligvis ikke så enkelt å være forelsket, innelåst i en villa, men Gud vet hvor mange kamera rundt seg! Omid er litt rådvill, og tar seg derfor en prat med Nate og Johannes om den nye utfordringen til han og Iselin. Omid er blitt bekymret for at dette er en «ødeleggelsesfaktor» i forholdet deres, men guttene sier seg totalt ueing og at det ikke er greit. «Hun må respektere at du ikke vil. Hun må skjønne at du har sagt nei, settingen passer ikke for deg» sier Johannes. Guttene er derimot enig om at det er vanskelig når man deler seng, men det er ikke akkurat en ideell situasjon og ta det steget i forholdet med 12 andre rundt seg i tillegg til kamera i rommet. Samtalen avsluttes på en morsom måte derimot når Johannes sier «jeg har ikke hatt sex her inne jeg!» og både Omid og Nate ler, og sier «bullshit!». Ingen som tror på deg tydeligvis her, Johannes..

I en annen ende av villaen er det ikke like dårlig stemning, nemlig i tårnet mellom Sofie og Victor. De sitter og prater om alt og ingenting, og det er tydelig å se at Sofie har sansen for Victor – og ikke minst at han har sansen for han tilbake. De har nok så lik humor, og ler av alt hva hverandre sier. Skjønt <3 Eller? Sofie snakker nemlig senere med Marius om at hun syns det er vanskelig å velge mellom Jon André og Victor, og har dårlig samvittighet ovenfor Jon André at situasjonen har blitt som den har blitt grunnet at hun faktisk kom inn i villaen for Jon André. Marius derimot, som den fantastiske typen han er, sier at hun ikke har noe å ha dårlig samvittighet for. Hun skylder nemlig ingen noen ting, og hun må gå for den hun har best connection med. Helt riktig det, Marius! Kanskje Sofie opprinnelig tenkte hun ville matche best med Jon André, men det er en ting å se noen på TV for å så møte dem i virkeligheten, og dette gjelder både for Jon André og Victor i denne situasjonen. Noen har man bedre kjemi med enn andre, og slik er det. Men kvelden kommer, og alle går og legger seg. Bortsett fra Jon André. Eller – han gikk først å la seg i sengen med Sofie, men så gikk han å la seg på sofaen. Lurer på hvorfor..

Neste morgen gjør alle seg klar for en ny dag, og dette blir ikke dramafritt dette heller. Jon André tar seg prat med Sofie om hvorfor han valgte å legge seg på sofaen. Han forklarer at han syns de hadde helt forskjellig kontakt den første natten vs den andre natten, noen han respekterer men syns er vanskelig, så derfor valgte han å legge seg i stuen for å finne roen. Sofie sier hun forstår. Hun forklarer derimot senere at hun ikke ønsket å «kose» med han i sengen, men heller ville ligge for selv og hente seg inn igjen etter gårsdagen. Det kan bli spennende og se hvordan dette utvikler seg. Sofie lufter også senere tankene sine til jentene. Til tross for at hun er partner med Jon André så føler hun ikke at hun kan være seg helt seg selv rundt han, noe hun føler hun kan med Victor. Hun er derimot usikker på om dette er grunnet at hun faktisk liker han eller om det er fordi de er nok så forskjellig når det kommer til humor. Hun føler nemlig at Victor tar humoren hennes med en gang, mens Jon André ikke forstår henne. Etter mye frem og tilbake med flere av jentene bestemmer hun seg for at hun må bruke litt tid på å finne ut av følelsene og tankene sine. Noe man alle trenger! Men det går dessverre ikke denne gangen.

Jon André har nemlig bestemt seg for at han skal ta en prat med både Victor og Sofie om situasjonen de befinner seg i. Han er nemlig ikke fan å være i et trekantdrama. Han forklarer først til Victor hva han tenker å gjøre – noe som Victor ikke syns vil være litt rart. Dette sier Jon André seg enig, men han føler dette er noe som er nødvendig for han. Han henter Sofie, og til tross for at noe det første han sier er at «jeg vil ikke at dette skal være ukomfortabelt» så merker du på både Sofie og Victor at de syns det er det. Jon Andre forklarer at dette trekantdramaet gjør at han mister interessen og derfor ønsker å trekke seg ut av det. Han gjør dette for at både Sofie, Victor, og ikke minst han selv skal ha det bra. Ser ut til at han har litt sterkere følelser for Sofie enn først antatt her. Han kjemper til og med litt mot tårene når han forklarer hvor han kommer fra. Han sier at hvis Sofie føler at hun er mest interessert i han, så kan hun vise dette med å komme å kose på han og lignende. Sofie sier ikke så veldig mye, men Victor har derimot noen ord. Victor syns Jon André ikke skal tenke så mye på relasjonen mellom han og Sofie, for han oppfører seg med henne som han gjør resten av jentene, men akkurat med henne så vet han ikke enda om det er noe romantisk eller ikke. Senere forklarer han til tross for dette at han syns samtalen var litt unødvendig og ting ble mer komplisert enn de burde, men velger å respektere at det er slik Jon André ønsker å takle det.

Men når ting kanskje føles som verst, så kommer det en.. MELDING! Og den lyder som føler «Øyboere! Hva får blodet til å bruse litt ekstra? Det er på tide å få opp pulsen!», og det går fort opp for deltakerne hvilken konkurranse som kommer nå.. nemlig jentene vs guttene i en alltid så liten sexy dance off. Deltakerne skal da alle ha på seg en pulsklokke, og en etter en skal jentene og guttene komme inn og danse sexy på de andre som sitter rundt bålplassen. Det er om å gjøre å få pulsen høyest på hverandre, og det blir annonsert på slutten hvem som økte pulsen mest på hvem. Og for å si det slik – pulsen til guttene den økes.

Mie gjør inntrykk på Ali med hennes dans

En etter en kommer jentene inn, gir dem sine mest sexy moves, og jeg tror ingen av guttene har noe å klage for. Victor visste ikke hvor han skulle gjøre av seg Aranja danset som en sexy lærer på han, Omid trodde ikke sine egne øyne når Iselin kom ut i sykepleier uniform, Ali fikk hakeslepp når sexy-kanin Mie med nettingstrømper kom ut, Johannes sitt lure smil ble enda litt lurere når Nora danset på han, og Nate skrevk «damn, I’m a lucky guy!» når magedanser Thammy kom ut. Alle jentene gjorde en meget sexy innsats, og jeg tror ingen av guttene sin puls var særlig lav. Men når alle tror dansingen er over, kommer det inn en NY jente! En helt ny jente! Hun har på seg vinger og undertøy, går bort til alle guttene og danser på dem, hun tar til og med og drar Nate opp fra sofaen. Og så går hun igjen. Alle jentene sitter målløse, sammen med guttene, og alle sier «Hva faen skjedde nå?».

Denne nye jenta ankommer villaen i uventet stil

Til tross for bomben om at en ny jente har ankommet villaen skal resultatene leses opp. Dette går relativt smertefritt ettersom de fleste guttene sin puls gikk mest opp for partnerene sine – helt til Ali. Hans puls gikk nemlig mest opp for Aranja. Så nå var det Mie sin tur å få hakeslepp. Det blir raskt klein stemning, og de går videre. Men verre blir det, for resultatet for hvem av guttene sin puls som gikk mest opp for den nye jenta annonseres – og det er Nate. Thammy sitt humør faller momentant, og hun er ikke fornøyd. For ikke nok med at hans puls gikk mest opp, det betyr at det er han som skal på date med henne og han må forlate villaen umiddelbart. Jeg har en følelse på at dette ikke ender særlig bra.

Aranja var den jenten som økte pulsen til flest av guttene. Dette inkluderte også Ali til Mie sin store fortvilelse

Episode 30: Høy puls fortsetter og ett par slår opp
Ikke bare er denne episoden 66 minutter lang, som sier seg selv at ekstremt mye skjer. Så la oss hoppe i det! Etterdønningene etter konkurranse fra sist episode lar ikke vente på seg. Så la oss hoppe rett inn i det. Det første vi ser er Nate som går på date med nykommer Elisabeth! Vil du lære mer om Elisabeth og se hvilken kjent fotballspiller hun har datet? Da kan du lese det her.

Nykommer Elisabeth gjorde Nate sin puls høy, og han skulle så på date med henne

Uansett – ettersom Elisabeth liker Nate best er hun ekstremt glad for når hun ser Nate komme gående mot henne. Nate er også positivt overrasket over Elisabeth og sier han syns hun var veldig fin. Når hun forteller han at det er han hun er mest interessert i av guttene inne i villaen blir han overrasket, men glad, og sier «Så du kom hit for å sloss med Thammy altså!». Elisabeth ler, men ser kanskje en smålig bekymret ut. Som hun burde være! Thammy har ikke akkurat tatt lett på at andre jenter har vært interessert i Nate tidligere. Daten går derimot veldig fint, og du kan se de har god kjemi fra starten. Latteren sitter løst, og det er ingen kleine øyeblikk. Nate virker faktisk genuint interessert. Har Thammy noe å bekymre seg for? Det får tiden vise.

Tilbake i villaen er det skadekontroll for flere av guttene. Det nok er Nate som kommer til å få den verste skyllebøtten, men han er heldigvis på date og koser seg for øyeblikket så den får vente litt. Mie er derimot ikke særlig fornøyd med at Ali sin puls gikk mest opp for Aranja og ikke henne. Ali forsøker å berolige henne med at det var ingen andre enn henne han hadde øyne for, men hun sier pulsen hans sier noe annet. Ouch. Han prøver å forklare det med at han var nervøs for å gjøre noe feil når Aranja kom mot han, og derfor kanskje han ble litt mer stresset og pulsen gikk derfor høyt. Det i seg selv er jo troverdig! Han sier at Mie så alt hun gjorde ettersom at hun satt rett bortenfor, og Mie lurer derfor på om Aranja gjorde noe hun ikke så. Ali forteller at hun blåste han i øret og det var det. Aranja på sin side sier hun syns synd i Mie i den situasjonen ettersom hun så at hun ikke ble så fornøyd med Ali, men selv syns hun det var veldig gøy siden hun ikke gjorde noe særlig mye på Ali. Love å godte seg litt over dette Aranja, den skal vi gi deg. Utover kvelden bestemmer Mie seg derimot å legge pulskonkurransen bak seg ettersom hun ikke orker å være sur og velger å stole på Ali, til tross for at hun syns det var verst mulig person det skjedde med. Uansett voksent av deg Mie å legge det bak deg, ingenting godt kommer ut av å være lang sur!

Det er ikke bare Mie som stresser over konkurransen, det gjør også Iselin. Men av helt andre grunner enn det Mie gjør. Hun stresser over at det viser seg at Omid kjenner nykommer Elisabeth fra før av, og det er hun ikke særlig fornøyd med. Hun spør Omid hvordan de kjenner hverandre og hvilken relasjon de har, og blir ikke mer beroliget når Omid forteller henne at han har prøvd å få henne med på dates, og snakket med henne på både Instagram og Snapchat. Omid prøver å berolige Iselin med å si at Elisabeth aldri var interessert tilbake og det meste de har hatt av nærkontakt er å gi hverandre en klem. Iselin blir derimot ikke beroliget av dette og sier at eneste grunnen til at det ikke har skjedd noe mellom dem er fordi Elisabeth ikke viste interesse tilbake, og om det hadde vært opp til Omid så hadde det nok skjedd litt av hvert. Solid poeng hos Iselin der altså. Han fortsetter derimot å forsøke å berolige henne med å si at han er forelsket i Iselin, og ingen jente kommer til å forandre på det. Føler de snakker mer om at de er forelsket i hverandre enn å faktisk være forelsket i hverandre, men det er nok ikke enkelt inne i den villaen!

Enda en som har det vanskelig nå er Jon André som angrer bittert på samtalen han hadde med Sofie og Victor tidligere ettersom han føler at han skjøvet Sofie bort, noe han teknisk sett har gjort ettersom han sa han kom til å trekke seg unna. Nora forsøker å trøste han så godt hun kan, men det er ikke enkelt ettersom tårene fort begynner å renne. Nora sier han burde ta en prat med Sofie og fortelle hvordan han føler det, men om Sofie er mottakelig til å høre dette akkurat nå er dessverre litt uvisst. Hun har nemlig tenkt mye på praten de tre hadde, og syns at Jon André har forsøk å sette henne i et dårlig lys. Hun sier også at hun ikke er her for noen andre enn seg selv til syvende og sist, til tross for at hun sa hun reiste ned for å bli kjent med Jon André. Hun føler derfor ting har skjedd litt for fort, og vil ta det et steg tilbake. Når Jon André trekker henne til siden for å forklare hans synspunkt og hvorfor han ble forvirret, er hun mottakelig til dette og sier at han må være slik han er, og at hun setter pris på at han er ærlig. Til tross for dette så er det uvisst om Jon André kommer tilbake fra dette, men det får tiden vise. Som jeg liker å si.

Ting blir heller ikke enklere, for inn kommer nemlig Nate og Elisabeth.. Dette kan bli interessant! Når de ankommer villaen får Nate en kald skulder av Thammy som ikke virker særlig åpen for å snakke med han. Jeg tror Johannes merker den kjølige stemmingen og initierer derfor til at guttene skal ta henne med seg bort til sengene i hagen for å skjerme henne fra en momentan ubehagelig prat med Thammy og jentene. Hun går raskt godt overens med alle guttene, og praten går lett. Iselin er sjalu med en gang, og snakker med Mie om situasjonen mellom Omid og Elisabeth. Det blir heller ikke bedre stemning når guttene en etter en forlater samtalen, og den eneste som sitter igjen er Omid og Elisabeth. Om blikk kunne drepe, sier bare jeg! De gir hverandre en klem og snakker om at det er Nate og Victor hun skal gå for. Hun slenger også en liten spøk inn om at «eller skal jeg gå for deg?» og ler. Håper for Iselin sin del at det faktisk var en spøk.

Thammy og Nate derimot har også mye å prate om. Dette preger mye av episoden med mye frem og tilbake, men skal forsøke å oppsummere så godt jeg kan! Thammy sier hun er irritert over situasjonen som har utspilt seg denne kvelden, og føler nå hun har havnet i et nytt trekantdrama som hun og Nate gikk gjennom tidligere med Ida. Nate, som tidligere har lagt seg ganske så flat, ser ut til å ta en litt annen rute denne gangen, han ser nemlig synlig irritert ut. Han sier at han ikke har gjort noe som helst for å gjøre henne usikker alle de ukene de har vært i villaen sammen, og føler han behandler henne urettferdig nå. Han sier også han vet hun har blitt såret før og vet hvordan hun reagerer, men at han fortsatt føler han har gjort nok for å bevise seg selv. Dette sier Thammy seg enig i, men til tross for dette legger hun det frem til at hun ikke stoler på han. Til slutt får Nate nok og går inn for å dusje. Thammy løper etter og sier hun ikke vil legge seg når de er sur på hverandre, men Nate vil ikke prate akkurat nå. Han forklarer på kamera at han sa til seg sist at om dette ville skje igjen var det siste dråpen. Det som har forandret seg fra sist situasjon til denne er at han forelsket seg i Thammy, noe som gjør ting ekstra vanskelig. Han har skjønt at sånn hun oppfører seg nå er sånn hun alltid er, og derfor tror han ikke det kommer til å fungere. Men han er ikke helt sikker enda, og må finne ut hva han skal gjøre i løpet av natten. Når han endelig kommer og legger seg i sengen. Han forklarer at han ikke orker å gå rundt å ha slike situasjoner lenger, og nå har nemlig Thammy også snudd helt og sier hun legger seg flat og beklager for hvordan hun reagerte og er lei seg for det. Det ser derimot ut til å være for lite for sent, for han sier dette sliter han ut og påvirker humøret hans negativt ettersom han ser hvordan hun reagerer og han vet at hun ikke har noe å bekymre seg for, og det er bare henne han vil ha. Han tenkte på henne hele daten med Elisabeth, og han ble lei seg når han fikk den reaksjonen han fikk fra Thammy når hun kom tilbake. Han hadde håpet de hadde kommet lengre i forholdet for at dette skulle skje igjen, men er da skuffet over at det viste seg at det ikke skulle det. Og han begynner å tvile, og tenker «hva faen skjer på utsiden da?». Han sier han vil sove på det, og orker ikke krangle lenger. Thammy har ikke så mye å si etter dette, så de legger seg. Alle de andre gjør seg klar for sengen, og det kommer frem for jentene at hun er interessert i både Victor og Nate. Morgendagen blir spennende.

Dagen etter tar Nate seg en prat med guttene om situasjonen, og de kommer til den konklusjon at det er sånn Thammy er, og hun kommer ikke til å forandre seg. Han kommer til å måtte takle humørsvingningene og sjalusien hennes på utsikten på lik linje som her inne, og han må finne ut om forholdet er verdt det. Dette er han derimot usikker på, og merker han hater den personen han er når hun drar han ned. Han sier han pleier å være sånn ett par ganger i året, og her inne har han vært det tre ganger i løpet av seks uker. Han sier også han ser for seg situasjoner hvor han er ute på byn og om noen ser han snakke eller stå i nærheten av andre jenter og Thammy får vite det at hun kommer til å miste det igjen, og et slik forhold vil han ikke ha. Selv om han er veldig forelsket i henne. Thammy på sin side åpner seg for Mie og sier hun aldri har vært mer forelsket i en gutt noensinne, og at hennes største frykt har vært å møte noen som tar henne med storm, for å så være redd for å miste dem. Hun lukker seg selv inn og forventer det verste, og det blir jo da en form for selvsabotasje. For hun vet hun ikke trenger det, ikke når det kommer til Nate. Hun klarer rett og slett bare ikke å håndtere følelsene sien. Det er utrolig leit å se, for de er jo veldig fine sammen!

Senere på dagen tar de seg en prat. Nate begynner med å si at han har tenkt mye, og mye av det er hva slags person hun har vist seg å være inne i villaen. Han forklarer at på utsiden kommer han til å være rundt andre personer, og flere av de kommer til å være jenter. Han forklarer at han ikke psykisk kommer til å klare å få de sterke reaksjonene av henne hver gang, og sier at det fungerer ikke for han lenger slik som det er nå. Dette får Thammy til å bryte helt sammen og hun begynner å hulke, og til tross for at hun ber Nate om å gå så blir han og trøster henne. Til slutt går hun og løper til sovesalen, legger seg i sengen, og begynner nok en gang å hulke. Jentene løper inn og trøster henne, og begynner å grine med henne når hun sier det er over med henne og Nate. Nate forklarer til guttene at han sa til henne at det beste var å avslutte leken mens den er god, og at han føler han går rundt og konstant tenker på hvordan hun kommer til å reagere om han gjør ting, og slik føler han ikke det burde være. Nate begynner selv å grine, men guttene støtter han. Senere til Omid forklarer han at har tatt et valg, og at han ikke klarer å leve slik som dette lenger. Han føler også at Thammy må fikse seg selv før det kan bli noe mellom dem. «Hvem skulle tro dette skulle skje? Man forelsker seg og slår opp med noen på Love Island» sier Nate, og vi må si oss enig.

Senere når Thammy sitter og snakker med jentene sier hun at hun vurderer å dra hjem, noe så får jentene til å knekke sammen i gråt. De overtaler henne derimot til å ta seg en ny prat med Nate, noe hun gjør. Hun forklarer hun aldri har hatt så sterke følelser for en gutt og det er derfor hun oppfører som hun gjør, sier hun har lyst og være her, men hun har lyst å være her med han. Nate forklarer at om hun ønsker å bli og dra må være opp til henne. Hun sier hun skulle ønske at Nate kunne gi henne en ny sjanse for å komme over dette, men han sier at han forsøkt det, noe som har gjort at han har kommet til den konklusjonen han har kommet til nå. «Det er ingen vei tilbake» sier hun, noe han sier «Jeg beklager, men ja». De avslutter samtalen med en klem, selv om Thammy fortsatt har lyst å snakke, men han orker ikke mer. Thammy kommer senere til den konklusjonen at hun må respektere følelsene til Nate, og det at det er slutt mellom dem. Det har også gått opp for henne at hun må jobbe med seg selv slik at hun slipper å oppleve dette igjen. Hun har også bestemt seg for å bli, og håper det kommer noen andre inn som tar henne med storm slik Nate gjorde. Noe som er veldig voksent av deg Thammy, og vi håper det skjer raskt for deg <3

Senere på kvelden så kommer det en melding. Alle deltakerne skal rangere de andre fra hvem de føler er mest kompatible, til minst kompatible. Etter mye diskusjon innad i parene så er det tre par som havner i bunn, nemlig Victor og Aranja, Marius og Alexandra og Sofie og Jon André. Og hvem av de som skal forlate villaen er det seerne som bestemmer. Søndagen blir nok enda en tårefull dag for deltakerne!