Love Island

Love Island uke 5: Knuste hjerter, Casa Amor-konsekvenser, nye gutter og sjokkdumping

Om du er nysgjerrig på hva som har skjedd denne uken på Love Island enten du har fått med deg alt, litt eller ingenting – kan jeg love deg at dette ikke var kjedelig. Denne uken har vært fylt med flere tårer, intriger og knuste hjerter enn noen gang før. Så la oss hoppe inn i en av ukens store happeninger, nemlig der vi slapp sist; Ali sitt skjebnesvangre valg.

Ali må velge mellom Mie og Aranja

Episode 21: Ali sitt valg
Det begynner der vi slapp på torsdag (tidenes cliffhanger der, men vi klarte oss gjennom helgen likevel) og Morten, vår kjære programleder, spør Ali hvem han ønsker å danne par med. Ali begynner talen og sier det har vært tre lange og vanskelige dager for han, hvor de har blitt kjent med tre nye deltakere, og han har fått god kontakt med dem alle. Vi som seer vet jo alle hvem dette er, nemlig Aranja som han delte seng med og kysset natten før til tross for å hevde at han er forelsket i Mie. De andre jentene som akkurat har blitt valgt av guttene sine sitter å hører på hva Ali sier i vantro, og du kan se det går mer og mer opp for dem hva som kan komme til å skje. Han sier Aranja har vekket interessen hans, i tillegg til at hun har mange kvaliteter som han ser etter i en kjæreste. Han nevner fortsatt at han er forelsket i Mie som han har vært i par med fra dag en, så derfor har det ikke vært et lett valg. Men denne gangen har han valgt å tenke med hodet. Og derfor vil han danne par med Aranja. Når Aranja hører navnet hennes smiler hun fra øret til øret, og Morten gratulerer dem. «Fy faen» repeterer Nora på sidelinjen flere ganger. Morten spør Aranja hvordan det føles å bli valgt, og hun sier hun er overrasket men samtidig veldig glad. Morten spør Ali om det samme, og han forklarer at akkurat nå føles ingenting så veldig bra og han har det veldig tungt. Og tungere kommer det nok til å bli, Ali.

Aranja er utrolig glad men overrasket over å ha blitt valgt av Ali

Men så er det da sannhets øyeblikk nummer to for kvelden. Nemlig Mie. Morten forklarer at om Mie kommer inn alene er hun singel, og om hun kommer inn med en annen gutt så er det et nytt par. Alle stirrer mot døren. Og inn kommer Mie. Alene. Hun ser Ali med Aranja med en gang, og du ser på hele ansiktet hennes at hun tenker «jeg visste det» men samtidig nok føler et stort svik. Det er helt stille, og det eneste du kan høre er hælene til Mie som tråkker på parketten mot bålplassen, den triste musikken, og stiller seg ved siden av Morten. «Mie, hva tenker du?» spør Morten. Mie svarer hun ikke har så mange ord akkurat nå. Morten spør hvordan det føles for Ali og se Mie komme inn alene, og han sier at det bekrefter at Mie var den lojale jenten han trodde hun var, men i tillegg at det er vondt fordi han ikke har klart å være det samme. Mie himler med øyene og sier at ordene hans ikke betyr noen ting siden det ikke gir noen mening. Morten ber Mie stille seg ved siden av de andre jentene, siden nå er hun, slik som de, singel. Jon André velger så å forbli singel, og Ida kommer inn uten noen av guttene fra Casa Amor. Deretter kommer Thomas og Victor inn, og vi ender denne episoden opp med seks single. Derimot sier også Morten at selv om de er singel så skal de ikke forlate villaen – enda. Og så forlater han gjengen.

Mie forklarer at hun ikke har ord etter å ha blitt dumpet av av Ali til fordel for Casa Amor-nykommer Aranja

Jentene løper mot Mie og gir henne en stor klem, går rett mot villaen og inn på sminkerommet. Det blir med en gang prat om hva Ali sa før Mie kom inn, og hun sier hun er bare sint og lurer på hva i alle dager Ali har tenkt med. Jentene forklarer at Ali sa Aranja var alt han så i etter en kjæreste og at han var forelsket i både han og Mie. Det er ikke helt sant, men jeg forstår at i en sånn situasjon så er det enkelt å ikke huske alle detaljer. Mie forsøker så godt hun kan å ikke gråte, men hvordan kan man la være i en sånn situasjon. Hun knekker til slutt sammen og sier hun ikke vet hvordan hun skal forholde seg til Ali og Aranja som et par inne i villaen, se dem sove i den sengen hun og Ali har hatt sex i. Ikke bare har hun fått hjerte sitt knust av gutten hun er forelsket i, men foran en hel gjeng med andre mennesker i tillegg til resten av Norge som ser på. En situasjon jeg ikke klarer å sette meg inn i, i alle fall.

Ute i stuen derimot forsøker Ali å komme seg inn for å snakke med Mie, men der møter han Nora og Thammy som ber han lite pent om å la være. Forståelig nok. De har akkurat sett venninnen sitt hjerte bli knust av en som hevdet han var forelsket i henne, så hvem hadde vel ikke gjort det samme? Thammy sier at ingen her vil snakke med han og han bare kan gå ut, og Nora går så langt som å kalle han en slange. «Jeg har aldri vært så sint og vil riste noen så mye som i dag» sier Nora, og sier hun ikke skjønner hva han har tenkt med. Ali forsøker å forsvare seg meg at han ikke har følelser for Aranja, men det slår fort tilbake siden da har jentene enda mindre forståelse for valget hans. Mens Mie sitter og gråter på sminkerommet, tar Ali seg en prat med Aranja. Hun innrømmer at hun ikke trodde han skulle velge henne ettersom han hadde sagt at hjerte hans lå med Mie, men til tross for dette valgte han med hodet denne gangen, og valgte derfor henne. Hun sier hun er veldig glad, men jeg kan ikke la være å tenke at det må være litt kjipt å høre at en gutt valgte deg med hodet å ikke hjerte? Men det er vel opp til enhver. Ali forklarer at selv om han fortsatt har sterke følelser for Mie, så føler han at det Aranja har vist henne over de siste dagene kan bli noe som er enda sterkere enn det han og Mie har, og derfor valgte han henne. Ali sier også at han er usikker på om følelsene hans for Mie er så sterke fordi han er i en boble her inne med henne, og det ikke hadde vært det samme på utsiden. Aranja er glad for å høre det han sier, og sier at det viktigste fokuset fremover uansett bør være med dem to, noe han sier seg enig i.

Mie kommer senere ut fra sminkerommet, og går ut og setter seg på sengene i hagen med de andre. Hun snakker med Nora, Johannes, Nate og Omid, og sier at akkurat nå er Ali død for henne. Ali spør om dette kanskje er litt «heat of the moment» noe hun sier det ikke er. Hun forklarer at hun fortsatt er forelsket i han, men det at hun har hatt en dårlig magefølelse på han tre ganger og ignorert den er ikke noe hun skal gjøre igjen etter det han har gjort nå og gi han en sjanse til. Nate spør om hun har snakket med han og har planer om å snakke med han. Hun sier det har hun har planer om det, og går inn i villaen igjen. Nate går deretter bort til Ali og oppfordrer han til å gå inn til henne, noe han gjør med engang. De setter seg inne på sengene i sovesalen, og Ali begynner forsvarstalen sin. Han begynner med å si at han har savnet henne, har tenkt mye på henne og situasjonen deres. Han sier det kom til et valg mellom hjerte og hjernen, og sier at hjerte var henne uten tvil. Men hjernen sa Aranja på grunn av at de var så lik, og at hun ikke hadde den siden hvor han følte han og Mie ikke passet sammen, nemlig det at hun er så oppmerksomhetssøkende (etter hans mening). Han sier dette er viktig for han i en potensiell kjæreste, men i tillegg så er han forelsket i henne fortsatt, men han er villig til å ta risikoen for å få det samme til Aranja. Mie sier minimalt, og av avslutter praten. Hun reiser seg for å gå, og han spør om en klem, noe hun sier nei til blankt nei til. «Please?» sier han, noe hun slår tilbake med «Ali, jeg har følelser jeg og». Og alt jeg kan si er – wow den satt, og den må Ali ha kjent langt inn i hjerteroten. Noe han burde. Hun går direkte til sminkerommet og setter seg ned med hodet mellom hendene. Tårene kommer også naturlig nok. Til tross for at Ali har fått beskjed om at han ikke får en klem, klarer ikke dy seg. Han går etter Mie inn på sminkerommet, og når han kommer inn sier Mie «Ali jeg orker ikke», noe han svarer «Det driter jeg i» til. Jeg forstår at i hodet hans så var dette en romantisk gest, men til oss seere er det å gå over streken. Hun har bedt han om å ikke klemme henne, da burde han respektere det. Men samtidig så er han jo forelsket i jentene, han ikke sett henne på flere dager, og har i tillegg klart å såre henne på verst mulig måte der inne. Så er handlingen hans forståelig? Ja det er den. Men er den også egoistisk? Det er den også.  

Ali føler seg trist etter å ha såret Mie – til tross for at han mener han tok riktig valg

Ali tar seg en prat med Nate om kveldens hendelser. Ali forsøker nok en gang å forklare valget sitt og sier han vet han fortsatt har følelser for Mie, men at Aranja er mer drømmedamen hans. Han sier også at han fortsatt ikke vet om han kommer til å få de følelsene for Aranja som han har for Mie, men er villig til å ta det og håper bare på at det skjer. Nate sier at han har tatt det riktige valget, men at det heller ikke er for sent å snu om han skulle angre seg. Jeg kan ikke la være å tenke meg til at han angrer litt allerede, men det får tiden vise.

Morgendagen kommer, og dette er ikke hvilken som helst dag, det er nemlig vår kjære Omid sin bursdag! Og dette tar ikke Iselin forgitt. Hun står opp tidlig, lager frokost og en liten piknik til ha i hagen. Ikke nok med dette – hun har også skrevet et nok så søtt og følelsesladet kort. I kortet hun har skrevet forklarer hun nemlig at hun er forelsket i han, noe han blir hoppende glad for <3 For en 25-årsdag, hæ Omid?! Han sier han er forelsket i henne også, og de krefter dette med et heftig kyss. Til tross for oppturer og nedturer er jeg så glad for at disse to fant ut av det og at kjærligheten blomstrer! Fin avslutning på en ellers dyster episode, kan man vel si!

Episode 22: Ali angrer, jentene frir, kremer og kysser guttene, og en jente må forlate villaen

Episoden begynner på det samme koselige stedet som vi avsluttet i går, nemlig en melding om at Omid og Iselin skal på date på #bøljanbrun <3 De forlater villaen og reiser til en nok så brun elv, hvor de setter seg på en båt i fine omgivelser og kjører nedover elven. Det er ikke mangel på kjærlighets erklæringen og kyss, og jeg tror vi trygt kan si at dette er en bursdag Omid sent kommer til å glemme!

Hjemme i villaen derimot er det en som ikke har en like fin morgen, det er nemlig Ali. Han har begynt å angre på valget sitt, og merker han blir mer og mer dratt mot Mie. Han tar henne med seg til siden og begynner å forklare at han ikke har utelukket en fremtid med henne til tross for at han valgte Aranja, og han er fortsatt forelsket i henne. Mie derimot kjøper ikke den, og som hun sier tok det han kun to dager å velge henne bort etter de hadde vært sammen hver dag i tre uker. «For det er akkurat det du har gjort. Du har valgt en annen jente over meg, som du er forelsket i» sier hun. Ali strever med å sette ord på ting, og det kommer tydeligere frem at han angrer mer og mer. Ali stiller Mie et nok så direkte spørsmål med at om hun er villig til å risikere å finne ut av ting mellom dem etter det de hadde, eller om hun er sånn «han er en dust, jeg er ferdig med han». Til Ali sin (nok så store, vil jeg tro) fortvilelse nikker Mie til sistnevnte. Hun syns han er en dust, og hun vil gå videre. Han sier han syns det er utrolig synd med en undertone av irritasjon, noe som ser ut til å tenne Mie på alle plugger. «Men Ali, du kan si det er utrolig synd når du har gjort det du har gjort, og jeg velger å ta avstand!», noe det ser ut som at Ali har vanskeligheter med å forstå her. Han sier at han «i alle fall ikke har lukket døren på oss to», og at han var veldig lei seg den dagen og hadde det vanskelig. «Stakkars» sier Mie, nok så ironisk. Hun står fast ved at det valget valgte han bort når han valgte bort Mie for Aranja. Du har stelt i stand en del her for deg selv, Ali, og det ser ut til at du må takle noen harde konsekvenser for handlingene dine.  

Senere på kvelden er det duket for bursdagsfest <3 Alle skåler for Omid, og Iselin skåler for gutten hun er forelsket i. Det er så skjønt altså, folkens. Derimot tar det ikke lang tid før Ali tar Mie til siden atter en gang for å forsøke å, vi kan vel si det nå, vinne henne tilbake? Fort hvordan dette snudde på hodet. Kanskje Ali har fått smake litt på at man ikke vet hva man har før det er borte? Kan i alle fall se slik ut! Han setter seg ned og forklarer Mie at han ikke klarer å åpne seg for Aranja siden følelsene hans fortsatt er såpass sterke for henne. Mie kontrer med «sov dere sammen mens jeg var borte?», noe han svarer ærlig på at det gjorde han, og at de kysset når de lå i samme seng. Hun syns ikke det er greit at hun må spørre om dette, og føler han burde sagt det uten at hun spurte. Hun sier også at siden han sier og gjør så mye dumt at det gjør det enklere for henne å droppe han. Hun sier også at dette var en test, og at de ikke besto den, og det må de nå leve med.

Jon André sitter og snakker med Aranja, og hun begynner å kjenne på at kanskje hun ikke har tatt nok initiativ når det kommer til Ali denne dagen. Men samtidig vil ikke hun være et andrevalg, og hun føler at Ali må finne ut hva han vil. Ali sitter nå med guttene og snakker, og sier at ikke har noen intensjon om å dumpe Aranja enda siden han ikke har gitt henne nok tid. Nate spør det spørsmålet vi kanskje alle tenker nå, nemlig at «Fikk du virkelig åpnet døren tilbake til Mie, samtidig som du ikke er ferdig med Aranja?!», noe Ali smiler til og sier «Nå setter du meg i et dårlig lys her». Nate svarer med «Bro, det klarte du helt fint sjæl». Er det lov å si seg litt enig her? Uansett, det er tydelig at Ali må ta et valg snart, uansett hvor vanskelig det er! Ali innrømmer at han føler han og Aranja kunne bygget på noe mer om det hadde vært en annen setting og følelsene for Mie ikke hadde vært der, men per nå har det ikke det skjedd noe som gjør at han ikke føler det kan gå noe sted videre. Nate fortsetter derimot å gi Ali truth, and nothing but the truth, og sier at om han kutter ut Aranja uten å gi henne en sjanse engang etter at han for kun en dag siden valgte henne så «er det det som gjør det til en drittsekk». Ali forsøker fortsatt å forsvare seg med at han forsøkte å gjøre det rette, men det ikke forandrer at han er forelsket i Mie. Nate kontrer med «Bro, sorry, men slag i ballene, for da tok du feil valg». Ali står derimot fast ved valgene sine, og sier at han gjorde det han følte var det beste for seg selv, og om han mister begge to på grunn av dette får det bare være. Vi får se!

Deretter kommer praten vi alle har ventet på (eller i alle fall jeg), kanskje den som teller mest på dette tidspunktet, nemlig praten mellom Ali og Aranja. De setter seg ned rundt bålplassen, og Aranja starter med å spørre hvordan det går med henne og hva det er Mie og Ali prater om. Hun spesifiserer til Mie at hun har sagt han må snakke med henne så mye hun vil, men også er nok så forvirret ettersom Ali valgte henne og hun ikke skjønner hva han holder på med. Mie sier det går bedre og bedre med henne, og at hun godt skjønner at Aranja er forvirret for det er hun selv ettersom hun føler at han er veldig vag. Mie forklarer at det Ali har sagt er at han vil finne ut av ting mellom han og Aranja først, noe Aranja sier er det samme han har sagt til henne. Mie innrømmer også ovenfor Aranja at i en tidligere samtale med Ali så sa han til henne at «dette går bra, det ordner seg. Vi finner tilbake til hverandre». Dette faller naturligvis ikke i god jord hos Aranja, som sier at hun de siste dagene har kjent på at ting ikke har vært det samme etter Mie kom tilbake i villaen. Ikke akkurat en bombe det, men, men. Hun sier også at hun ikke har fått følelser for han, noe som gjør saken enklere for hans del. På slutten av kvelden derimot kommer det en koselig melding om at Johannes og Nora skal få fristedet i natt, noe disse to turtelduene uten tvil fortjener <3 Godt å se det ikke bare er kjærlighetsdrama, men også litt ekte kjærlighet på Love Island!

Alle går til sengs, noe er mer ensom enn andre, men morgenen etter kommer slik den gjorde dagen før. Nora og Johannes har kooost seg på fristedet, hehe, og blir møtt av twerkene Thammy når de kommer tilbake til villaen! Alle gutta spør om Johannes føler seg som en «ny mann», noe han smiler lurt til. Vi lar dere bestemme hva det betyr! Senere er vi tilbake i trekantdramaet, og denne gangen er det Ali og Aranja som er på plass for en prat. Han tar Aranja med seg i tårnet, og forklarer henne at til tross for at han føler han tok riktig valg da han valgte henne under den siste pardannelsen har det gått opp for han at følelsene hans for Mie gjør slik at det ikke kan bli noe følelsesmessig mellom de to. Han forklarer at hadde det vært under andre omstendigheter kunne det vært annerledes, men akkurat nå har han gitt hjerte sitt bort. Aranja er forståelsesfull mot Ali, men sier til oss at hun ikke helt hva hun skal gjøre nå. Men ferdig med han, det er hun. Han får ikke ombestemme seg igjen. La oss håpe han ikke gjør det!

Og med det kommer det en… melding!!! Det er tid for «Kyss, krem og ta med hjem», noe som betyr at jentene skal kysse en, fri til en annen og sist men ikke minst, kaste krem i ansiktet på den gutten de liker minst. Noe sier meg at Ali ikke kommer til å komme godt ut av denne konkurransen her, si. Og det viser seg ganske så fort å være rett! Når det kommer til den som skal få frem i ansiktet, velger jentene en etter en Ali. Ali blir anklaget både for å spille spill, gjør jentene forbanna, at han mistet hodet, og han har knust hjerter! Han får det i både fjeset og håret (til hans store fortvilelse). Under kysse-delen kommer det generelt ingen overraskelser, de fleste jentene kysser de guttene de er i par med, og de andre som ikke er i par kysser guttene i par forsiktig på kinnet. Ali håpet kanskje på et kyss fra Mie, men det ga hun til Johannes! Mie lurte han også trill rundt når hun først gikk bort til han under frieri-delen, men så for å ta en finte til han ved siden av Ali – nemlig Jon André. «Den stakk litt ekstra merket jeg», innrømmer Ali. Den ser vi.

Senere kommer kvelden, og deltakerne har dusjet av seg all kremen fra tidligere. Jon André slider inn fra sidelinja og sier at han gjerne ønsker å bli bedre kjent med Mie siden han har likt henne godt fra dag en, i tillegg til at han var positivt overrasket over dagens frieri fra hennes side. Hun sier hun liker han veldig godt som en venn, og sier seg enig i å forsøke å bli kjent for å se om det kan være noe mer der. Noe sier meg Ali ikke blir så fornøyd når han hører dette. Og rett etter dette tikker det inn enda en melding, men denne gangen en litt mindre gøy en. Det er nemlig klart for nytt parbytte, og en jente står i fare for å reise hjem. Alle stiller seg rundt bålplassen, og en etter en velger guttene hvem de vil stå i par med. Alt går som planlagt, før det kommer til Jon André. Når han får velge, velger han nemlig Mie. Ali sitt hode faller med en gang mot bakken, og du kan se han blir knust av valget hans. Mie ser derimot fornøyd ut, og gir han en stor klem før de setter seg ned. Det er så Ali sin tur å velge, og nå står kun Ida, Aranja og Andrea igjen. Han begynner talen med å si at den han ønsket å velge allerede har blitt valgt, så han danner dette paret kun basert på vennskap – og velger Ida. Ida blir veldig glad, noe Mie også blir ettersom Ida er Mie sin bestevenn i villaen. Deretter er Victor sistemann ut å velge mellom de to gjenværende jentene, og valget hans faller på Aranja. Andrea, som den ene single jenten som står igjen, får en melding om at hun nå dessverre må forlate villaen. Takk for alt Andrea, du var kanskje ikke i villaen lenge, men du laget sprell! Vi håper du finner kjærligheten snart <3

Etter at Victor valgte Aranja (t.v) var det Andrea (t.h) som måtte forlate villaen

Episode 23: Ali får konkurranse når det kommer til Mie, og øyboerne får høre din mening

Vi begynner, som alltid gjør, der vi slapp av i går. Andrea har akkurat forlatt villaen, og dagens parvalg er tema blant de fleste. Nate og Ali, bestekompiser som de er, setter seg ned og diskuterer Jon André sitt valg om å danne par med Mie. Dette har ikke gjort Ali blid, og han sier at Jon André ikke lenger er bestekompisen hans her inne siden alle kunne se at han og Mie hadde begynt å få en god tone igjen. Nate sier at han bare må fortsette å prøve for å se hvordan det går, og velger de artige ordene: «Han har kanskje tapt slaget, men han har ikke tapt krigen». Blodig seriøst de har det i denne villaen her. Nate sier også at Ali burde gi Mie litt rom for å tenke ettersom så mye har skjedd rundt henne de siste dagene, men Ali sier seg uenig og forklarer at «er det en her inne hun vil snakke med så er det meg». Som jeg pleier å si, tiden vil vise!

Over på andre siden av villaen sitter Mie og snakker med Ida om dagens utfall. Mie sier hun er forvirret ettersom hun fortsatt er forelsket i Ali, men han har såret henne skikkelig. Jon André syns hun er snill og god, og hun syns han fortjener en sjanse. Hun bestemmer seg for å snakke med han mer de neste dagene, og se om det kan være noe der. Mie tar seg deretter en prat med Ali, og forklarer at hun er åpen for å bli kjent med Jon André og kommer til å sove i seng med han. Ali syns dette er dumt, og vil ikke at det skal skje. Mie sier at nå har han latt seg teste, så nå er det hennes tur og han vet at hvorfor ting er sånn som de er. Ali begynner å si at den eneste grunnen til at han er i villaen er på grunn av henne, og hvis ikke det er noe håp for de to så ser han ikke noe grunn for å være der lenger. Den ser jeg for så vidt, men det er nok din egen feil Ali at du sitter i denne situasjonen nå, og når man tar valg så må man også dessverre ta konsekvensene av de valgene. Noe han kanskje ikke helt forstår før akkurat nå. Mie derimot syns ikke synd i han, og står fast med meningen sin. Deretter tar Ali og Jon André seg en prat, og Jon André sier at han ikke trodde han skulle stå foran et slikt valg som han tok i kveld. Men han sier at han har fått veldig god kontakt med Mie over de siste dagene, og føler de har hatt en flørtende tone, noe som gjorde at han tok det valget han tok. Jon André går virkelig for det han vil ha, det støtter vi! De blir enig om at de begge skal forsøke å vinne Mie, og så blir det opp til henne. Men begge to er i alle fall begge for kampen om Mie sitt hjerte.

Og denne kampen tar Ali nok så seriøst! For dagen etter våkner han opp tidlig og lager en romantisk frokost til de begge. Han forklarer at de har diskutert tidligere at deres drømmedate hadde vært en date med havet, men siden de ikke har et hav å ha en date med, så steller han i stand frokosten med et bord ved bassenget. Ganske så skjønt må jeg si, og veldig mye innsats. Det skal du ha, Ali! Han legger en lapp ved nattbordet til Mie og forteller henne å komme ut kl. 10. Mie blir veldig glad når hun ser lappen, og tar en prat med Ida med gang. Hun er nemlig veldig usikker på hva hun burde gjør ettersom hun vil si ja, men er redd for hva både Nora og Thammy kommer til å si. Tror nok det er flere som kjenner seg igjen i den situasjonen hvor venninne dine, som utvilsomt vil ditt beste, mener du ikke burde gi noen en ny sjanse på tross av at du vil selv. Følelser er aldri enkelt å styre. Ida derimot sier at hun burde gå på daten som Ali har stelt i stand, og gjør det hun selv føler er riktig. Ida er en 10/10 venn, det kan ingen si noe på. Frokostdaten går veldig bra, og du kan virkelig se at de er forelsket. Det er kun den man er forelsket i man kan tilgi for noe sånt. Men om det er et lurt valg av henne, det får vi pent se på. Thammy snakker med Nate og sier at hun syns Ali burde gi henne mer rom, noe han sier seg enig i, men han prøver å redde sitt eget sinn og få henne tilbake igjen.

Men over til noen andre parene i villaen, for et lett å glemme at det er flere her oppi alt dette her! Thomas og Victor spør nemlig sine nye partnere Alexandra og Aranja på date med litt frukt og kos på et teppe med bassenget. Praten går fint, og de koser seg. Gutta er litt skuffet ettersom det ikke var så mye frukt, men Ali hadde visst tatt alt som var! Det er tanken som teller gutter, ikke mengden frukt. Victor innrømmer at han ikke har spist fersken på så lenge at han nesten ikke husket hva det het engang, noe som vel.. er forståelig det? Men inn tikker en melding, og denne er ganske så brutal. Det er nemlig på tide at deltakerne får høre hva seerne syns om dem etter dere har sagt deres mening. La oss leke «Kommentarfeltet»!

Konkurransen “Kommentarfeltet” forteller øyboerne akkurat hva seerne tenker om dem – og dette skaper ikke den beste stemningen

De løper i slow motion til konkurranse området i ekte Love Island stil, og parene stiller seg på hver sin plass. Thomas og Alexandre er lederne av leken, og deltakerne skal alle gjette hvilke ord som er streket over i meningene som er skrevet om dem. Og her får flere gjennomgå. Den første ubehagelige kommentaren kommer når en, eller flere, seere mener at en av deltakerne er mye mer positiv enn sin partner, og er en bedre match med en annen i villaen. Alle klarte her å gjette hvem det var, nemlig at Nate var den positive gutten som fortjente bedre enn negative Thammy, og at han var en bedre match med Ida. Thammy er langt fra fornøyd, men alle øyboerne, inkludert Ida, sier seg enig om at Thammy har kanskje vært negativ før men har jobbet med seg selv og nå blitt mye bedre. Og det sier jeg meg enig i! Deretter kommer det en ny bombe. Den nye kommentaren er at det er fysisk vondt å se to av deltakerne flørte, og her varierer svarene. Her klarer kun et par å gjette riktig, nemlig Ida og Ali, for det er nemlig Nora og Johannes det er fysisk vondt å se flørte. Jeg syns de er veldig søte jeg <3 Nora blir helt forskrekket og klein over at det var de to den handlet om, og begynner å stille store spørsmålstegn om hvordan de ser ut på TV. Johannes derimot syns det er irrelevant! Riktig innstilling Johannes. Deretter er det «Oscar til beste hersketeknikk går til…», og her får Iselin gjennomgå, for alle tror nemlig det er henne. Alle unntatt Iselin selv, selvfølgelig, hun og Omid tror det er Ali. Iselin er ikke særlig fornøyd med at alle gjetter henne, men irritasjonen blir fort snudd på hodet når det viser seg at det nemlig at hun og Omid hadde rett – for Oscaren går nemlig til Ali. Dette gjør Mie noe bekymret, og hun sier ikke hun syns det er kult at seerne mener at Ali bruker hersketeknikk på henne. Den ser jeg. Deretter kommer kanskje den verste av alle. Nemlig øyeblikket som vi alle husker, det når Ali tok bort bamsen til Mie fra sengen før han vinket Aranja bort til sengen sin når jentene var i Casa Amor. Her hadde ingen trengt å gjette, for alle skjønte det med engang hva det handlet om. Dette setter tårene i Ali, som føler at han og Mie som var på en god plass og er redd for at dette skal sette en stopper for fremgangen deres. Her er dere god, kjære seere!

Tilbake i villaen setter parene seg ned og snakker om dagens konkurranse. Nora klarer ikke legge fra seg det med at seerne blir fysisk uvel av å se hun og Johannes flørte. De begge to ser litt brydd ut, og stiller seg litt uforståelig til påstanden ettersom de mener de begge to er god til å flørte. Hva skal man si, folk flørter forskjellig? Viktigste er at det funker for disse to her, og det kan ingen si det ikke har gjort, for de står nok så sterkt. Nora konkluderer derimot mot at «De som ikke forstår de forstår ikke, men det gjør vi!». Vi tror ikke noe stopper disse to her <3.

Ali har også tatt konkurransen til Mie, og tar seg nok en prat med Nate for å bekreftelse. «Helt ærlig, heier du på meg og Mie, eller Jon André og Mie?» spør han Nate, som svarer «Jeg heier på kjærligheten, as». Ali svarer med å si at Nate vet hva kjærligheten er for Mie, og hinter da til seg selv. Nate sier seg enig, og forklarer at om det er det som er cases til syvende og sist, så heier han på Mie og Ali. Ali sier også at han vet folk har sterke meninger her inne om det skjedde, men ingen vet hva de tenker i hodet sitt eller føler i kroppen sin. Nate forklarer at alle ser at de er forelsket i hverandre, og om de kommer seg gjennom dette så kan de klare alt. Man kan tydelig se at Ali er preget av situasjonen, og angrer bittert. Selv om han har stelt det i stand for seg selv ved å ikke tenke langt nok, og for det må han ta konsekvensene, så kan man jo se at han er glad i Mie. Det har gått opp for han at han har gjort en feil, noe alle kan gjøre. Fortjener han en ny sjanse? Den eneste som kan bestemme det er Mie. Noe som nok har gått opp for alle der inne, også Ali.

Senere på kvelden så er det tid for at noe skal lette på stemningen, og dette kommer, med en melding. Iselin får en melding som sier at jentene skal gi guttene en «make-over» og la guttene går på catwalken. Og jeg må si, her skuffer dere ikke jenter. De fleste av jentene kler guttene opp i jenteneklær og sminker dem, mens Nora og Thammy kler opp Johannes og Nate som den andre. Og jeg må si, ingen av den skuffer. Den catwalken er intet annet enn legendarisk, og guttene sparte på ingenting. Latteren satt løst, og det er bedre stemning mildt sagt. Om du ikke fikk med deg dette, sjekk ut Love Island sin Instagram-konto om du trenger en god latter!

Episode 24: Jentedate, to nye gutter og dobbeldumping

Episoden hopper inn der vi slapp av dagen før, på festen med guttene i sexy jenteklær. Den starter også med en prat mellom Jon André og Mie. Til tross for at Mie ser ut til å skli mer og mer tilbake mot Ali, har ikke Jon André gitt opp kampen helt enda. Han sier at han syns hun ser helt utrolig ut, hun er enkel å prate med, og han føler de har det som trengs for å få en romantisk kjemi. Mie sier hun trenger å være litt alene for sin egen helse, og finne ut av hva hun vil før hun tar noen valg, og derfor har valgt å sove ut med Ida i natt. Jon André sier til Mie at han forstår, men til oss forklarer at han mistenker mer og mer at hun kommer til å «drite på sin egen selvrespekt og gå tilbake til Ali». Den siste delen har du nok rett i Jon André, men som sagt, valget er opp til Mie og ingen andre. Det er hun som må tilgi han, og om det er smart eller ikke, det får tiden vise. Jon André sier også at han tror Ali spiller et spill og ikke er her for kjærligheten, og tror Mie blir ubevisst manipulert. Hmm…

Ali tar seg igjen en prat med Mie og forklarer at den eneste grunnen til at han er her er for henne. Han spør om det noe håp for dem, og Mie sier først på kødd «nei» og ler, men så sier hun at hun trenger tid, noe Ali sier hun skal få. Mie sier også at hun ikke kommer til å bry seg om hva de andre tenker, eller hva de som ser på tenker, og hun irriterer seg over at alle har så sterke meninger om at hun burde gå videre. Hun forklarer til oss at hun har tenkt mye på hva familie, venner og seere generelt mener at hun burde gjøre, men har konkludert med at hun skal være ærlig med seg selv og tenke hva det er hun vil, og ikke hva alle andre vil hun skal gjøre. Man kan egentlig ikke gjøre noe annet, for om man gjør noe for alle andre enn seg selv, utsetter man egentlig bare en konklusjon man til slutt kommer til å ende opp med. Gjør hun feil med å gå tilbake til han? Det vet vi ikke enda, men om det er riktig eller feil, så ser det ut som at det er en risk hun er villig til å ta.

Det er ikke bare Mie som har det vanskelig for tiden, det har også Iselin. Hun dropper nemlig en liten bombe på Thammy med at hun ikke har det så bra med seg selv. Hun sier med tårer i øynene at hun føler Omid er så sprudlende, glad og gir mye energi til alle rundt seg, noe hu føler mange andre jenter er – men selv føler hun seg veldig kjip. Thammy sier at hun ikke er enig i dette i det hele tatt, og at Iselin er en utrolig god person. Iselin sier seg enig ikke enig, og at hun føler at alle andre jentene i villaen er en bedre match for han enn henne, og at hun ikke føler hun er nok for Omid. Hun innrømmer også at hun har tenkt på at Omid syns hun er kjedelig og ikke så morsom, og til tross for at de er nyforelsket, så er hun redd for at han skal ombestemme seg. Hun går og snakker med Omid om tankene sine, og sier hun sliter med å være selvsikker siden hun liker han så godt. Omid sier derimot at hun er alt han ønsker seg, men lurer på hvorfor hun er blitt så usikker når hun var så sikker på seg selv før. «Jeg har blitt forelska» svarer hun. Omid stiller et spørsmålstegn ved dette og at han ikke helt skjønner tankegangen, men hun forklarer at «når jeg ikke bryr meg er jeg sikker, men med en gang jeg begynner å bry meg skikkelig blir jeg veldig usikker». Det er nok noe jeg tror de fleste av oss kan relatere til når vi er forelsket, så dette er du ikke alene om Iselin!

Alle går og legger seg, og morgningen kommer. Mie samler jentene for å fortelle de hva hun har bestemt seg for. Hun vil nemlig gi Ali en ny sjanse, noe jeg kanskje tror de allerede har skjønt. Hun begynner å si at hun ikke vil at Thammy og Nora vil skal være sure på henne lenger ettersom hun har valgt som hun har gjort. Nora sier at de alle så den komme, og de vet at alle kan gjøre feil. Hun sier også at det kan være vanskelig å bygge opp igjen tilliten de en gang hadde. Mie sier at hun er fult klar over dette, men er villig til å se om det kan fungere ettersom de følelsene hun har for han er såpass spesielle og sterke at hun vil se hva det kan utvikle seg til. Mie innrømmer også at hun vet både Nora og Johannes ikke alltid har hatt troen på henne og Ali, men selv om hun tar feil så er det dette hun vil.

Men så kommer det en melding! Ida, Mie, Aranja og Alexandra skal på jentedate! De hyler av glede, og de andre jentene er veldig sjalu. De gjør seg klar, og skynder seg ut av villaen. De er mildt sagt klar! De andre guttene i villaen spekulerer i at det mest sannsynlig kommer inn andre gutter når jentene er på daten sammen, og vel.. Det er tross alt Love Island. Jenten reiser til en innsjø hvor de drikker litt bobler og snakker om sitasjonene deres hjemme i villaen. Både Alexandra og Aranja sier de ikke helt har en connection med guttene de er i par med, nemlig Thomas og Victor, men at de skal gi de en sjanse. Og plutselig – der kommer det to nye gutter gående ned. Jentene ser på de i vantro, ikke vet jeg hvorfor, for det så vel alle komme? Og inn kommer Antony og Marius! To unge og kjekke gutter som er på utkikk etter kjærligheten med damene. Vil du vite mer om nykommerene i villaen? Da kan du lese på TV2.no her.

Jentene tar de godt i mot, og sier de gir et veldig bra første inntrykk. «De var sykt kule og veldig enkel å prate med, så det likte jeg sykt godt» sier Mie. Godt tegn altså! Det kommer frem at samtlige av jentene får et godt tegn til Antony, så dette kan bli spennende å følge med på. Etter de har drukket litt sammen og hatt det hyggelig både på stranden og i sjøen, tar jentene med seg nykommeren tilbake i villaen. Og når de entrer villaen, så er det en som blir hoppende glad for å se Antony – nemlig Jon André! De er nemlig venner hjemmefra, og Jon André føler at det var akkurat det her han trengte nå etter noen tøffe dager i villaen. Han har nemlig følt seg nok så utenfor med guttene, i tillegg til at Mie har gått tilbake til Ali. Men etter alle har fått møtt og hilst på de nye guttene så er det klart for en liten velkomstfest! Deltakerne drikker og koser seg, men plutselig kommer det en melding. For seerne har nemlig stemt på hvem sin kjærlighet de tror på og hvilke par de tror kommer til å være. De parene med færrest stemmer står i fare for å reise hjem. Alle samler seg rundt bålplassen, og en etter en, i tilfeldig rekkefølge, får de meldinger om hvem som er reddet av seerne. Antony og Marius er frifunnet fra stemmingen ettersom de akkurat har ankommet villaen. De parene som blir reddet er Iselin og Omid, Johannes og Nora, Aranja og Victor, Thammy og Nate, og Jon André og Mie. Noe som betyr at de parene som står i fare er Ali og Ida, og Thomas og Alexandra.

Etter seerne sine stemmer er det Alexandra, Thomas, Ali og Ida som står i fare for å forlate villaen

Deretter får de en melding om at øyboerne som er reddet skal velge to som skal bli reddet, og to som må reise hjem – men de kan ikke være fra samme par. Det er her Mie knekker sammen, for det går opp for henne at enten så er det gutten hun er forelsket i, Ali, eller så er det hennes beste venninne, Ida, som må reise hjem. Og hun må velge mellom de. Alle øyboerne er tydelig preget av dette, og alle syns det er et vanskelig valg. De diskuterer seg i mellom, og deretter velger de en etter en hvem som skal få bli. Nora og Johannes, og Jon André og Mie velger å redde Thomas og Ida, mens Aranja og Victor, og Iselin og Omid velger å redde Ali og Alexandra. Det er derfor opp til Nate og Thammy å velge hvem som skal få bli. Men hvem dette blir, får vi ikke se før neste episode.

Det er Nate og Thammy som må avgjøre hvem av øyboerne som får bli og hvem som må forlate villaen

Episode 25: To deltakere må forlate villaen etter sjokk-exit, og både ny og gammel kjærlighet blomstrer i villaen.

Episoden begynner på en trist måte, det er nemlig Thammy og Nate som må bestemme hvem som må reise hjem. Enten blir det Ida og Thomas, eller så blir det Ali og Alexandra. Uansett hva de velger, så taper Mie. Hun fortsetter å gråte, og man kan ikke annet å føle med henne her. Men Nate og Thammy må ta et valg. Og selv om det er de som velger, så er det på en måte Mie de velger for. Skal de gi Mie og Ali en ny sjanse til å finne ut av ting, eller skal de si at Ali har hatt sine sjanser og må bli sendt hjem? Men de tar et valg.

Mie er knust etter hun enten må si farvel til bestevenninnen sin eller han hun er forelsket i

Og det valget blir at det er Ali og Alexandra som må bli, og det er Ida og Thomas som må reise hjem. Mie knekker sammen, noe hun hadde gjort uansett hva utvalget ble. Før alle går bort til Ida så holder hun en kort men fin tale. Hun sier hun heier på alle, og er utrolig glad i dem alle. Hun sier også at hun er utrolig glad i Mie, og de ikke har gjort et feil valg ettersom dette er Love Island og hun ikke har klart å finne kjærligheten her inne, og det har nemlig Ali og Mie. «Venner for livet» avslutter hun med, og alle reiser seg og klemmer både Ida og Thomas. Mie klarer til slutt å reise seg, og gir Ida en stor klem. «Jeg har mistet min alle beste venn her inne, hun har blitt som familie for meg. Hun har alltid vært der for meg, og jeg har blitt så sykt glad i henne».

Ida mener det var det riktige valget at hun måtte dra slik at Mie og Ali kan finne tilbake til hverandre

Alle jentene er knust etter at Ida måtte dra hjem, og Thammy syns det var spesielt vanskelig med tanke på at hun og Nate som måtte ta det endelige valget. Victor har det også vondt ettersom han ikke stemte på Thomas. Men Aranja var den som bestemte og hun ville at Alexandra skulle bli. Det er tungt for de alle. Mie klemmer Ali, og sier til at «Jeg hadde dratt med deg» mens hun gråter på skulderen hans. «Jeg vet det» svarer han, og kysser henne. Før Ida drar legger alle jentene seg på sengen, og Ida oppfordrer Mie til å kjøre løpet ut med Ali. Takk og alt Ida og Thomas, dere har vært helt nydelig og se på begge to! De avslutter også med å si at om det er noen der hjemme som er keen på dem, så er det bare å slide into that DM på Instagram! Så ikke nøl her folkens. Thomas lover også svare innen fem sekunder, så dette er ikke noe å nøle på! Lykke til, dere to <3

Ida og Thomas er klar for å vinne kjærligheten i Instagram DM’en sin etter exiten

Mie og Ali setter seg i tårnet for å snakke, og hun sier at hun hadde håpet både Ali og Ida skulle bli reddet, men slik ble det dessverre ikke. Mie sier at alt hun vil nå er å være med Ali, og han sier han føler det samme og ikke skal kødde til denne gangen. Det håper vi ikke, Ali! Ali sier også han vil ta en prat med Johannes, siden han stusset veldig på at han og Nora ikke valgte å redde han og føler de har jobbet mot han og Mie fra starten av. Han tar Johannes til siden og spør han hva tankegangen var angående valget med å redde Ida og ikke han. Johannes forklarer at det ikke hadde noe personlig med Ali å gjøre, men at han ønsket at Ida skulle finne en gutt her inne, i tillegg til at Ali hadde klart å tulle det til for seg selv når han valgte Aranja, og det var derfor han og Nora stemte som de gjorde. Ali sier han forstår det, og de klemmer og de er ingen dårlig stemning. Det viser seg Antony har et nok så godt øye til Alexandra, og sier han er veldig glad for at hun fikk bli ettersom han ønsker å bli bedre kjent med henne. Alexandra sier hun følte mer at det var tilfeldig at hun fikk bli ettersom at det var Ali de reddet og ikke henne, men er fortsatt lykkelig over å få bli i villaen og derfor har muligheten til å bli bedre kjent med Antony. Kanskje disse to kan bli vårt nye stjernepar? Kjemien er i alle fall på plass! Det generell trist stemning i villaen når øyboerne går til sengs, men Mie og Ali legger seg sammen i sengen i stuen, og jeg tror de er nok så glad for at de kan legge seg sammen denne kvelden.

Neste morgen så inviterer Victor Aranja på en liten frokostdate, og innrømmer at hver gang han ser på henne så får han sommerfugler i magen og har bestemt seg for å gjøre så godt han kan for å bli bedre kjent med henne. For Aranja derimot så er det ikke helt det samme. Hun sier hun syns han er god, snill og skjønn, men hun mangler den ertende flørtingen som hun liker å ha med gutter, og derfor ikke helt kjenner en romantisk connection. Antony har i sin korte tid i villaen gjort litt av et inntrykk, og kompisen Jon André er god wing man med Alexandra og skryter Antony opp i skyene. Alexandra sier hun er glad for at hun skal bli bedre kjent med han. Marius på sin side prøver seg litt på Aranja, og sier han er veldig interessert i å bli bedre kjent med henne. Aranja sier hun er åpen for å bli bedre kjent med han, og at de kan se hvor det går, ettersom hun ikke føler det er noe mellom henne og Victor etter dagens frokostdate, og hun merker at hun gjør alt hun kan for å ikke flørte med han for å ikke gi han feil inntrykk. Hun innrømmer også at hun er interessert i Antony. Noe som kan være en liten utfordring med tanke på at det er Alexandra også, og de to er de nærmeste til hverandre i villaen.. Det kan bli spennende å se om dette blir vår nye trekant drama!

Senere på kvelden tar Antony og Marius seg en prat. De har begge interesse for hver sin dame, nemlig Alexandra og Aranja, og bestemmer seg for at de må legge inn støtet. Aranja og Victor tar seg en prat, og Victor lurer på om hun er mottakelig for å bli bedre kjent med han. Aranja innrømmer at hun ikke helt har klart å være seg selv rundt han til tross for at de har gode samtaler, og grunnen til dette er at hun føler det er mer vennskapelig fra hennes side og hun derfor prøver å ikke gi ut feil signaler eller falske forhåpninger. Men selv om det ikke går bra for Victor og Aranja, går det derimot veldig bra for Nora og Johannes. Johannes tar med seg Nora for en prat oppe i tårnet, og forteller henne at til tross for at han ikek trodde dette skulle skje når han kom inn i villaen så har han blitt forelsket i henne. Nora smiler naturlig nok fra øret til øret, og sier hun føler akkurat det samme. Nora sier at hun er utrolig glad for at han sa det først, ettersom hun er utrolig forelsket i han og ikke turt å si det selv.

Senere på kvelden tar Antony seg en prat med Aranja, og det er ikke vanskelig å se at det er litt kjemi der. De prater en stund, og bli enig om å bli bedre kjent, for Aranja har sagt siden Antony kom inn at han er en type gutt hun kunne se seg selv sammen med men ikke har gått så hardt inn siden han viste tydelig interesse for Alexandra først. Senere snakker Antony med Jon André om situasjonen og at han er interessert i begge jentene. Jon André forklarer at Aranja ikke har hatt det så enkelt her inne etter trekantndramet med Mie og Ali, og nå står hun med Victor som liker henne men hun ikke liker tilbakle. «Alexandra er smoking hot, og Alexandra er super søt» sier han, så han er ikke helt sikker på hva han skal gjøre. Jon André som sier at dette kan bli vanskelig for Antony ettersom Aranja og Alexandra er bestevenner, så det kan bli noe vanskelig for han å bli kjent med dem begge samtidig uten at det blir dårlig stemning.. Jeg gleder meg til å se hvordan dette utvikler seg på søndag!