Love Island

Love Island uke 4: Dobbel dumping, Casa Amor og knuste hjerter

Altså NÅ folkens, skjer det ting her. Ikke bare så vi to par med seerfavoritter bli dumpet, men det legendariske Casa Amor har også meldt sin ankomst og hoder snur. La oss hoppe inn i dramatikken, dumpingen og kjærlighetserklæringene som har skjedd denne uken!

Episode 16: Klinekonk, bursdag og dårlig stemning
Vet du hva som gjør søndager bedre? Jo, Love Island. Uken begynner en dag tidligere her <3 Vi hopper rett inn i fest, macarenaen, og selvfølgelig, den store klassikeren vi alle kjenner til – «Jeg har aldri». Deltakerne setter seg rundt bålplassen, og flere påstander blig sagt og blir drukket på. Første påstand som vekker oppsikt er «Jeg har aldri vært utro», hvor hele syv øyboere drikker, nemlig Omid, Ali, Ida, Oda, Jon André, Nora og Thammy. Johannes nevner senere at han ikke var spesielt glad over at Nora drakk her, ettersom han har nulltoleranse for utroskap. Og godt er det. Nora – her har du kanskje litt å jobbe med.. Deretter kommer vi til «Jeg har aldri hatt sex i et rom med flere enn seks personer i», og her drikker Ali. Mie ser rart på han, han hvisker noe, og plutselig drikker hun også. Det viser seg her at noen har kost seg litt ekstra i villaen! Og lov er det. Til tross for at det er god stemning så kommer det en påstand som skaper litt klein stillhet og vel.. Påstanden er som følger «jeg har aldri hatt følelser for noen her inne», og Ali drikker med en gang. Mie derimot drikker ikke. Ikke før hun ser at Ali drikker. «Den tok jævlig lang tid» sier han med et smil om munnen, men kroppsspråket hans viser derimot at han er alt annet enn glad. «Hun drakk på alt annet uten å blunke med unntak av det, og da begynner jeg å tenke på hvorfor hun bruker så lang» sier han. Etter leken forklarer Mie at hun rett og slett ikke tenkte over det, og trodde ikke han tok det så seriøst likevel, men forstår at han ble nok så irritert. De andre jentene forsøker å betrygge Ali med å si de tror hun bare ikke ville drikke fordi hun var usikker på hva han ville gjøre. «Jeg driter i hvem som ser på» sier han, så skjærene i sjøen for disse to turtelduene ser ut til å bli større og større for hver dag som går..

Mie har fått med seg samtalen mellom Ali, noen av jentene og Ådne. Når Ådne kommer bort til Mie som sitter på kjøkkenet spør hun rett ut hva som ble sagt, og om Ali er sur. «Han er jævlig sur» sier Ådne, og at «han sa dere har vært jævlig tydelig å at dere har følelser for hverandre». Mie blir tydelig oppgitt og forklarer at selv om de har vært det betyr det ikke at hun drikke på en drikkelek for å bevise det til han. På andre siden i utesengene sitter Ali og prater med Nate, og sier at han er veldig usikker på hvorfor Mie ikke drakk ettersom han ikke nølte med det. Thammy, i samtale med Ådne og Mie, sier som en spøk (tror jeg?) at om det går skeis mellom Ali og Mie så burde de bli partnere. Ådne og Mie smiler og ler, tar hverandre i hånden og Ådne tar pinky swear med Thammy. Dette får Ali og Nate med seg, og Ali sier «hva er det Ådne driver med?». Nate gir han svaret han mest sannsynlig ikke håpet på. For Ådne har det gått galt med både Oda og Caroline, og for øyeblikket har han ikke en romantisk relasjon i villaen. Ali sier at han la merke til at det første Ådne gjorde var å gå bort til Mie etter at han hadde snakket med han om at han ble irritert over at Mie ikke drakk, og mistenker at Ådne har sagt dette til Mie. Mie og Ådne på sin side av villaen fortsetter å le og tulle, og skåler for, som Mie sier, «Good sex and a good orgasm». Interessant. Hun legger også på at «I’m playing with fire! Neida, det er ikke jeg som har skapt storm i et jævla vannglass». Temperaturen er nå høy, får å si det slik. Til tross for dette, sier hun at hun er redd for fremtiden med Ali, men ikke grunnet det vi kanskje tenker hun skal si, men hun er redd for at han skal dumpe henne fordi det kommer en inn i villaen som er bedre enn henne. Er det kanskje litt selvsabotasje vi driver med her Mie i forsøk på å såre han før du tror han vil såre deg? Jeg må innrømme at det ser litt sånn ut..

Til slutt går Mie bort til Ali for å prate om alt som har skjedd denne kvelden. Ali spør først og fremst om Ådne fortalte henne hva de har snakket om, noe hun svarer ja til. Ali begynner å forklare hva han hadde sagt til de andre, og Mie forsvarer seg selv med å si at hun ikke tenkte seg om, og spør om han tviler på at hun har følelser for han. Ali svarer «Jeg vet ikke», og det blir en ganske lang og klein stillhet og det virker som at samtalen ikke kommer til å ende så bra. Til slutt fortsetter derimot Mie og sier «Hadde du visst hvor mye det du og jeg har fått betyr for meg, og at jeg så og si aldri har brydd meg så mye om en person på så kort tid og hvor mye jeg vil det skal funke. Og det er derfor jeg syns det er så jævlig kjipt at sånne her ting skal sette oss tilbake eller få deg til å tvile. Hadde jeg ikke følt det jeg føler for deg, så hadde jeg aldri brukt så mye tid på deg som jeg gjør. Jeg gjør ikke dette til vanlig med noen». Dette er en kjærlighets erklæring, om vi ikke har hørt en før <3 Ali blir glad når han hører dette, og de gjør opp med flere kyss. Ingen forhold etableres uten noen diskusjoner og misforståelser, så kanskje dette var et steg i retning for disse to!

Dagen etter kommer, og dette er ikke hvilken som helst dag.. Thammy har nemlig bursdag! Nate, som han selv sier «did good!» og lager en piknik til når Thammy står opp med favorittfrokosten hennes, og dette er bare skjønt. Det blir bursdagssang, sjokoladekake og twerking. Standard bursdagsfeiring rett og slett  <3 Utenom dette så forsøker Jon André å finne ut hvilke av jentene han liker og ønsker å «sette inn støte på». Han tar seg en prat med Omid og sier at det ikke står på at det er masse pene jenter her inne, og han har jo lyst å være her, men han har per dags dato ikke har funnet noen her inne som han kan bli forelsket i. Vi håper den personen kommer snart, Jon André!

Dagen går, og en melding tikker inn.. Og du gjettet det kanskje, det er konkurranse tid! Og ikke hvilken som helst konkurranse, det er nemlig kyssekonkurranse!! #Klinekonk. Dette er gøy. Alle pusser tennene og gjør seg klar for å dele litt spytt. En annen ting som ikke var så vanskelig å gjette er at Thammy er ikke 100 % happy med denne konkurransen, ettersom hun ikke liker å dele gutten hun holder med. Den ser vi jo, for så vidt. De andre jentene syns derimot det ikke er noe big deal, det er konkurranse og det skal være gøy. Men spennende skal det bli. Konkurranser begynner, guttene stiller seg opp med bind for øynene og lydtette høreklokker, og får beskjed om å rangere kyssene fra jentene på en skala fra 1-10. Jentene kliner til (hehe) en etter en, og guttene gir de en score. Litt kleint er det, men det skal jo bare være gøy. Både Mie, Iselin og Ida får gode tilbakemeldinger fra de fleste av guttene, men det er Mie som stikker av med seieren! Grattis Mie, du er flink å kline <3

Jentene kliner til i konkurranse

Selv om de fleste syns at konkurransen var gøy, så som nevnt, så var ikke Thammy helt enig. Nate tar henne til siden og spør hvorfor hun er i dårlig humør. Thammy sier hun har det bra, eller «I’m fine», til tross for at det er enkelt å se at hun ikke er det. Og om vi kan se det gjennom TV-skjermen, så er det nok enkelt å si at Nate også merker det. Han prøver så godt han kan å muntre henne opp, men til ingen nytte. Til slutt tar han opp konkurransen og begynner å stille spørsmål om noen tok ekstra initiativ. Thammy svarer at hun følte både Mie, Caroline og «your girl» som referer til Ida, tok ekstra initiativ når det kom til Nate, selv om hun sier det går fint så er det klart at det ikke er det. Nate forklarer at når han er rundt mennesker som er nede så blir han dratt ned selv, noe han hater. Han forklarer også at om noen han er glad ikke har det bra så forsøker han å få dem opp på hans nivå, og om han ikke klarer det blir han like langt nede som dem, og dette ikke er en energi han liker. Snakkisen rundt om i villaen er forståelig nok Nate og Thammy, og Mie sier hun vet at Thammy har sterke følelser og hun trenger en mann som kan takle henne, noe Thammy har sagt selv, og føler Nate gjør en god jobb. Guttene på sin side tar seg en prat med Nate. Johannes forklarer at hjemme når man ser slike «røde flagg» så tar man en pause, og ser hva som skjer. Ali tar det et steg lenger og sier at om han hadde sett disse røde flaggene hadde han sagt «ha det bra». Johannes sier at han ikke er helt enig, men at det skal flere røde flagg til. Nate sier at for han er det ikke flere røde flagg, men det er det samme som dukker opp hele tiden – nemlig Thammy sine humørsvingninger. Guttene sier at dette er nok noe som ikke kommer til å forandre seg, og han må være forberedt på å takle dette utenfor villaen også.

Thammy var ikke fornøyd når Ida kysset Nate – til tross for at det var en konkurranse

Nate bestemmer seg for å ta enda en prat med Thammy. Han forklarer at han stadig vekk forsøker å få henne til å føle seg i bedre humør, og han føler ikke han klarer det. Det får han selv til å bli i ett dårlig humør, noe han ikke ønsker å være. Thammy sier at hun ikke vet hvordan hun hun skal forklare det, at hun vet hun er vanskelig, men vil ikke at han skal føle seg nede fordi hun er nede. Hun sier derimot at hun ikke mener det aldri kommer til å endre seg, men at det er en grunn til at hun er singel, og syns det er vanskelig å forklare seg selv. Nate konkluderer med at han føler kanskje ikke han har vært egoistisk nok inne i villaen. Han planla å tenke på seg selv, og hans behov for å virkelig finne en han kan se en fremtid med. Det har nemlig vært et problem i hans tidligere forhold. Det er ikke bare Thammy i forholdet deres, det er han og, og hans følelser. Ingen tvil om at disse to er glad i hverandre, men er de for forskjellig til å få det til å fungere utenfor villaen? Tiden vil vise. For i morgen er det nemlig klar for at to par må forlate villaen, og hvem det blir er høyst usikkert etter uken som har vært.

Episode 17: Kjærlighetserklæring og dobbel dumping

I dagens episode hopper vi rett inn i kveldens fest, og praten handler, du gjettet det! Om kjærlighet. Andreas og Oda tar seg en prat, og Andreas lufter noen tanker angående hvor han føler de står i villaen. Andreas sier at han valgte Oda for en grunn, og at han er interessert i å bli bedre kjent med henne. Derimot så føler at han må jobbe så ekstremt mye for å få oppmerksomheten til Oda, noe som «ikke ligger i sjela» hans, og han får ikke så veldig lyst til det. Han lurer på om det kanskje er fordi han plukker opp på at hun ikke vil det heller, noe hun sier seg enig i. Hun sier at hun føler mer at de er venner enn noe romantisk, og Andreas sier seg enig og føler at hun dytter han vekk. Han kommer til konklusjonen at hun er «redd» for han, vi er usikker på det, men at hun er ikke er så veldig interessert det tror jeg på.

Begivenhetene i gårsdagens episode blir også tatt opp på kvelden. Thammy tar seg en prat med Iselin, og spør henne hva hun tenkte om Nate sin oppførsel under kyssekonkurransen. Begge er enig om at det var Johannes som var flinkest å ikke virke for ivrig når det kom til å kysse de andre jentene, og Thammy sier at det er slik hun ønsker å ha det. Iselin sier også at hun føler Thammy trenger en gutt som er eldre og mer voksen, noe Thammy også sier seg enig i. Samtidig forstår hun at han han syns det er mye negativitet rundt henne, men sier hun syns det er vanskelig å snakke med han siden hun liker han. Hun føler derimot at han må takle henne som person for at de skal fungere grunnet at hun er så pass mye som hun er, og er derfor redd for å åpne seg 100 % for han. Nate på sin side i samtale med Ali sier at han respekterer at Thammy setter sine følelser først, men ønsker å gjøre det samme selv til tross for at han han har vanskeligheter for det. Ali sier at han må gjøre det han føler er riktig, og ta en dag av gangen. Men på slutten av samtalen sier Ali «apropo følelser, jeg skal fortelle Mie at jeg er forelsket i henne». Altså, noe så skjønt! Love Island sin første forelskelse. Dette må nesten feires <3 Nate gratulerer han, og Ali gjør som planlagt. Han finner Mie og tar henne til siden, og begynner samtalen med å si at de har det bra sammen og det er en sterk tiltrekning. Han fortsetter med «Jeg merker jeg har blitt sykt glad i deg. Så det jeg prøver å si er at.. Jeg er 110 % sikker på at jeg er forelsket i deg». Du vet det er ekte kjærlighet når de bruker pærraprosent <3 Mie naturlig nok blir utrolig glad, fnisete og sier hun føler det samme. Kanskje vi får vårt første offisielle par inne i villaen snart? Det ser slik ut!

Selv om ting går bra med diverse par her inne, så er det ikke alle det går like bra for. Nora forsøker å gi Jon André en liten pep talk og sier han må «get your flirt on!». Hun sier han må utnytte tiden sin i villaen, og selv om det er koselig å være med guttene så er det jentene han må fokusere på å få en connection med. Jon André sier seg enig men han syns det er litt vanskelig siden minglingen i villaen blir med en intensjon og da kan det fort føles litt rart. Den ser vi! Nora sier også hun har sagt til alle jentene at hun syns han er flink å kysse, noe som alle jentene sa seg enig i. Hun sier han må satse alt, og han sier at han gjøre bedre for han vil ha seg en kjæreste her inne! Disse to har et skjønt vennskap <3

Neste dag kommer, og Johannes og Nate starter med en liten oppdatering på kjærlighetsfronten. Johannes sier at han «kjenner det bobler litt i blodet», og at han har ikke har vært så flink på å fortelle Nora hvordan han føler det. Dette er noe han har en tildens til å gjøre hjemme også, men her inne føler at han at han må bli bedre på det. Han sier han kjenner han er glad i Nora, og vil fortelle henne dette. Johannes tar seg til motet, og ber Nora på en liten frokostdate. Nora spør hva han snakket med Nate om, og Johannes sier de snakket om henne. Nora ser litt forvirret ut, men Johannes sier da at han føler det har bygget seg noe opp mellom dere to og at «jeg har blitt veldig glad i deg». Nora sier at hun er blitt veldig glad i han også, og hun kjenner sommerfugler i magen når hun er rundt han. Disse to er bare superskjønne de også <3

Senere på dagen får Ida en liten melding om en liten utfordring! De skal utføre et hemmelig oppdrag hvor de skal utføre en rekke oppgaver på de andre jentene sine partnere, og klarer de å gjennomføre dette uten at guttene skjønner hva de holder på med så vinner de en forfriskende premie! Iselin starter dansen med å få Johannes ned i knebøy. Han er ikke vanskelig å be, og der morsomste av alt er at Omid blir snurt siden Iselin aldri trenger med han men nå ville trene med Johannes. Ikke tenk på det Omid, du får snart vite hvorfor! Deretter er det Oda sin tur, som skal få guttene med på en svømmekonkurranse. Dette er heller ikke vanskelig ettersom alle guttene er nok så konkurranseinnstilt, og alt Oda trenger å si er at hun er god å svømme og tror hun kan slå dem, og guttene hopper så uti en etter en. Mie er neste kvinne ut, og skal få Omid til å være med henne og velge ut et outfit for kvelden. Han tar oppdraget nok så seriøst, og Mie ender opp med å prøve på flere antrekk! Han er til og med med å velge sko! Dette kan du Omid. Thammy sitt oppdrag var å få en fotmassasje av Ådne. «Det passet faktisk sykt bra siden jeg har faktisk vondt i foten!» sier hun, og de andre jentene ler godt. Ute på sengene sier Thammy at hun har vondt i foten, og hun trenger ikke engang å spørre om en fotmassasje før Ådne tilbyr seg! Her er dere god, damer. Siste kvinne ut er Caroline som skal få Ali til å lage en flette i håret hennes. Ingen av guttene er særlig imponert over Ali og mener de kan gjøre det bedre, men for å få Ali til å fullføre og avslutte oppdraget så hyper jentene opp Ali. Sekunder etter Ali har har fullført fletten får de en melding, leser opp at de har hatt et hemmelig oppdrag og at de har fått det godkjent. De hopper og skriker av glede, og guttene ser halvveis fornøyd med å ha blitt lurt trill rundt. Når de får flaskene med boblene du har vunnet sier Omid «Skål for the snakes». Humor <3.

Senere tar Mie og Ida seg en prat som solsengene om situasjonen til Ida og Nate. Hun syns det hele har blitt litt rart og føler at Nate blir overvåket av Thammy noe som gjør at hun ikke kan snakke med han. Hun føler også det er mye negativitet i villaen som ingen snakker om, men hun føler det ikke blir bedre om hun tar det opp for da vil hun bare dra opp. Mie sier hun skjønner henne godt, og føler det samme. Ida sier også hun vil ha en gutt som har «baller nok til å stå opp for det han vil ha». Vi får se om det kommer noen inn til henne snart!

To par må forlate villaen i kveld

Senere gjør alle seg alle klar til nok en kveld, finstasen kommer på og det drikkes litt bobler. Det er derimot ikke bare kos som skjer i kveld. For plutselig entrer Morten villaen, og forteller parene og seerne har stemt. Og det er hele tre par som står i fare. Jon André og Ida er ute av stemmingen ettersom de er single. Morten begynner å lese opp parene som er trygge, og det gjelder både Omid og Iselin, Ali og Mie, og Nora og Johannes. De setter seg lettet ned, men lettelsen er kortvarig ettersom de skjønner at flere av vennene deres står i fare. Morten ber de resterende parene som er Thammy og Nate, Oda og Andreas, og Caroline og Ådne om å stille seg ved siden av han. Alle parene i fare sier at de ikke ønsker å ryke, men Morten kommer med den knusende beskjeden om at det paret med færrest stemmer må forlate villaen – umiddelbart. De andre deltakerne kan ikke tro det de hører, og tårene kommer umiddelbart. Og så avslører Morten hvem som må forlate villaen – nemlig Oda og Andreas. Jentene blir umiddelbart knust ettersom de var utrolig god venn med Oda, og hater å se henne gå. Oda er også ganske lei seg og sier «Jeg hadde ikke sett den komme». Så blir hun og Andreas bedt om å forlate villaen umiddelbart. Det er trist å se de gå, spesielt er det nok for Oda som har vært der fra begynnelsen. Men vi takker de begge for det de har gitt av seg i villaen, og håper de finner den store kjærligheten på utsiden <3

Oda og Andreas måtte dessverre forlate villaen etter å ha fått færrest antall seerstemmer </3

Men til tross for en tårevåt avskjed, så er dramaet dessverre ikke over. Etter Oda og Andreas har forlatt villaen forteller Morten at det er et par nummer to som skal forlate villaen i kveld – og det er det de andre deltakerne så må velge.

Episode 18: Enda en dumping og.. CASA AMOR

Til tross for dramatisk avslutning på gårsdagens episode når vi så Oda og Andreas forlate villaen på kort tid, er det fortsatt ikke over. Vi hopper rett inn der vi var, og de andre deltakerne har fått beskjed av Morten at de må bestemme hvem som får bli i villaen av Nate og Thammy, og Ådne og Caroline. Etter noen minutter med tenking ber Morten dem avgi deres stemme, og det ender opp med at Nate og Thammy får bli ettersom de er et stabilt par her inne, og Ådne og Caroline ikke har funnet en potensiell partner enda. Caroline sier hun syns det er trist å måtte forlate den fine gjengen i villaen, men hun er glad at Nate og Thammy får bli ettersom hun syns de er så fine sammen. Ådne sier seg enig i dette, selv om han også syns det er kjipt å måtte forlate villaen. Med dette forlater Morten villaen nok en gang, men ikke uten en liten advarsel om at hvis øyboerne syns dette var jævlig, så har de mye i vente over den neste uken. Deltakerne klemmer Ådne og Caroline, og de tar det standard gruppebilde før de forlater villaen.

Etter at parene måtte velge mellom Nate og Thammy, og Ådne og Caroline var det Ådne og Caroline som var andre paret som måtte forlate villaen </3

Det har vært en tung kveld for hele gjengen, men de resterende parene er glad for å kunne bli. De går og legger seg, og man kan se kjærligheten gjennom skjermen. De er nå søte er de <3 Neste morgen er det merkbart at deltakerne mangler noen, men stemningen tar seg raskt opp når det kommer en.. MELDING! Og det er intet mindre enn at gutta skal på ei litta utflukt utenfor villaen! Og det blir det fort god stemning av. Både jentene og guttene syns det er deilig å få litt tid for seg selv. Men dette er jo tross alt Love Island, så alt har en liten baktanke – og det gjelder denne gangen også. For rett etter guttene har dratt så kommer det en ny melding til jentene. De skal nemlig til Casa Amor. For deg som ikke vet hva Casa Amor er, så er dette en annen villa som jentene skal inn i og hvor de vil møte nye gutter. Og når guttene kommer tilbake til villaen vil de også få en liten overraskelse, nemlig det at det vil være nye jenter i villaen som venter på dem. Dette vil nok by på drama, mildt sagt.

Vil du lese mer om hvem som kom inn av nye gutter og jenter kan du gjøre det på TV2.no her: https://www.tv2.no/a/11139832

Jentene pakker sammen tingene sine, men ikke uten å legge igjen et par ‘suvenirer’ til guttene. Thammy legger igjen undertøyet sitt med parfymen hennes på, og Mie legger igjen kosebamsen sin. Det hele er nok så skjønt <3 Men vil det være nok til at guttene ikke faller for de nye jentene? Det får vi vente å se. Når de originale jentene har forlatt villaen så kommer de nye inn. Her kommer banden på A, nemlig Andrea, Aranja og Alexandra. De tar seg en tur rundt i villaen, og deler hvem de er mest interessert i med hverandre. Andrea har øyne for Nate, Aranja har øyne for Ali, og Alexandra har øyne for Nate. De er derimot usikre på om de ville kunne snu hodet til guttene, men prøve skal de gjøre. Ikke lenger etter de har ankommet villaen kommer guttene tilbake fra utflukten, og blir mildt sagt forfjamset når de ser tre nye jenter sitter rundt bålplassen. «Eh, det var noen andre jenter som var her før vi dro» sier Nate, og det er helt sant. De begynner å snakke og blir kjent over noe bobler, så dette er bare å følge med på. 

Casa Amor-nykommere (f.v) Andrea, Alexandra og Aranja overrasker guttene når de kommer tilbake til villaen

Jentene har tatt turen over til Casa Amor, og blir møtt av en nydelig villa. Og Morten. Og han kommer ikke tomhendt for å si det sånn – han har nemlig med seg både Victor og Thomas som er guttene jentene skal bli bedre kjent med over de neste dagene. Ida er helt i ekstase over å ha fått inn nye gutter og sier hun ikke kan vente med å bli bedre kjent med dem. Vi er glad på dine vegne Ida <3 Tilbake i villaen så er det god stemning mellom de nye jentene og guttene, og de setter seg ned rundt bålplassen og snakker. Ali innrømmer ganske raskt at Aranja har fattet interessen hans til tross for at han og Mie er på et godt sted, i tillegg til at de har innrømmet for hverandre at de er forelsket i hverandre. Hvordan går dette, mon tro.. Aranja legger ikke skjul på at hun er interessert tilbake for å si det sånn, og sier dette foran alle guttene og jentene når de sitter rundt bålplassen. Etterpå tar guttene turen inn på soverommet og finner gavene jentene i Casa Amor har lagt fra seg til dem. Nate blir mildt sagt i ekstase over undertøyet til Thammy. Hun har også lagt igjen en liten beskjed om at hun var glad i han, og at han skulle kose seg med guttene – men ikke for mye. Og en alltid så liten «PS. I’m crazy». Du skal ha på ærlighet her, Thammy!

Thomas og Victor (f.v.) flytter inn i Casa Amor med jentene

Kvelden kommer i begge villaene, og Ida og Victor i Casa Amor tar seg en prat for å se om de går godt overens. Praten går, men det er kanskje ikke den sterkeste kjemien vi har sett her inne. Men ting kan forandre seg fort! Tilbake i villaen derimot skjer det litt av hvert hos guttene. Ali ender opp med å ta ikke bare en, men to prater med nykommer Aranja og der er det ikke vanskelig å se at det er god kjemi. Aranja sier at hun syns det er Ali som ser best ut av guttene i villaen og det er han hun er mest tiltrukket av i villaen. Han sier takk for det, og at han syns hun er veldig tiltrekkende egentlig og innrømmer han har funnet en god tone med henne. Han legger fortsatt samtalen over på Mie og sier at det er ingen andre jenter som fra starten eller som har kommet inn som han har fattet interesse for bortsett fra Mie. Inntil nå, og referer til Aranja. Mie, i Casa Amor, med ingen anelse om hva Ali holder på med hjemme i villaen, og hvilke jenter som er kommet inn, sier hun er smålig bekymret for man vet aldri. Og helt ærlig Mie, det virker som du kanskje har litt å bekymre deg for her.

Episode 19: Konkurranse og hoder som snur

Neste episode begynner der vi slapp, nemlig på festen til begge villaene. Nate og Ali tar seg prat om dagens begivenheter og Ali innrømmer at han har fått et godt øye til Aranja nok så fort. «Dette blir ikke lett» innrømmer han og sier Aranja er den eneste som har fattet interessen hans utenom Mie. Nate sier også at han skal være åpen for å bli kjent med de nye jentene, og ikke skal la en sjanse gå fra han om han ender opp med å like en av de nye jentene bedre enn han gjør Thammy. Over i Casa Amor danser og koser jentene seg med de nye guttene, og Mie tar seg en prat med Victor. Til tross for at samtalen flyter og hun syns Victor er kjekk, tror hun ikke noen andre som kommer inn kommer til å måle seg med Ali. Vi kan ikke si annet enn at dette gir oss en litt dårlig magefølelse, men tiden får vise hva som skjer. Thomas og Iselin tar seg også en prat, men Iselin komemr også til samme konklusjon som Mie – nemlig at hun savner Omid og hun føler ikke noe sterk kjemi med noen av de andre guttene. Enda. Victor tar seg senere en prat med Ida, og det ser ut til å gå ganske så bra! Victor innrømmer han syns hun er fantastisk jente, og Ida er selv veldig positiv. Kanskje dette kan bli noe?

Tilbake i villaen tar Andrea seg en prat med Nate, som hun har innrømmet å ha et godt øye til. Kan ikke akkurat si jeg syns praten er veldig fløtende, og det samme sier Andrea og sier at hun syns det er vanskelig å få en klikk med noen. Det nærmer seg leggetid i begge villaene, og Alexandra bestemmer seg for å være nok så vågal og spørre Jon André som hun har hatt en god prat med denne kvelden om å dele seng med henne. Dette går derimot ikke så bra. Jon André sier at han syns det er hyggelig at hun spør og han syns de har god kjemi, men at han føler det er litt for tidlig for dem å dele seng. Det hele ender opp som en ganske så klein samtale, hvor Alexandra flere ganger forsøker å si at hun skjønner hva han mener men Jon André fortsetter å forklare. De ender da altså ikke opp i samme seng, for å si det sånn. Alle øyboerne i både Casa Amor og ender i natt opp i senger for seg selv, men vi får se hvor lenge det varer.

Det blir neste morgen, og deltakerne tar på seg badetøyet og er klar for en ny dag. Men det tar ikke lang tid før det, du gjetter det kanskje, det tikker en ny melding! Og det er nemlig konkurranse tid!! Begge villaene skal konkurrere i å gjøre oppgaver de får inn på teksmelding på telefonen, og den villaen som utfører oppgavene raskest vinner et poeng. Det hele begynner med at den jenten som har bursdag senest på året må kysse en gutt, og i Casa Amor er dette Mie. Noe Ali finner ut av ganske så raskt, og Mie vet veldig godt at det han også vet det. Dette koser hun seg litt med, mens Ali på sin side er mer enn stresset. Casa Amor vinner også runden, noe som heller ikke hjelper på stresset han føler. Stressfaktoren hans holder derimot ikke så altfor lenge, for snart er oppgaven at den eldste gutten, som er Ali, skal kysse den jenten han vil. Ingen bombe at han her går for Aranja, og Mie vet også at Ali er den eldste gutten så lykken hennes var nok så kortvarig her. Til tross for dette vinner også Casa Amor denne runden også. Det blir også stor forvirring når deltakerne skal hoppe i vannet og gjøre et undervannskyss, som ingen får med seg i Casa Amor, så derfor gikk det poenget til villaen! En av de andre oppgavene er at den gutten med mest fargefulle klær må kline i minst fem sekunder med en jente. Det går raskt opp for Thammy at dette mest sannsynlig er Nate, noe hun hadde helt rett i for å si det sånn! Nate kliner nemlig med Alexandra og vinner også runden. Thammy holder derimot roen, og sier at hun ikke klandrer han ettersom det var en konkurranse. Det hele ender med at Casa Amor vinner konkurransen, og dette blir ikke villaen fornøyd med. Men men! Konkurransen skaper mye usikkerhet hos jentene ettersom de ikke har noen aning om hva slags jenter som er i den andre villaen. De prøver å støtte hverandre og si at guttene har forklart at de har sterke følelser for dem, men ingen virker til å helt tro på hverandre..

Til tross for at villaen tapte konkurransen mot Casa Amor så var det fortsatt god stemning!

Over i villaen har Ali og Aranja enda en prat, og Ali ender opp med å lage en fersk appelsinjuice til henne. Ali sier «fortell meg litt om deg selv», og samtalen flyter nok så lett. «Hva tenker du om at jentene kan komme tilbake når som helst da?» spør Aranja, og Ali svarer at det har han ikke tenkt spesielt mye på. Hmm okei Ali! Han sier han vil utnytte tiden jentene er borte til å bli kjent med Aranja, så dette blir spennende. Ali tar seg også en prat med Johannes om situasjonen, og Johannes setter spørsmål med han og Mie sitt forhold. Han sier han kjenner igjen forelskelsen følelsen når han er med Mie, men Johannes spør om han ser for seg en fremtid utenfor villaen med Mie med tanke på hvor «åpen» Mie er angående visse tema som f.eks sex. Ali innrømmer at Aranja er mer tiltrekkende for han der ettersom hun ikke snakker på den måten om sex og andre ting, og sier det er en av tingene som har ikke liker så godt med Mie, som de tidligere også har diskutert om. I tillegg til dette spør også Johannes om at hvis Mie hadde kommet tilbake til villaen fra Casa Amor med en gutt på armen om Ali hadde klart å tilgi henne. Han svarer at han hadde syns dette hadde vært nok så smakløst, og at han hadde fått avsmak! Kanskje lurt å huske sine egne ord her, Ali.

Kvelden kommer, og både Casa Amor og villaen gjør seg klar for en liten fest. Det tar derimot ikke lang tid før det tikker inn en liten melding i villaen. To av guttene skal på date med de nye jentene. Nate skal med Alexandra, og, du gjetter det kanskje? Ali skal med Aranja. Det er Ali og Aranja som er de første til å forlate villaen og hun er ikke akkurat sjenert. Hun hintet allerede i går kveld til at hun ville sove med han, og at det kom en ny kveld i morgen. Ali sier så at han setter pris på at hun er vågal, og det er veldig enkelt å se at denne fristelsen kanskje kommer til å bli noe for stor for Ali. Neste ut er Nate og Alexandra, hvor daten går nok så bra også. De ler og prater, og de har veldig god kjemi. Når daten er ferdig så sier Nate at han har nok så mye å tenke på når han legger seg til å sove i natt. Interessant blir det altså. Over i Casa Amor stresser jentene enda mer, de er usikre på alle guttene sine – men er god på å betrygge hverandre. For å si det sånn – det kan godt være noe trenger det ekstra mye fremover. For i morgen er Morten tilbake, og vi vet da alle hva det betyr. Jo, det er tid på parbytte.

Både Ali og Aranja har fått et godt øye for hverandre. Hvordan kommer dette til å gå?

Episode 20: Tårer og tøffe valg
For å si det sånn – denne episoden har det skjedd så mye at jeg kunne skrevet en hel stil om det. Men jeg skal forsøke å oppsummere så godt som mulig, samtidig som jeg gir så mye innspill som mulig. Det er mye å ta tak i.

Det er fortsatt samme kveld som i fra gårsdagens episode, og Aranja og Ali, og Alexandra kommer tilbake. Det går rett i guttaprat, og Nate sier han koste seg. Til tross for dette, så tenkte han på Thammy. Han er usikker på Alexandra, men en ting er sikkert – han tenker fortsatt på Thammy. Men la oss ta det videre til Ali! Han har nemlig storkost seg, og melder ganske så raskt at han tror hun ville være en fantastisk kjæreste. «Jeg kunne stolt mye mer på Aranja enn det jeg kunne på Mie!» sier han, og Omid skyter raskt inn «Det er det!» og Nater sier «Wow, det er jo det største!». Nate spør om han hadde samme følelse om Mie etter to dager som han hadde Aranja, noe Ali svarer «Jaja!» med en gang og flere ganger nok så selvsikkert på. Nate sier at forskjellen at da hadde han ikke Mie i bakhodet, og det har han nå når han har møtt Aranja, og de følelsene har fortsatt kommet. Ser litt ut som at Nate er #teamAranja her. Aranja på sin side, i prat med jentene, sier at hun også storkoste seg på daten og er veldig betatt. «Jeg følte jeg var 14 år igjen!» sier hun og ler, og sier det er sånn som dette hun blir når hun liker noen og håper hun får sove med han om natten.

Guttene i Casa Amor prøver så godt de kan å flørte med jentene, men hos alle de i par har de merket det ikke er så mye å hente, så da er det Ida igjen. Thomas sier til Victor at han har merket at Ida og Victor har mye bedre kjemi enn det han har med Ida, og oppfordrer Victor til å ta en prat med henne. Han spør hvordan det går med kjærligheten her inne, og Ida sier at det har gått så som så etter Eskild forlot villaen. Victor sier han føler det er vanskelig å komme innpå Ida, men han gir ikke opp enda.

Men tilbake i villaen, snakker Ali og Aranja igjen sammen. «Du gjør det veldig vanskelig for meg» sier han, noe Aranja svarer «Det er bra!» på og smiler og ler. «Sier du ja!» svarer han tilbake. Han sier at han står over et veldig vanskelig valg, noe Aranja sier hun forstår godt, men at hun føler de kunne fått noe bra sammen, og med tanke på at Mie kommer tilbake når som helst vil hun finne ut av hva de har før det. På andre siden i Casa Amor, mottar Mie en melding. Det er et bilde av Ali og Aranja på date. Reaksjonen hennes er umiddelbar og ganske hjerteskjærende. Hun forsøker å gå ut sengen hun sitter i, men faller ned på kne, og der blir hun, gråtende. De andre jentene forsøker å trøste henne så godt de kan og sier betryggende ord som «Det er bare en date! Tenk på alt han har sagt til deg, han er forelsket i deg!» men ingenting ser ut til å hjelpe. Mie sin reaksjon overskygger det at Thammy også får en melding av Nate som er på date med Alexandra, men overraskende nok så tar hun det ganske så rolig. Det er nemlig Mie som er knust. Og jeg klarer ikke la være å tenke på at magefølelsen hennes forteller henne noe her hun ikke klarer å gi slipp på. Og trist nok, så har hun god grunn til dette.

For kvelden kommer, og begge villaene skal legge seg. Lite skjer, alle går å legge seg i hver sin seng. Mie og Thammy er litt lei seg, men alle sovner til slutt. Med unntak av Ali borte i villaen. Etter han og Aranja har ligget og stirret på hverandre en stund og Ali har sagt han skal sove alene, så snur Aranja seg og sovner. Ali derimot ligger fortsatt våken, og holder på bamsen til Mie. Til slutt tar han bamsen hennes, legger den opp over sengen. Et øyeblikk jeg tror alle kjente langt inn i hjerteroten. Han drar i dynen til Aranja og vinker henne over i sengen sin. Aranja reiser seg, og legger seg ved siden av han under dynene – og så begynner de å kline. Det er offisielt – Mie er ikke det eneste valget for Ali lenger.

Dagen etter skjer det litt av hvert, la oss kort oppsummere før det som faktisk gjelder kommer, nemlig pardannelsen. Jentene i villaen spør Aranja om hvordan natten med Ali var, og hun forteller alt. Ali forteller Nate hva som har skjedd, og Nate sier han skjønner det, og ser at Ali og Aranja har en god connection. Til tross for dette sier Ali at han fortsatt er kjempeforelsket i Mie og når han våknet i dag tidlig så merker han at han savnet henne. Men han syns Aranja er «100 % wifey material». Nate sier at han syns det virker som at Ali trives mer i Aranja sitt nærvær enn i Mie sitt, og oppfordrer han til å stole på magefølelsen sin. Og hva den sier må du finne ut av snart Ali, for her kommer det en melding.

Øyboerne i både Casa Amor og villaen får en melding om at i kveld er det tid for parbytte, og det er på tide å ta et valg. Alle blir nok så bekymret og stresset, men ingen tar dette så tungt som Ali. Alle guttene i villaen går inn på soverommet, og Ali legger seg ned på sengen og begynner å gråte – eller nærmere sagt hulke. Han sier at han ikke klarer å bestemme mellom hjerte og hodet. Hodet sier Aranja, og hjerte sier Mie. Ali har dessverre ikke så god tid på seg, for kvelden kommer, og alle pynter seg til beste evne. Jentene bruker tid på å berolige Mie angående situasjonen, og de klarer til en viss grad dette. Thammy skyter oss inn at «om han velger en annen er han en idiot, men da vet du det. Da slipper du bruke mer tid på han!». En ting er sikkert, om Ali velger Mie eller ikke, så blir han fortsatt nødt til å fortelle hva han har gjort. Og om hun tilgir det er uvisst.

Guttene i villaen må velge mellom de nye jentene og jentene i Casa Amor under kvelden pardannelse

Men nå er tiden inne. Det er tid for parbytte. Dette skjer i villaen, og derfor er det guttene som skal velge. Inn kommer Morten og forklarer reglene fort. Guttene skal en og en reise seg, og fortelle han om de vil danne par med en av de nye jentene eller jenten de allerede var i par med som er i Casa Amor. Velger de en av de nye jentene og deres gamle partner kommer inn alene, er jenten som kommer inn singel. Om de velger jentene i Casa Amor og de kommer tilbake med en gutt på armen, så er gutten singel. Men velger de jentene i Casa Amor og de kommer tilbake alene – da er de i par igjen. Førstemann ut er Omid, som var i par med Iselin. Morten spør han hvem han velger, og han velger Iselin. Spenningen er mildt sagt til å ta å føle på etter Omid sin fine tale om hvorfor han vil ha Iselin, og alle stirrer mot døren. Og så kommer Iselin inn – alene. Omid smiler fra øret til øret, og Iselin begynner å gråte av glede. Morten spør hvorfor hun har valgt å være lojal mot Omid noe hun svarer «Jeg liker han så godt» til med en gråtkvalt stemme. Må nesten innrømme at her gråt jeg litt selv. Det er rett og slett nydelig! Nestemann ut er Johannes, som var i par med Nora. Han sier valget hans er enkelt, og han ønsker fortsatt å være sammen med Nora. Igjen er stemningen høy – men inn kommer Nora alene. Begge smiler fra øret til øret, og vi kan ikke si annet enn at Nora ser aldeles RÅ ut som Morten også sier. Morten spør hvorfor hun har kommet tilbake til Johannes, noe hun svarer at «Jeg har fått masse følelser for Johannes. Jeg har savnet han så mye mens jeg var borte. Jeg blir gal». Johannes sier det er fantastisk å se henne komme tilbake alene, og til tross for at de vil kysse så blir det en liten forsinkelse på det grunnet Nora sin leppestift. Men du ser ut som en million Nora, så det tror vi går fint. Nestemann ut er så Nate som har vært i par med Thammy! Han får samme spørsmål, og gjør som de andre guttene før han – velger å bli med Thammy. Alle stirrer mot døren, og Nate sier «Just get it over with..». Og der kommer Thammy – inn alene. Nate blir så glad han ikke klarer å stå stille, og Thammy smiler fra øret til øret og begynner å le, tydelig veldig glad. Morten spør Thammy hvordan det har vært å være i Casa Amor mens Nate har vært villaen med andre jenter noe hun sier, rett fra levera, at har «vært helt jævlig! Jeg har savnet han så sinnsykt for mye. Jeg har falt for han, så.» Hun går bort til han, de klemmer og kysser, og det er enda et nydelig øyeblikk <3

Det er Ali sin tur å velge, men om han går for Mie eller Aranja det er uvisst

Men så er det det øyeblikket vi alle har ventet på. Det er Ali sin tur å velge. Denne er ingen sikker på hvordan kommer til å gå. Morten spør Ali hvordan han føler seg, noe han svarer «så som så» til. Morten spør han enda et spørsmål «Er du klar for å ta et valg?». Ali stirrer rett frem, og sier «Så klar som jeg kan bli». Kameraet filmer Nora sin reaksjon, som er hakeslepp. Hun ser på Johannes. Kameraet går igjen til Ali. Og så kutter episoden. Jeg kan si det er mildt sagt frustrerende, og vi alle ønsker å vite hva Ali velger. Noe vi må vente til søndag med å se. Men uansett – valget til Ali er ikke enkelt, og han har i løpet av dagen tydelig vært preget av det. På en side har han Mie, som han er forelsket i og har kjent i over tre uker. De har hatt sine opp og nedturer, men kommet sterkere ut på enden hver gang. Til tross for dette har han sine tvil. Kan han stole på Mie? Vil det funke på utsiden siden hun har en så sterk personlighet som ikke alltid matcher hans egen? Og hvordan har det seg at Aranja klarte å gjøre han så usikker i løpet av to dager? Er det fordi han ikke er så forelsket i Mie som han tror, eller er det fordi han er redd for hvor godt han liker henne? Har det at de andre guttene har valgt sine opprinnelige jenter fått han til å innse at Mie er den han vil ha, eller har det bekreftet at Mie ikke gir han den følelsen som de andre guttene viser – men det gjør Aranja? Det må vi vente til søndag med å få svar på. En ting er sikkert, uansett hva Ali velger, så kommer Mie til å bli såret. Søndag kan ikke kommer raskt nok.

Se valget til Ali og utfallet søndag på TV 2 Sumo kl. 15:30!