Aktuelt

Julens strømmetips

Den beste tiden på året er endelig her, og julen byr på mange gode TV-øyeblikk. Her er noe av det du kan kose deg med på Sumo denne julen.

Filmer for hele familien

Vi fyller på med populære titler fra Nordisk Film! Kos deg med storfilmer fra kino og populære familiefilmer.

For de minste

Vi har fylt på med masse norsk, egenprodusert, sjarmerende og lærerik underholdning – sammen med det beste innholdet fra våre skandinaviske naboer. Alt innhold til barn finner du her!

Julefilmer

På Sumo finner du julefilmer for alle, se bare her!

De beste seriene nå

Julen byr på muligheten til å roe ned med en god serie. Her er noen av våre seriefavoritter akkurat nå:

En britisk soldat blir arrestert, og det hele eskalerer i en kompleks konspirasjon støttet av manipulert videobevis. Denne BBC-thrilleren setter søkelyset på overvåkning og misinformasjon og har blitt en seerfavoritt i hjemlandet.

«Godfather of Harlem» er basert på historien om den beryktede krimsjefen Bumpy Johnson, som på begynnelsen av 1960-tallet kom ut etter ti års fengsel og finner nabolaget han en gang styrte i totalt kaos. Med gatene kontrollert av den italienske mafiaen, må Bumpy involvere Genovese-familien for å gjenvinne kontrollen. Under det brutale slaget danner han en allianse med den radikale predikanten Malcolm X. Bumpy befinner seg nå midt mellom Malcolms politiske gjennombrudd og en mafiakrig som truer med å sette hele byen på hodet.
For alle «Riverdale»-fans: Din nye favorittserie Nancy Drew kommer til Sumo i november. Dette er Frøken Detektiv (som vi alle kjenner) i ny drakt: litt mer sexy, litt mer mystisk, og litt mer grøss og gru.
«Hjerteslag» er en ny, ung serie om alt det fine og vonde som kommer med en forelskelse – og ikke minst om hvordan et tilfeldig møte mellom to mennesker kan forandre livet for alltid.
Peaky Blinders er vår beste serie du kanskje ikke har sett enda: Et rått og mørkt gangsterdrama fra mellomkrigstidens Birmingham som er både hyllet og elsket. Serien er sentrert rundt en kriminell gjeng som syr barberblader inn i hattebremmen, og den hensynsløse sjefen Tommy Shelby.
Kjærligheten tåler alt, sies det, men gjør den det? Hvor ærlig skal man være når ønsker og drømmer er på kollisjonskurs? Eller når man innser at det er flest hverdager i livet, og fristelser lurer på andre siden av gjerdet?  «Mellom oss» tar for seg de store og små spørsmålene og ser på hvor lett det er å misforstå og mistro hverandre – og selvfølgelig hvor fantastisk kjærligheten er, når den først treffer deg.
Det har blitt sagt at vennskap ikke er én stor ting, men en million små ting. Det stemmer for denne vennegjengen fra Boston som ble kjent under uventede omstendigheter. Noen har oppnådd suksess, andre sliter i karrieren og forholdet, men felles er at alle føler at de står fast i livet. Når en av dem dør uventet, får det de andre til å innse at de må begynne å leve. Underveis oppdager de at venner kan være den tingen som kan redde dem fra seg selv.
Ramy er født i USA av egyptiske foreldre, og slites mellom to verdener i et kontrastfylt New Jersey. Kan han finne en god balanse mellom sine muslimske verdier og den konsekvensløse mentaliteten han opplever når han omgås jevnaldrende venner? Hovedrollen spilles av komikeren Ramy Youssef, og handlingen er løst basert på hans egen oppvekst.

Premierer

Juleuken og dagene før byr også på flere premierer:

20.12.19 Charmed
20.12.19 Very Cavallari – Christmas Special
21.12.19 Botched – Christmas Special
23.12.19 God jul Norge
25.12.19 Good Karma Hospital, sesong 3
27.12.19 Mord og mysterier
28.12.19 Hva skjer med havet vårt?
29.12.19 Mordene i Sandhamn – I den innersta kretsen
31.12.19 Trauma Rescue Squad, sesong 3

God jul fra alle oss i TV 2 Sumo!