Min Sumo

Ida (30) anbefaler

Hva er din all-time favoritt TV-serie?

Sex and the City (er nok den jeg har sett flest ganger i hvert fall)

Og hvis du er HELT ærlig?

Står inne for alle mine serier, så ingen “guilty pleasures” her i gården!

Hva er ditt favoritt TV-øyeblikk?

Siste episode av The Jinx (HBO). Da satt jeg ytterst på sofakanten og måpte. Det må være tidenes avslutning på en true crime-serie.

Ser på nå:

Valley of Tears

Hvilke Sumo-serier anbefaler du?

High Fidelity

High Fidelity er en serie om vennskap, musikk og kjærlighet, og hva er vel bedre enn det? Rob (spilt av Zoë Kravitz) eier en sjarmerende uavhengig platebutikk i New York. Hun er effortless og kul, og kjærlighetslivet hennes er akkurat passe håpløst.

Som stor fan av boken og filmen hadde jeg gledet meg lenge til denne serien. At den i tillegg denne gangen skulle få en kvinnelig protagonist, spilt av ufattelig kule Zoë Kravitz, var en stor bonus. Og jeg synes absolutt den levde opp til forventningene. Anbefales for alle som liker en god, feelgood romantisk drama-komedie – ikke bare for musikknerder og Nick Hornby-fans!

Hate Thy Neighbor (dokuserie fra Vice)

Den britiske komikeren Jamali Maddix reiser rundt i verden og treffer ulike menneskegrupper som dyrker ulike former for hat. Serien er fra 2016, men er høyaktuell i 2020.

Den gir et interessant og nyansert innblikk i noe jeg ikke nødvendigvis hadde så mye kunnskap om fra før – fra tilhengere av white supremacy til tilhengere av black supremacy, fengselskultur og antifeminister, for å nevne noen.

Ramy

Serien handler om Ramy, en 30-something hipster og muslim i New Jersey.

Den gir et fint bilde av hvordan det er å balansere den muslimske troen med å være en gjennomsnittlig kul 30-åring. Den viser også på en god måte at det er forskjell på denne opplevelsen for kvinner og menn.