Serietips

Hva skal du se denne helgen?

Det kan ofte føles som et tiltak å finne noe nytt å se på. Don’t worry, we got you covered! 📺 🍿🥤

1. Dokuserien du bør se nå: Korrespondentene

De går med passet i lomma, klare for å reise hvor som helst på kort varsel. De drar dit folk flykter fra, for å fortelle oss hva som skjer og forklare oss hvorfor. Og de leter etter historiene som bærer håp i seg når det ser som mørkest ut. Bli med TV 2s utenriksreportere på oppdrag over hele verden i dokuserien «Korrespondentene».

Se tre episoder på TV 2 Sumo nå!

 

2. Prisvinnende drama med en god dose svart humor: Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Vi er ikke alene om å mene at «Three Billboards Outside Ebbing, Missouri» er den beste filmen vi så i 2017. Filmen har nemlig vunnet 116 priser av totalt 209 nominasjoner, deriblant to Oscar-statuetter; til Frances McDormand for hovedrollen og Sam Rockwell for beste birolle. Og det kunne ikke vært mer fortjent.

Filmen handler om Mildred som er lei av at politiet ikke klarer å løse datteren sin drapssak, og henger opp flere store reklameplakater rettet mot politiet. I en liten by som Ebbing i Missouri, er innbyggerne glad i politisjefen, og blir støtt av denne handlingen, som gjør at Mildred møter mye motstand. Filmen er rørende, provoserende og du vil garantert bli grepet av de imponerende skuespillerferdighetene. Se filmen her!

 

3. Men, er det ikke…? The Truth about the Harry Quebert Affair

Joda, det ER selveste “McDreamy” fra Grey’s, Patrick Dempsey, som har hovedrollen i «The Truth about the Harry Quebert Affair».  Patrick Dempsey spiller den berømte forfatteren Harry Quebert som forelsker seg i en ung kvinne. De planlegger å reise vekk sammen, men dagen de skal møtes forsvinner hun sporløst. Ingen har sett henne før 33 år senere da hun blir funnet begravd i hagen til Quebert sammen med deler av hans manus. Quebert blir arrestert, men sier han er uskyldig, og i serien følger vi en av hans tidligere studenter som er bestemt på å hjelpe han å bli frikjent. Serien er basert på den populære boken med samme navn, og norske Kristine Froseth har rollen som Queberts muse. Serien bytter mellom nåtid og drapsetterforskningen som foregår, og fortid og romansen som oppstår mellom Quebert og Nola. Historien er spennende og lite forutsigbar, akkurat det vi liker i en krimserie! Se hele sesongen hos oss.

4. Se det med ungene i helgen: Ramperim

I «Ramperim» møter vi blant annet Rødhette, Snøhvit og de syv dvergene og De Tre små Griser. Men ikke slik vi er vant til! Eventyrene som fortelles baserer seg på boken «Ramperim og ville vers» av selveste Roald Dahl – fortalt med en skøyeraktig og komisk vri som gjør disse to kortfilmene like morsomme for voksne som for barna. «Ramperim» er laget av skaperne bak «Gruffalo» og «Pinnemann» og innehar den samme, fantastiske måten å fortelle en historie på. Sett på og NYT!

5. Gjenkjennelig drama: Parenthood

Sjansen er stor for at du kan relatere til Braverman-søsknenes opp- og nedturer. De fire voksne søsknene Sarah (Lauren Graham), Adam, Crosby og Julia er svært ulike, og kjemper med hver sine problemer i hverdagen – fra kjærlighet og forhold til jobb, skole og familieliv. Og selv om de krangler som busta fyker er det aldri noen tvil, blod ER tykkere enn vann. «Parenthood» byr på livet – like hverdagslig, vakkert, tragisk og vittig som livet kan være! Dette er en serie som virkelig føles som å komme hjem.

Se seks sesonger hos oss – men skynd deg, serien utløper 28. februar!

Husk også premiere på både «Skavlan» og «Hver gang vi møtes» denne helgen!