Strømmetips

Helgens strømmetips

Ærlig og herlig dokusåpe, svensk-russisk spenning, legenden King Kong, superhelter og hverdagshelter: Her er helgens strømmetips på Sumo! 🍿

1. Ny, dramatisk sesong: Sophie Elises verden

Nå får du enda mer drama fra Sophie Elises verden. Vi møter en åpenhjertig og ærlig Sophie Elise sammen med hennes morsomme vennegjeng som aldri får nok av drama. Stikkordene er krangling, vennskap, festing, temperatur, baksnakking og kjærlighet. Hva mer kan du ønske deg i en realitydoku? Du får to nye episoder hver torsdag morgen. Se nye episoder nå!

2. Svensk thriller: Dirigenten

Gikk du glipp av denne i julen? Det er ikke for sent! Dirigenten byr på seks episoder med spenning for deg som liker Sthlm Rekviem, Jegerne, Modus eller Gåsmamman!

Året er 1999, og den svenske finansmannen Tom Blixen jobber for en investeringsbank i Moskva. Han er ung og ambisiøs, men posisjonen hans er truet. Når vennen Fredrik ber om hjelp, ser Tom en mulighet for at begge kan få revansje. Serien bygger på «Dirigenten från Sankt Petersburg», den første boken i Camilla Grebe og Paul Leander-Engströms Moscow Noir-trilogi.

Se Dirigenten her!

3. Legenden om King Kong: Kong: Skull Island

Dette er en ny og storslått versjon av legenden om King Kong. I 1973 drar en broket gruppe eventyrere og forskere til en uutforsket øy i Stillehavet som nettopp er oppdaget. De ankommer Skull Island og begynner å jobbe, men det skal vise seg at øya ikke er ubebodd. Hovedrollene spilles av Tom Hiddleston, Brie Larson, Samuel L. Jackson og John Goodman.

 

 

4. Bli med politiet på jobb: Blålys

Kort tid etter at innsatsleder Ivar har startet vakten i Bergen, får han inn melding om en bil som vingler i veibanen. Mye tyder på at det er en ruset sjåfør, men det viser seg at det er andre grunner til at han kjører farefullt. På Askøy får politibetjentene Sara og Andreas inn melding om en gressbrann i et skogsområde rett ved en tunnel, og flere redningsmannskaper drar til stedet. En ung mann er savnet etter å ha hoppet fra svabergene på badeplassen Helleneset i Bergen, og nødetatene rykker ut med fulle sirener.  Blålys gir et unikt, usminket og autentisk bilde av politiarbeidet i Vest politidistrikt, der ingen dag på jobb er lik den forrige. Se Blålys her!