Aktuelt

Gled deg til disse i februar

Februar byr på nye episoder av noen av våre mest populære serieperler, ferske kvalitetsserier og god stemning med kjente TV 2-fjes!

A Million Little Things

Livet, helt enkelt

En av våre mest etterspurte og populære dramaserier de siste årene er tilbake med helt nye episoder! Etter Eddies ulykke søker Kathrine støtte i gjengen, Rome og Regina må ta en tøff avgjørelse om fremtiden, Maggie starter sitt nye liv i Oxford, mens Gary utforsker sitt nye forhold med Darcy. Fra 5. februar får du en ny episode av A Million Little Things hver fredag kl. 19.00.

Helt Harald

– Det er begrensa hvor dritt det kan gå

Hele livet har Harald Rønneberg gjort ting han ikke kan. Nå skal han bli ordentlig godt kjent med et knippe inspirerende nordmenn, og sammen skal de gjennomføre åtte utfordringer Harald har drømt om lenge. For som han pleier å si: Det er begrensa hvor dritt det kan gå! Premiere 1. februar.

Ekspedisjon Lothepus

Utenfor komfortsonen

Etter suksessen på Farmen og kampen mot kreften er Lothepus klar for nye eventyr. Etter Fjorden Cowboys møter vi en mer reflektert mann, som drømmer om å følge i pionerenes fotspor. I Ekspedisjon Lothepus er vår helt og en kjent gjest på tur til en ny destinasjon. Der venter det hardbarka utfordringer og diskusjoner om livet rundt leirbålet. Premiere 1. februar, og tre ferske episoder hver uke.

Being 29

Aller siste sesong

Bestevennene Julie og Jesper har gjennom fire sesonger gitt oss pinlig gjenkjennelige forviklinger, men nå er det – snart – ubønnhørlig slutt. Alle episodene i sesong 5, Being 33, kan binges fra 1. februar.

Den du veit

Er du en Mozart eller en Mads Hansen?

Programleder Anders Hoff og lagkapteinene Silya Nymoen og Jakob Schøyen Andersen tester hva våre artister kan om det de faktisk driver med, nemlig musikk. Artistene settes på en skikkelig prøve i studio, og seerne hjemme kan være med og gjette: Hva er din musikalske IQ? Er du en Mozart eller en Mads Hansen? Premiere 12. februar!

Hawaii Five-0

Alle sesongene

Snart kan du få et gjensyn med en av våre mest populære serier! I Hawaii Five-0 møter vi et etterforskningsteam med frie tøyler, skal gjøre slutt på all kriminalitet som bølger opp på Hawaiis vakre strender. Ti hele sesonger kan binges fra 1. februar.

Dyrepasserne

Familiefavoritten er tilbake

Hverdagen i Kristiansand dyrepark kan være fylt av både glede og sorg, men det er aldri kjedelig for dyrepasserne. Nye episoder kommer 20. februar!

Temptation Island

Stay or stray?

Alle par kommer til et punkt der de må bestemme seg for om det skal bli de to, for alltid. På Temptation Island bor det 24 single menn og kvinner, og våre par skal virkelig få teste single-livet en siste gang. Enten styrkes forholdet, eller det brytes. Ny sesong 23. februar!

The Real Housewives of New Jersey

Mer drama fra NJ

The Real Housewives of New Jersey går tett på det personlige og profesjonelle livet til et knippe husfruer i New Jersey. Her preges hverdagen av vennskap, krangel, intriger og dramatikk. Nye episoder torsdager fra 18. februar!

Harrow

Briljant patolog på dypt vann

Dr. Daniel Harrow er ingen vanlig rettsmedisinsk patolog. Hans totale forakt for autoritet og usvikelige empati for de døde, hjelper ham med å løse selv de mest bisarre sakene. Harrow vil gi ofrene en stemme og bryter enhver regel for å finne ut hva som skjedde med dem. Nye episoder fra søndag 14. februar!

Forbrytelsen

Intens krimsuksess

Danske Forbrytelsen følger sporet og konsekvensene av en grusom forbrytelse, som uforutsigbart forgrener seg utover København. I takt med etterforskningen åpnes byen som en kinesisk eske – full av hemmeligheter og maktkamper. Fra 17. februar kan du se hele thrilleren fra DR TV-Drama på TV 2 Sumo.


Summer House

Velkommen til vakre Montauk!

Ni venner bor sammen i et sommerhus i Montauk, Long Island. Stedet er kjent for vakre strender, god vin og flott natur. Fra 5. februar og tolv fredager fremover kan denne vakre perlen nytes!

The First

Amerikansk dramaserie med Sean Penn

Laz Ingram (Sean Penn) får det ærefulle oppdraget å lede den første bemannede romferden til Mars. En banebrytende ekspedisjon som krever store ofre av både Laz og resten av besetningen. Men en katastrofal start gjør det vanskelig for gruppen å holde sammen. Save the date – 7. februar!


Blood

Skremmende familieintriger

Jim kommer hjem og finner ut at datteren sin har fått den samme sykdommen som moren. Hans forsøk på å få kontakt med familien igjen, forårsaker dem bare mer smerte. Sesong 2 kan ses fra 1. februar!

Sporløs

Rørende gjensyn

Programleder Geir Fredriksen hjelper nordmenn å lete etter slektninger, nære og kjære som de har mistet kontakten med, eller på en eller annen måte kommet bort fra gjennom årenes løp. Nye episoder fra 28. februar!

Strangers

Britisk dramathrillerserie med John Simm

Professor Jonah Mulrays liv blir snudd på hodet når kona Megan dør i en bilulykke utenfor Hongkong. Jonah reiser fra London for å identifisere henne, og det viser seg at Megan har levd et farlig dobbeltliv. Jonah oppdager at alt han trodde han visste, absolutt ikke stemmer… Et nett av konspirasjoner og løgner nøstes opp. Denne britisk dramathrillerserien har premiere 7. februar.

Senkveld med Helene og Stian

Fredagsstemning på vei til deg

Helene Olafsen og Stian Blipp inviterer igjen til god stemning i studio med kjente gjester, underholdning, musikk og kanskje en aldri så liten overraskelse. Sesongpremiere 12. februar!

Five Guys a Week

Hjemme-dating

Five Guys a Week er et datingprogram litt utenom det vanlige. Fem menn flytter inn i hjemmet til en singel kvinne – der de skal bo og date en hel uke. En etter en forsvinner frierne og kvinnen står (forhåpentligvis) igjen med den som får hjertet til å slå fortest. Nye episoder fra 13. februar.


Cheat

Hvor langt er vi villige til å gå for det vi tror på?

Britisk thrillerdrama. Universitetslæreren Leah Dale reagerer raskt når hun mistenker at en av studentene hennes, Rose, har begått plagiat. Men det som først ser ut til å være helt vanlig juks, utvikler seg snart til noe mye større og får dramatiske konsekvenser for begge. Cheat har tidligere vært sendt som påskekrim, fra 12. februar er den tilbake på Sumo!

Flere nyheter kommer. Innlegget oppdateres.