Aktuelt

Gled deg til disse i desember

Førjulstiden byr på mange spennende premierer, gjensyn med flere Sumo-favoritter, engasjerende kvalitetsdrama og en etterlengtet fortsettelse. Ha en fin desember på Sumo!


Hjerteslag

Så levde de lykkelig alle sine dager … Eller?

I sesong tre av «Hjerteslag» kommer den endelige syretesten for Mio og Anders. De to får endelig erfare hva det egentlig innebærer å være småbarnsforeldre. Datteren Mike er nå et halvt år gammel, nyforelskelsen er borte, og det som før var tiltrekkende motsetninger er nå evige kimer til konflikt. Anders prøver så godt han kan å redde den lille familien sin, og i et lite, vidunderlig øyeblikk kan det se ut som om at Mio og Anders skal få sin lykkelige slutt, men så blir alt igjen snudd på hodet. 

Premiere 13. desember!


Sykepleieskolen

En dansk seriefavoritt vender tilbake

Det er vår, året er 1953 og elevene står ovenfor krevende utfordringer både på skolen og privat.Følelsene mellom Peter og Birgit blomstrer, men alt er ikke like enkelt. Elses største ønske går i oppfyllelse, men usikkerheten settes på prøve da en ny beiler gir henne mye oppmerksomhet. En ny kirurg og overlege ankommer skolen og hans selvsikkerhet irriterer de andre legene. Anna står ovenfor sitt livs dilemma – skal hun velge Erik i Canada, eller jazzmusikeren Ole? Bjørn er preget av presset på skolen og i jobben og søker hjelp et sted han ikke burde. Velkommen til et nytt semester på Sykepleieskolen!


Alfa

Adrenalinfylt krimthriller

Når den nyutdannede aksjemegleren Adam får en stressdiagnose og samtidig mister faren, oppsøker han sin fortid og farens aktiviteter i rockersamfunnet. Adam blir raskt oppslukt i en verden med rask anerkjennelse og høye adrenalinnivåer, og det tar ikke lang tid før hans ellers strukturerte liv er blandet med personlige ambisjoner og sult etter makt. Han får hjelp fra barndomsvennene Simon og Oliver, og før de vet ordet av det, møter de innvandrergjeng, rockere, politi og til slutt Adams egen bror. 

Premiere 11. desember!


Enten/Eller

Nytt ungt drama fra Danmark

Maja og William, de kjærlige ungdomspolitikerne i «Enten/Eller», er aktive i Venstre og SL. Williams garderobe bugner av blå skjorter, han studerer på CBS og roper “lavere skatt” hvis du vekker ham om natten. Maja er vegetarianer, sosialt indignert og deltar regelmessig i aktivistiske handlinger rettet mot ‘systemet’.  De har plantet flagget på hver sin ende av det politiske spekteret, men de finner veien til de samme arkene etter en bytur og forelsker seg som de knapt har vært før. Premiere torsdag 3. desember!


Quiz

Jukset seg til toppen

Quiz er en virkelighetsbasert miniserie om major Charles Ingram, som i 2001 jukset seg gjennom den britiske utgaven av Vil du bli millionær? og skapte stor skandale i hjemlandet. Premiere 7. desember!


Pennyworth

Nye episoder britisk spenning

Ett år etter de eksplosive hendelsene i forrige sesong, befinner England seg i en ødeleggende borgerkrig. Den mektige, nyfascistiske Raven Union, ledet av Lord Harwood, truer med å kontrollere hele landet. I Nord-London finner man fortsatt gjenværende motstandsceller. Det er her, i West End Neutral Zone, befinner Alfred Pennyworth seg.


Huskestue

Tett kunnskapshullene

Nå kan du tette enda flere kunnskapshull på Sumo! Kristian Ødegård og hans makker Dag Otto Lauritzen er tilbake med nye middels vanskelige spørsmål, finurlige avstraffelsesmetoder og mye moro i nye episoder av Huskestue – kun på Sumo.


Waco

Dommedagen i Waco

Waco er en virkelighetsbasert dramaserie om hendelsene i Waco, Texas. I februar 1993 får myndighetene inn et tips om ulovlig våpenaktivitet ved Mount Carmel, der den religiøse gruppen Branch Davidians befinner seg. De bestemmer seg for å aksjonere, men det går ikke etter planen. Det lengste væpnede oppgjøret i USAs historie starter, og 76 personer mister livet. Men nøyaktig hva som skjedde, er fortsatt uklart… Premiere 9. desember!


Sex

 Trygg kjærlighet vs. sprudlende forelskelse

Etter et uskyldig kyss blir Cathrine rammet av forvirring og begjær, og plutselig blir hun revet mellom den trygge kjærligheten til Simon og en boblende forelskelse. For hvordan finner man balansen mellom kjærlighetens sikkerhet og det glødende kaoset av begjær? 

Til alle unge som liker Being 29, Hjerteslag, Perfekte Steder og Normal people!


Beck – uten tvil

Fersk Beck-film!

Under en spontan aksjon gjør man et makabert funn i bagasjerommet på en bil. Josef og Oskar havner raskt i skuddlinjen til en tilsynelatende kaldblodig morder. Men alt er ikke slik det ser ut til. Alex får i oppdrag å lede etterforskningen av en uvanlig og grufull mordgåte. Samtidig er Beck-gruppen under stort press både innenfra og utenfra.

Uten tvil er film nr. 40 i den populære filmserien om Beck.


Robin og Rumpetasken

Ny serie for barn

Alt ved 10 år gamle Robin er nesten helt vanlig. Moren og faren hans er helt vanlige. Også storesøsteren og lillebroren er helt vanlige. Men noe som ikke er helt vanlig, er Robins rumpetaske.  For den er magisk, og så kan den snakke. Ja, du hørte faktisk riktig. Robin har en snakkende rumpetaske! I tillegg kan den trylle fram alle mulige merkelige ting. Det høres kanskje kult ut å ha en sånn magisk rumpetaske, men det kan også være ganske irriterende noen ganger. For rumpetasken roter hele tiden Robin opp i problemer, som Robin så må prøve å rote seg ut av igjen. Og det går ikke alltid så bra. Spesielt ikke for Robin. Robin og Rumpetasken er en serie fra Oiii – premiere 19. desember!


Reprisal

Hevnere i høye hæler

Doris blir etterlatt for å død av sin kriminelle bror og gjengen hans. NÅ planlegger hun hevn. Hun tar saken i egne hender og infiltrerer gjengen. Abigail Spencer (Suits) spiller Doris. Serien har 7,5 på imdb. Serien består av ti episoder og alle publiseres samtidig. Premiere 1. desember!

Tinka og kongespillet

Ny julekalender

Nå fortsetter fjorårets spennende julekalender! Tinka blir kronprinsesse, og flytter inn i Kongens slott. Kongen drar på rundreise i Nissenes rike, men kommer ikke hjem. Det utløser et kongespill, en kamp mellom en representant fra hver av rikets regioner. Tinka, som er den nye kronprinsessen, må stille.

Premiere 1. desember!

Les mer om våre julekalendere og julefilmer her!


Vinterskaller

Tett på de råeste idrettstalentene

Ni av Norges råeste vinterprofiler har tatt oss med på innsiden, for å gi oss et innblikk i hverdagen. Her får du se hva som kreves for å bli best i verden, og blir kjent med utøverne på en helt ny måte.

I denne programserien blir vi bedre kjent med Ragnhild Mowinckel, Erik Valnes, Lucas Braathen, Helene Fossesholm, Vetle Sjåstad Christiansen, Maren Lundby , Birk Ruud , Ingrid Landmark Tandrevold og Jarl Magnus Riiber.


The Real Housewives of Atlanta

Fresh from Hotlanta

De sassy sørstatskonene i Atlanta er tilbake med nye episoder hektisk familiehverdag, vennskap og sosietetsliv. Sesongpremiere 7. desember!


The Julekalender / Julefergå

Ingen jul uten

Julekalenderklassikerne The Julekalender og Julefergå er selvfølgelig på plass fra 1. desember! I The Julekalender følger vi nissene Fritz, Hansi, Gynter og potetbøndene Gjertrud og Olaf Sand. Nissenes oppdrag trues av de onde Nåsåene – og det er ikke «bærre lækkert». Julefergå tar deg med om bord på fergen «MF Svelå» hvor du møter mannskap fra både nåtid og fortid.


Julefilmer

I tillegg til serienyhetene finner du selvfølgelig et stort utvalg julefilmer for både store og små på Sumo. Vi fyller på med nye titler gjennom hele desember.

Les mer om våre julefilmer