Premier League Sport

Gladnyhet til Manchester United-fans!

Nå kan du følge Manchester United 24 timer i døgnet på Sumo!

TV 2 har sikret seg rettighetene til Manchester United TV kanal (MUTV). Den 3-årige avtalen starter allerede 1. juli og blir inkludert i TV 2s eksisterende sportstilbud på TV 2 Sumo.

– Vi er glade for å kunne tilby denne kanalen til de mange Manchester United supporterne vi har her i Norge, sier Bjørn Taalesen, sportsredaktør i TV 2.

Få tilgang her!

MUTV kanalen sender 24 timer i døgnet og inneholder kamper og høydepunkter fra Premier League og Champions League samt alle direktesendte hjemmekamper til reserve- og akademi-lag. I tillegg vil kanalen inkludere eksklusivt «behind-the-scenes»-innhold, intervju med manager, spillere og andre klubbrepresentanter, pressekonferanser, dokumentarer, nyheter, build-up til kamper og analyser av Manchester United legender mm.

– Dette er strålende nyheter for alle United-supportere, sier styreleder Bård S. Viken i Manchester Uniteds skandinaviske supporterklubb.

– Vi har selv jobbet i over ett år for å få MUTV på norsk TV 24 timer i døgnet, sju dager i uka, og er meget fornøyde med at kanalen ender på TV 2 Sumo . Det sikrer at alle, uavhengig av hvilken TV-leverandør, kan se kanalen. Vi liker også særdeles godt at MUTV havner på samme kanal som allerede viser all annen engelsk fotball. Dette må være gode nyheter for alle som elsker Manchester United og engelsk fotball, legger Viken til.