Alt Serier

Full pupp i Tigerstaden

Jentene er endelig tilbake med ny sesong! På søndag er det klart for første episode, og vi får igjen følge den vakre og morsomme jentegjengen sine spennende liv i Tigerstaden. Jeg har en pakke ostepop i skapet dedikert til septembers siste Sumo-søndag. Dette blir gøy!

tigerstaden

Sist sesong ble avsluttet på smådramatisk vis. De andre jentene konfronterte Therese med litt kritiske spørsmål om et blogginnlegg hun hadde skrevet om dem.  De ble fort venner igjen og fortsatte kvelden med kjendisfest og moro, men i den nye sesongen har altså Therese valgt å ikke bli med videre.

sendeinfo

Det er jo litt trist, men også veldig spennende. For det betyr at vi får møte et helt nytt Tigerstaden-medlem alt i første episode!  Det er Anette-Marie som skal fylle Therese sine skyhøye pumps. Om du er nysgjerrig på hvem Anette-Marie er kan jeg tipse om at TV 2 alt har møtt henne og de andre jentene for å ta en liten prat. Klikk her for å se intervjuet gratis!

Tigerstaden2
Fra venstre: Carina Dahl, Linni Meister, Mari Haugersveen og Anette-Marie Antonsen.

Også i sesong 2 får vi bli med de ville jentene på nye eventyr i inn- og utland. Det blir dating, kjendisfester, photo shoots, intriger og ikke minst veldig mye moro! Linni har lovet å sjokkere mer enn noen gang tidligere. Det er et løfte jeg vet hun er i stand til å holde.

Dersom du ikke har sett Tigerstaden tidligere, har jeg en gledelig nyhet til deg. Alle episoder fra første sesong ligger klar til avspilling på TV 2 Sumo. Episodene fra den nye sesongen blir også lagt ut fortløpende samtidig som de går på TV 2 Bliss. Dette er absolutt et av mange lyspunkt Sumo serverer deg i høstmørket.

Her ser du Tigerstaden på TV 2 Sumo!

SignTorErikNy2