Strømmetips

Fem ting du kan se i helgen!

En kick-ass superhelt, en svensk krimkomet, en hjertevarm dramaserie, en fornøyelig animasjonsfilm og en uforutsigbar thriller – her er fem ting du kan se i helgen!

1. Underholdende superheltfilm: Wonder Woman

Wonder Woman var en av 2017s store kinoopplevelser, og endelig kan vi se den igjen! Filmen byr på action, masse girl power, og til med en norsk skuespiller på rollelisten, Lise Loven Kongsli. «Wonder Woman» er en engasjerende superheltfilm med noen heftige kampscener det er lett å la seg underholde av! Se den her!

2. Mannen som lekte med ilden

Historien om suksessforfatteren Stieg Larsson, som iherdig samlet kunnskap om Sveriges rasistiske grupper lenge før de fremmedfiendtlige strømningene ble synliggjort på 1990-tallet. Sakte ble han en av verdens fremste eksperter på høyreekstremisme, men også et av de mest truede menneskene i Sverige. Når Stieg Larssons ukjente arkiv blir funnet, får vi tilgang til store deler av livsverket hans. Se dokuserien på Sumo nå!

3. Legeserien du ikke har oppdaget?

Dr. Shaun Murphy er et geni i å løse medisinske mysterier, men å arbeide med mennesker byr på store utfordringer for en med autisme. «The Good Doctor» er en hjertevarm og spennende dramaserie fra skaperen av «House». Vi er skikkelig hekta! Vi har to hele sesonger.

4. Fornøyelig kortfilm

Fra folkene bak «Gruffalo» kommer en magisk historie om vennskap og familie, basert på boken av Julia Donaldson. Vi møter ei snill heks og katten hennes. Heksa inviterer en broket forsamling av dyr til å ta plass bakpå kosten, til stor irritasjon for katten. Katten er imidlertid glad for at de er mange når de må redde heksa fra en farlig drage! «Plass bakpå kosten» er en fornøyelig kortfilm for hele familien – se den her!

5. Uforutsigbar thriller

Denne thrillerserien ble hyllet i Sverige da den kom og er en skikkelig must-see. Alle de ti episodene er uforutsigbare, følelsesladde og fulle av plot twist. Vi følger politibetjent Hanna Svensson og hennes sønn Christian i deres kompliserte familieforhold, men får også servert innblikk i organisert kriminalitet. Du kommer ikke til å angre på at du brukte helgen din på å se denne! Se «Før vi dør» her!