Serietips

Fem Sumo-tips for helgen!

Endelig helg – og tid til å se en god serie eller film! 🍿 Her er våre anbefalinger for helgen! 🎬

1. Legeserien du kanskje ikke har oppdaget enda: The Good Doctor
Dr. Shaun Murphy er et geni i å løse medisinske mysterier, men å arbeide med mennesker byr på store utfordringer for en med autisme. «The Good Doctor» er en hjertevarm og spennende dramaserie fra skaperen av «House». Vi er skikkelig hekta! Vi har hele sesong 1 og ferske episoder fra sesong 2. Akkurat nå er det sendepause i USA (vi publiserer samtidig som over dammen), hvorfor ikke bruke tiden til å se deg opp? Tilbake tirsdag 15. januar.

2. Film for alle som elsker kongelige romanser: Harry & Meghan: A Royal Romance
Prins Harry og Meghan Markle hadde hele verdens øyne rettet mot seg da de giftet seg i vår, men hvordan møtte egentlig prinsen Hollywood-skuespillerinnen som kapret hans hjerte? Lev deg inn i det ultimate moderne kjærlighetseventyret deres i «Harry & Meghan: A Royal Romance». Denne chick flick-perlen viser hvordan det oppstod umiddelbar kjemi mellom partyprinsen og California-jenta, med skuespillere som ligner overraskende mye på «the real deal»… Snurr film!

3. Fra Vice-universet: Black Market
Michael K. Williams («The Wire», «Hap and Leonard») har levd et liv med rus og kriminalitet. Nå oppsøker han miljøer som driver med ulovlig omsetning av narkotika, tyvegods og våpen for å finne ut hvorfor de lever som de gjør. Se «Black Market» her!

4. Fan av Follestad?
Hva skjer når du setter ishockeyskøyter på en pensjonert proffspiller og sender ham ut på isen igjen – og igjen – og igjen? Vi lover mye moro for ishockey-fanatikere så vel som for de som aldri har sett en ishockeykamp i sitt liv. Se «Follestad gjør ting han kunne før»!

5. Film for hele familien: Ferdinand
Vi husker vel alle den snille oksen Ferdinand, som heller vil lukte på blomstene enn å slåss med de andre oksene? Se historien i ny, morsom versjon – med en episk dance-off.  Både små og store vil like denne! Vi har filmen med både norsk og engelsk tale.

God helg!