Alt

Fem serier jeg liker

Denne uken er vi så heldige å ha Sofia (15) i arbeidsuke. Her er hennes ærlige mening om et utvalg serier på TV 2 Sumo.

Hei,
Mitt navn er Sofia og jeg er for tiden på arbeidsuke hos TV 2 Sumo i Bergen. Her har jeg sett i gjennom mange TV 2 Sumo-serier og under har jeg skrevet litt om fem serier jeg mener passer til ungdom.

Younger
En av seriene jeg så var «Younger» og grunnen til at jeg likte serien er at det er en sannhet bak humoren i serien. Alt det handler om nå til dags er å være oppdatert og moderne på alt som sosiale medier, språk og mote. Den 40 år gamle Liza skal leve livsløgnen som 26-åring etter at noen oppfatter henne som yngre og hun innser et det er kun de unge og pene som får jobb i storbyen New York.

Se «Younger» her!

Grey`s Anatomy
«Grey’s Anatomy» er en av favorittseriene mine. I starten av serien er hovedrollen Meredith og hennes venner nye på Seattle Grace Hospital og konkurransen er hard for å få operere, men det er ikke alltid like lett å konsentrere seg med alt dramaet og kjærligheten som er mellom kollegene på sykehuset. Det jeg liker best med denne serien er at den har originale karakterer som jeg ikke har vært borti før. Så det blir ikke en typisk klisjéserie.

Se «Grey’s Anatomy» her!

atv-s12

FML 

«FML» er en dokumentarserie der mange ungdommer forteller historiene sine. Mobbing, kjærlighet og tøffe valg er noe av det historiene til disse ungdommene dreier seg om. Dette er noen av utfordringene man må igjennom som ungdom og jeg syntes det er bra at noen snakker om det og lager denne realistiske dokumentarserien.

Se «FML» her!

 

Keeping Up With the Kardashians

«Kardashians» er en av mest kjente realityseriene i verden. The Kardashians er en suksessfull familie mange ser opp til. De har flere realityserier, egne merkevarer og alle søstrene er modeller, og gift med kjendiser. De blir medias midtpunkt. Det de fleste tenåringjenter drømmer å være er, i den serien, alt drama, oppmerksomheten, er der.

Se «Keeping Up With the Kardashians» her!

Snart får du enda mer Kardashians på TV 2 Sumo!

Modern Family

«Modern Family» er syv sesonger med humor og drama i en moderne familie. Vi følger den kaotiske hverdagen til familien. Claire som er gift og har 3 tenåringer,  broren Mitchell med sin samboer Cameron. Og faren Jay som nå er gift med en ung colombianer med sin elskede sønn. Det jeg liker med dette programmet er hvordan alle disse forskjellige personlighetene skal finne harmoni sammen.

Se «Modern Family» her!

Hilsen Sofie