Film

Fem filmtips for helgen

Endelig helg, og i tillegg til fredagskvelden på TV 2 med  «Idol», «Skavlan», «Senkveld med Helene og Stian» og «Skal vi danse» på lørdag, har du kanskje lyst til å se en god film? 🍿 Her er våre fem beste filmtips for helgen. 🎬


«Everything, Everything»
Drama/Romanse
18-årige Maddy (Amanda Stenberg) har en sjelden immunsykdom som gjør at hun må holdes isolert og ikke kan forlate huset hun bor i sammen med moren. En dag får de en ny familie som naboer, og når Maddy blir kjent med jevnaldrende Olly (Nick Robinson), oppstår det følelser. Det romantiske dramaet bygger på Nicola Yoons bestselger med samme navn.
Se trailer
Se filmen


«Atomic Blonde»
Action
På slutten av 1980-talet, like før murens fall, blir den britiske MI6-agenten Lorraine Broughton (Charlize Theron) sendt til Berlin for å finne en dobbeltagent som truer et spionnettverk. «Atomic Blonde» er en eksplosiv actionthriller i regi av David Leitch, en av personene bak actionsuksessen «John». I øvrige roller møter vi bl.a. James McAvoy, John Goodman og Bill Skarsgård.
Se trailer
Se filmen


«Backstabbing for Beginners»
Thriller
Virkelighetsbasert dramathriller om en ung FN-tjenestemann som oppdager at korrupsjon gjennomsyrer Olje-for-mat-programmet, som tillot Irak å eksportere olje mot å bruke inntektene på mat og medisiner, og at sjefen hans kan være innblandet. Regien er ved danske Per Fly («Monica Z», «Benken»), og i hovedrollene møter vi Theo James («Divergent») og Ben Kingsley («Gandhi», «Schindlers liste»).
Se trailer
Se filmen


«Gifted»
Drama
Sjuårige Mary er foreldreløs og bor sammen med sin onkel Frank i Florida. Når hun begynner på skolen, viser det seg at hun er en sjelden matematisk begavelse. Mormoren vil sende henne på privatskole, men Frank tror søsteren hans ville ønsket at datteren fikk en vanlig barndom. I filmen møter vi blant andre Chris Evans («Captain America») og Octavia Spencer («Hidden Figures»).
Se trailer
Se filmen 


«Bigfoot junior» (Norsk tale)
Barnefilm
Animert komedie om unge Adam Harrison, som bestemmer seg for å lete etter faren han aldri har møtt. Det blir et både episk og overraskende eventyr når han oppdager at faren hans er den legendariske skikkelsen Bigfoot, som lever i skjul langt inne i skogen for å beskytte familien sin.
Se trailer
Se filmen 

Snurr film! 🍿