Alt Premier League Sport Support

FAQ: Premier League på TV 2 Sumo

pl_avspark

Her har vi samlet noen av de mest vanlige spørsmålene om Premier League-dekningen på TV 2 Sumo.

– Sendes det kun én kamp klokken 16:00?
Ja. Dette skyldes regelendringer fra Premier League. Begrensningen for lørdag kl 16.00 gjelder for hele Europa og alle rettighetshavere kan kun vise 1 kamp lørdager kl 16.00 på web. Signalene fra Premier League er at de vil ta i bruk flere kamptidspunkter for å sikre størst mulig spredning av kampene og vil jobbe for at kamper med storklubbene ikke blir programsatt samtidig. Det er flere muligheter til å følge laget ditt tett i sesongen som kommer. FotballXtra England (kl 15.40 – 18.00) der runden følges med et toppet ekspertpanel. Fotballkveld England (kl 20.30 – 21.20) gir fyldig oppsummering av alle kamper med fokus på de som ikke har vært vist direkte på tv og fra 20.30 sendes alle PL kamper i opptak på TV 2 Sport Premium kanalene.

– Hvorfor kan jeg ikke velge å se hvilken kamp jeg vil?
Dette kommer av regelendringene fra Premier League, og det får vi dessverre ikke gjort noe med. Kamper som ikke sendes på en av TV 2 Sport Premium kanalene, vil ikke kunne sendes som web-strøm på Sumo. Du kan lese mer om dette her: http://bit.ly/12VkIWy

– Er det Premier League som bestemmer hvilken kamp som sendes lørdag kl. 16:00?
Premier League bestemmer hvilke kamper som spilles lørdag kl. 16:00, mens TV 2 bestemmer hvilke av disse kampene som vises.

– Hvor mange kamper kan jeg se på Sumo i løpet av en helg?
Det kommer an på terminlistene. Den første helgen er ganske typisk for oppsettet videre, og da sender vi 6 av 10 kamper direkte.

– Hva skjer med kampene som ikke blir sendt direkte? Går jeg glipp av dem?
Nei, de vil fortsatt kunne sees på Sumo. De kampene vi ikke viser direkte vil gå i opptak på TV 2 Sport Premium-kanalene i løpet av kvelden. Dette er ikke det samme som at kampen vil legges i opptak (on-demand) på Sumo. Sendeskjema finner du på TV 2s TV-guide.

– Kommer alle kampene til å ligge i opptak på Sumo?
Vi har lov å legge ut halvparten av hvert lags kamper i opptak i løpet av sesongen, fra kl. 23.00 kampdagen. Det betyr at hvert lag vil kunne få 19 av sine 38 kamper i opptak på Sumo. Kampene kan du se i opptak her: https://sumo.tv2.no/sport/live-sport/fotball/barclays-premier-league/
Hvilke kamper som vises i opptak vil være avhengig av flere ting, og blir som regel ikke avgjort før runden er over. Vi er klar over ønsket å gjøre dette mer forutsigbart, men hvilke kamper som blir valgt ut avhenger av f.eks dramatikk i kampen, hvor målrik kampen er, om det er storlag som spiller osv. Resten av kampene kan man se i opptak via livekanalene her: https://sumo.tv2.no/direkte-tv/

– Skjer der noen endringer i pris?
Vi har nylig foretatt en prisjustering på bakgrunn av økte rettighetskostnader for Premier League og innkjøp av nytt innhold.

– Kan jeg se Premier League på Altibox?
Nei, ingen av TV 2s kanaler finnes på Sumo-portalen på Altibox, ei heller Premium-kanalene. Ønsker du kanalene på Altibox, må du ta kontakt med din leverandør. Kampene kan du se på PC/Mac, iPad, iPhone, Android telefon, Windows 8 og Windows Phone.
Du finner våre applikasjoner til mobile enheter her: TV 2 Sumo applikasjoner.

– Hvor kan jeg se kampene?
Alle kampene ser du her: https://sumo.tv2.no/sport/live-sport/fotball/barclays-premier-league/

Opplever du tekniske problemer? Kontakt vårt kundesenter her.