Love Island

Eskild måtte forlate Love Island – les intervju her

I går måtte vi dessverre se Eskild forlate villaen, og jeg må innrømme at jeg syns det var ganske så trist. Etter at det ble annonsert at det var Ida og Eskild som var det paret med færrest seerstemmer, ble øyboerne fortalt av Morten at det var de som måtte bestemme seg imellom i par hvem som måtte dra hjem. Jeg må innrømme at dette var nok så trist, og tok meg selv i rope «Neeei!» av ren refleks. For å være ærlig hadde jeg ikke lyst å se noen gå, men slik er det på Love Island.

Uansett, både Eskild og Ida (etter litt press fra Oda og Ali) fikk endelig fingeren ut denne uken, satt staheten til siden og begynte å jobbe med forholdet sitt på en måte vi ikke har sett tidligere. De tok begge initiativ til samtaler, og flørting og latteren satt løst. Det var kanskje ikke de dypeste samtalene enda, men man kunne lett se at attraksjonen mellom disse to var der, og en veldig sterk en med det. Det hadde vært noe frem og tilbake mellom paret, og til de andre deltakernes store overraskelse var det altså de som havnet i bunnen i avstemningen gjort av seerne. Flere av deltakerne syns det var urettferdig at de var på bunn og syns de fortjente mer tid sammen, i tillegg til stor splittelse av hvem som skulle få bli og hvem som måtte reise hjem. Om man så episoden så tror jeg de fleste kjente smerten til Ida når hun sto der og gråt, i tillegg til flere av de andre øyboerne. Ida sin avskjed til kamera etter Eskild hadde dratt var også søtt, og det blir spennende å se hvordan hennes reise utvikler seg videre. Vil hun finne en annen gutt hun liker like godt? Kun tiden vil vise. Vi gleder oss uansett til fortsettelsen!


Før Eskild forlot Argentina for kalde Norge fikk vi slått av en liten prat med han og spurt han noen spørsmål om oppholdet hans i villaen og forholdet til Ida.

Hei Eskild! Det er leit å se deg gå. Hvordan er det å forlate Love Island?

Det er litt trist, i hvert fall nå som det hadde begynt å dra seg til, jeg hadde begynt å slappe mer av og bli bedre kjent med de andre.

Hva tenker du om at du og Ida fikk færreste stemmer?

Det er som det er, kanskje fordi vi ikke kom i gang tidligere, eller kom lengre i relasjonen vår.

Hva tenker du om at de andre deltakerne valgte å beholde Ida?

Jeg ville gjerne vært der videre sammen med henne, men når det sto mellom oss to er glad for at hun fikk bli, og tenker det var riktig avgjørelse. Det er «no hard feelings» mot gjengen fra min side etter avgjørelsen.

Hvordan har det vært å være med på Love Island?

Jeg har gått ut av komfortsonen, og hele opplevelsen har vært noe helt nytt og uvant, men samtidig veldig spennende. 

Er det noe du angrer på?

Nei, jeg kan ikke sitte her og angre nå, det er for sent.

Hva har vært høydepunktet med Love Island for deg?

Samholdet vi fikk som venner i villaen, og selvfølgelig å bli kjent med Ida.  

Og der har du det. Han er kanskje en mann av få ord, men ærlig det er han! Vi ønsker deg masse lykke til videre Eskild og takk for at du var med oss på Love Island, og håper den store kjærligheten er rett rundt hjørnet.

Ny episode av Love Island ser du i dag kl. 15:30 på TV 2 Sumo.