Premier League

Endelig Premier League!

Savner du å se Mohamed Salah, Heung-Min Son og Richarlison storme mot mål? Savner du å se Danny Ings, Tammy Abraham og Raúl Jiménez dukke opp i boksen akkurat i riktig øyeblikk? Savner du frisparkene til Bruno Fernandes, James Maddison og Harry Wilson? De susende taklingene til Shane Duffy og Ben Mee? Dribleraidene til Wilfried Zaha, Felipe Anderson og Gerard Deulofeu? Feiringene til Todd Cantwell og Allan Saint-Maximin?

I morgen, onsdag 17. juni, er Premier League endelig tilbake etter drøyt tre måneders ufrivillig pause. Sommeren 2020 blir tidenes Premier League-sommer med fotballkamper dagen lang, og du kan velge og vrake blant fantastiske kamper for vi viser alle 92! Hos oss kan du følge hvert eneste spark på ballen, hver pasning, takling og scoring gjennom hele sommeren.

Kamper med eller uten lyd?

For de aller fleste kampene vil du, på TV 2 Sumo, kunne velge om du vil spille av kampen med en pålagt publikumslyd fra dataspillet FIFA 20, eller om du vil spille av kampen uten denne pålagte lyden. Hvis du ønsker å spille av med FIFA 20-lyd velger du kamper fra denne listen på «Fotball»-siden på TV 2 Sumo. Hvis du vil se kampen uten FIFA 20-lyd, må du spille av kampen via direktekanal som du finner nederst på siden. Kampene vil også være å finne på topp på forsiden når ballen ruller i gang.

Startskuddet går på Villa Park

Startskuddet etter koronapausen fyres av på Villa Park onsdag, hvor nedrykkstruede Aston Villa møter Sheffield United som jakter den berømte fjerdeplassen på tabellen.

Hvert eneste poeng er viktigere enn noen gang for Aston Villa, som med seier klatrer over streken. Jack Grealish har syv mål og seks målgivende for Villa så langt i sesongen, men uten støtten fra hjemmefansen på tribunen blir Sander Berge og Sheffield United en hard nøtt å knekke. De har kun to tap på tretten bortekamper så langt.

Rull ned markisen og start sommerferien med Aston Villa mot Sheffield United, onsdag kveld fra kl. 19.00!

Sommerens første gigantmøte

Sommerens første gigantmøte finner også sted på PL-comebackets første dag! Manchester City tar i mot Arsenal, og Pep Guardiola skal hilse sin tidligere assistent Mikel Arteta velkommen tilbake til Etihad.

Arsenal har kun vunnet én av sine siste ti bortekamper, og har en formidabel oppgave foran seg mot laget med flest scorede mål i ligaen, mye takket være silkefoten til Kevin De Bruyne og målteften til Sergio Agüero. Vi gleder oss også til å få et gjensyn med tempoet til Pierre-Emerick Aubameyang og overblikket til Mesut Özil. Hvem har brukt koronapausen best til å legge nye taktiske slagplaner? Hvem har holdt formen ved like hjemme i stua?

Svaret får du onsdag fra 20.00!

Vamos a La Liga!

Fotballen ruller igjen også i Spania, og torsdag kveld møtes Alaves og Real Sociedad med Martin Ødegaard i hovedrollen.

Real Sociedad fikk et lite skudd for baugen etter uavgjort mot Osasuna søndag, og er avhengig av tre poeng borte mot Alaves for å ikke miste grepet om fjerdeplassen som sikrer plassen i neste Champions League-sesong.
Martin Ødegaard og Real Sociedad mot Alaves ser du torsdag fra kl. 19.25.

Rundens Fantasy-tips

Dobbel gjensynsglede med Fantasy Premier League!

Hvis du ikke har sett på laget ditt siden pandemien brøt ut, er det bare å tørke tårene og la smilet gå hele veien rundt, for frem til fristen kl 18.00 kan du gjøre så mange bytter du vil – helt fritt uten minuspoeng, og få en pangstart ut av startblokkene med en deilig dobbeltrunde.

Denne dobbeltrunden ser foreløpig ut som den eneste vi får, så dette er en ypperlig mulighet til å bruke chipsene du måtte ha spart på. Det er flust av gode spillere med dobbeltrunde, og derfor bør du fylle opp troppen med forsvarsspillere fra Sheffield United, offensive spillere fra Arsenal og Manchester City og en liten joker eller to fra Aston Villa, og aktivere Bench Boost som gir deg poeng fra spillerne på benken. Nå er det ingen grunn til å sitte stille i båten og spare på kruttet, nå skal det avgjøres hvem som er best i Fantasy!

Rundens nøkkelspiller: Kevin De Bruyne – belgieren er så og si sikret spilletid i begge oppgjør, og er alltid involvert offensivt for Manchester City. Spilleren med flest assist og sjanser skapt i ligaen som spiller på laget som har flest mål og store sjanser må du ha bare ha på laget.