Serietips

En overnaturlig og mørkere Nancy Drew

På leting etter en spenningsserie som i tillegg vekker barndomsminner? Da vil Nancy Drew være noe for deg!

De fleste av oss kjenner nok til Nancy Drew, men vi har nok ikke sett henne slik som dette. Nancy som hovedkarakter er slik vi husker henne; en selvstendig, uredd og nysgjerrig tenåringsjente på jakt etter svar som ingen andre klarer å finne. Men hun har nå fått en moderne og spennende vri, som garantert vil fange deg til å bli med henne å løse hennes mysterier.

Etter at moren til Nancy plutselig går bort tar hverdagen hennes en ny vending og hun må legge college-drømmen på hylla. Ikke lenge etter blir hun hovedmistenkt for mord i hjembyen Horseshoe Bay. Hun blir også dratt inn i en overnaturlig verden når en lokalkjendis blir drept. Nancy slår seg sammen med en brokete gruppe venner for å komme til bunns i forbrytelsen. Saken har bånd til et drap i fortiden som leder frem konflikter, hemmeligheter, frykt og spørsmål om lojalitet. Mord i fortid og mord i nåtid, hvem har drept hvem? Den unge hobby-detektiven er på saken!

Nancy Drew slutter aldri å fascinere, og den mystiske dramaserien er ingen unntak! Den nye versjonen av den legendariske detektiv kvinnen har en mørkere og mer overnaturlig vri, som inkluderer mer skrekk og spenning. Om du enda ikke har sett den, hva venter du på?

Se hele sesong 1 på Sumo.

Saken er skrevet av Marthe – praksisstudent ved Høyskolen Kristiania.