Alt

Disse vant drømmedag

Tidligere i mai hadde vi en konkurranse der man kunne vinne en drømmedag på Hotel Cæsar for seg selv og en venn. I konkurransen skulle man nominere en venn man mente fortjente en ekstra oppmerksomhet. Vi fikk inn over 450 e-poster, så det var ikke lett for juryen å plukke ut de beste nominasjonene!

Hotel Cæsar resepsjonen

Se Hotel Cæsar på Sumo!

Mormor vant Cæsar-dag

Utdrag fra en av nominasjonene:

…Men selv om man på tvers av generasjoner har disse ulike synspunktene om persienner, kjærlighet, spisebrikker, klesstil, Melodi Grand Prix og politikk, så er det nettopp en ting som åpner for flittig debatt og sperrer innkommende anrop fra slekt kl 19.30 på hverdager: Hotel Cæsar. Mormor er 91 år gammel, eller ung, alt ettersom. Vi har alle sluttet å ringe henne mellom 19.30 og 20.00, for da tar hun ikke telefonen. Prøver vi å ringe henne på et annet tidspunkt på dagen, og hun ikke svarer, så venter vi en halv time, for kanskje sendes Hotel Cæsar i reprise.

Dette er et lite utdrag fra e-posten vi fikk fra søstrene Ane og Ingrid (29 og 26), som ønsket å overraske mormor Kirsten, på 91 år. Jentene beskriver en dame som har sett alle episodene av Hotel Cæsar, og som ikke tar telefonen mellom kl. 19:30 og 20:00 og som blir irritert når noen kritiserer hennes favoritt TV-program. Vi ble så sjarmert av denne historien og inviterte dem på en helt spesiell dag på hotellet i høst.

Far og datter – og venninne fra Australia

En annen av de heldige vinnerne ble Robin Hougen, som ville ta med sin datter Malin Victoria på 11 år på omvisning på hotellet. Malin Victoria går i teatergruppe, så kanskje hun kan få noen tips fra skuespillerne i september!

Berit Cathrine sendte oss en e-post helt fra andre siden av jordkloden, der hun studerer i Australia. Venninnen hennes Elisabeth som bor i Stavanger er helt hektet på Hotel Cæsar, og oppdaterer gjerne Berit Cathrine på hva som skjer i serien. Berit Cathine nominerte Elisabeth fordi hun mener hun er verdens beste venninne og fordi de ønsket en fin opplevelse sammen etter et helt år fra hverandre.

Vi gleder oss til september!

Her kan du se bilder fra fjorårets drømmedag.