Aktuelt

Dette kan du se i mars

Mars er her og det er også årets vårtegn på Sumo! ☀️

En pinne for Trysil

I Trysilfjellet finner vi Norges største alpinanlegg. Her jobber hundrevis av folk døgnet rundt med å kjøre preppemaskiner, redde liv, fikse ski, og arrangere ellevill afterski. I «Folk til fjells» følger vi de folka som heller vil ha et liv ute i bakkene enn inne på et kontor.

Premiere mandag 2. mars!

Unge, men sterke

Møt de fire March-søstrene, som vokser opp i Massachusetts på 1860-tallet med moren Marmee, mens faren tjenestegjør i den amerikanske borgerkrigen. Hovedpersonen er Jo March, som drømmer om å bli forfatter. Hun spilles av debutanten Maya Hawke, datter av Uma Thurman og Ethan Hawke. Britisk dramaserie i tre deler etter Louisa May Alcotts klassiker «Småfrøkner».

Premiere søndag 1. mars!

Junior-gründere

«Bajillionaires» er en komedie for store barn om Max og vennene hans, som har startet bedrift i foreldrenes garasje. Premiere søndag 1. mars.

Jakten på en terrormistenkt

FBI jakter på den mistenkte etter et terrorangrep under OL i Atlanta 1996. Sikkerhetsvakten Richard Jewell er på tilstede under hendelsen og oppdager bomben i forkant. Ved å varsle omgivelsene lykkes han å redusere skadene, men snart mistenkes han selv å stå bak handlingen. 

«Manhunt» er en dramakrimserie basert på en sann historie – premiere tirsdag 3. mars.

Bak lås og slå

Petter Nyquist forlater familien for å leve som innsatt i Halden fengsel i 30 dager. Side om side med drapsmenn, ranere og notoriske kriminelle får han et unikt og personlig innblikk i hverdagslivet bak murene. Han får raskt en innføring i fengselets uskrevne regler, og skjønner raskt at han må forholde seg til en helt ny virkelighet.

Premiere onsdag 4. mars.

Mer dansk badeidyll

Det er sommeren 1940, og krigen har nådd Danmark. På Badehotellet venter Amanda spent. Det er et år siden hun overtok hotellet godt hjulpet av grev Ditmars penger. Sammen med den nye kokken Philip, har hun gledet seg til å ønske gjestene velkommen. Men vi de dukke opp nå som det er krig?

Sesongpremiere fredag 6. mars.

Alle elsker Lego!

Lego har aldri vært mer spennende! I Lego Masters UK kjemper talentfulle Lego-byggere om en plass i finalen. Hver episode byr på nye Lego-utfordringer der de åtte tomannslagene får bryne seg på alt fra byggeteknikk til design og originalitet. Sesongpremiere 6. mars.

Se også Lego Masters Australia hos oss!

I «Kompani Lauritzen» kaster tidligere proffsyklist og fallskjermjeger Dag Otto Lauritzen 14 kjente personer på dypt vann i håp om at beinhard disiplin og intense utfordringer skal gjøre dem til hele mennesker som lever ut sitt potensial. Makker Kristian Ødegård er selvfølgelig med for å ivareta HMS og sikre at alle overlever.

Deltakere:
Izabell (Benedicte Izabell Ekeland) (29), artist, Stavanger
Lise Karlsnes (39), artist, Oslo
Emil Solli-Tangen (29), operasanger, Porsgrunn
Desta Marie Beeder (30), programleder, Bergen
Øyvind «Vinni» Sauvik (43), artist, Bali/Oslo
Abiel Tesfai (31)’ programleder/DJ, Oslo
Henrik Thodesen (39), komiker, Oslo
Marte Bratberg (30), radiovert, Vestby
Wanda Mashadi (27), tv-personlighet, Strømmen
Vita Mashadi (27), tv-personlighet, Strømmen
Raymond Kvisvik (44), tidl. fotballspiller, Greåker
Lasse «Lazz» Jensen (37), artist, Fredrikstad
Håvard Lilleheie (46), programleder, Solbergelva
Siri Kristiansen (41), radioprogramleder, Son

Premiere lørdag 7. mars.

Hvem lyver best?

Hvilken kjendis er best til å lyve, og hvem er best til å avsløre en løgn? I TV 2s nye underholdningsprogram «Lystløgner» får vi se kjente og kjære nordmenn by på sine mest pikante og utrolige historier når sprøyt skal skilles fra sannhet.

Hver uke møtes to kjendislag til en uhøytidelig konkurranse der de skal avsløre hvem som snakker sant og hvem som farer med løgn gjennom ulike oppgaver og utfordringer. Programleder er Erik Solbakken, og han har med seg sine faste lagkapteiner Cecilie «Cess» Steinmann Neess og Linn Skåber.

Første kjendiser ut til å få brynt seg i «Lystløgner» er programleder Jon Almaas, idrettsutøver Birgit Skarstein, Senkveld-programlederne Helene Olafsen og Stian Blipp.

Premiere søndag 8. mars!

Uskyldig dømt? Eller?

En gruppe eksperter får hjelp av lokale etterforskere når de undersøker tre ulike saker der folk i flere tiår har hevdet at de er blitt uskyldig dømt. Vi får et nærmere innsyn i saken til en som skal ha drept sitt barnebarns mor, en som er dømt for dobbeltmord på eksens kjæreste og barn, og til slutt saken med hjemløse Kenneth Clair, som skal ha myrdet en 25-årig barnepike. 

«Wrong Man» har sesongpremiere onsdag 11. mars.

Favorittsøstrene er tilbake

Alles favorittsøstre er snart tilbake! Og i denne sesongen settes søskenkjærligheten på prøve mer enn noen gang.. Keeping Up With the Kardashians har premiere 27. mars!

Skjærgårdforviklinger

Nå kommer en helt ny sesong av den svenske komiserien om familien Kling og deres paradis i Stockholms skjærgård. Vi møter pappa Bernt, og barna Klara og Thomas med deres kjære. Med tre generasjoner under samme tak en hel sommer, kan mye skje!

Sesongpremiere 20. mars.

Kontroversiell og arrogant etterforsker

I mars kan du se et nytt, svensk krimdrama basert på Leif G.W. Perssons bøker om den kontroversielle og arrogante mordetterforskeren Evert Bäckström. Bäckström får en utfordring når et kvinnekranium blir funnet i skjærgården, og saken blir enda mer mystisk når offerets identitet blir avslørt. Serien består av seks deler, og i hovedrollen møter vi flere ganger prisbelønte Kjell Bergqvist.

«Bäckström» har premiere 23. mars.

Kriminelt kulturkrasj

Politietterforsker Miranda Blake er på Mallorca for å eskortere en kjent kriminell tilbake til Storbritannia. Når ting går galt må hun ta saken i egne hender – og må, noe motvillig, samarbeide med den tyske detektiven Max Winter.

«The Mallorca Files» er feel-good politidrama fra BBC, du ser det på Sumo senere i mars!

Se smakebiter

Flere premierer kommer. Saken oppdateres