Aktuelt

Dette kan du se i januar

Nyåret byr på et drøss av premierer – her er noe av det du kan glede deg til!

Walker

Enkemannen og tobarnspappaen Cordell Walker vender tilbake til Texas Rangers etter å ha jobbet undercover i to år. Nå vil han finne ut hva som skjedde da kona døde på mistenkelig vis.

Walker har hatt en knallstart i USA og kan ses på Sumo fra fredag 29. januar! Jared Padalecki (Supernatural, Gilmore Girls) har hovedrollen.

Resident Alien

Gled deg til Resident Alien – et komisk scifi-drama basert på tegneserieserien med samme navn. Vi følger et romvesen som har landet på jorden og utgir seg for å være lege i en liten by i Colorado. Men egentlig er han her for å ta knekken på menneskeheten… Se det fra torsdag 28. januar!

The Rookie

Nolan står overfor sin største utfordring som politibetjent så langt. Nå må han må stå til rette for valgene han har gjort i jakten på sannheten. The Rookie er tilbake med nye, spennende episoder fra 4. januar!


Farmen kjendis & Torpet kjendis

Tolv norske kjendiser har flyttet inn på Lundereid gård i Kragerø kommune. Her skal de kjempe mot hverandre i seks uker, og tidligere Farmen kjendis-vinner Tiril Sjåstad Christiansen (25) vender tilbake som programleder. Les mer om deltakerne på tv2.no

Torpet er selvfølgelig også tilbake! Der befinner det seg tre ivrige deltakere som kjemper om en plass på Farmen.

Farmen kjendis og Torpet kjendis har premiere 12. januar.


Prodigal Son

Kriminalpsykologen Malcolm Bright hjelper NYPD med å løse mordgåter og å forhindre at nye drap blir begått. Prodigal Son var en av våre mest populære serier i 2020, og 13. januar er spenningserien tilbake med ny sesong!


Bloggerne

I Bloggerne får vi et spennende gjensyn med to av seriens mest omtale profiler, Sophie Elise Isachsen og Linnéa Myhre. Sammen med Emma Ellingsen, Iselin Guttormsen, Monica Nyhus, Joakim Kleven og nykommer Eveline Karlsen, utgjør disse gjengen vi får følge i den fjortende sesongen av den populære serien som får premiere 18. januar.

Broslo

Bli med inn i en verden av kunst, musikk, drømmer og vennskap når vi følger kunstnerkollektivet Broslo i deres univers på «Californebu». Premiere 11. januar!


Sofa

Deltagerne i «Sofa» på TV 2. Foto: TV 2 (Montasje)

Seersuksessen «Sofa» er tilbake, denne gangen på TV 2, hvor vi får være «flue på veggen» hos kjente og kjære personer når de deler sine tv-opplevelser fra sofaen i sine egne stuer.


The Baker and the Beauty

To helt ulike verdener møtes når supermodellen Noa Hamilton blir forelsket i en helt vanlig baker uten erfaring med rampelyset. Har forholdet deres en sjanse på sikt, eller vil kjendisstatusens bakside drive dem fra hverandre? The Baker and the Beauty er en sjarmerende amerikansk dramakomedie om grenseløs kjærlighet, uunngåelige kulturkollisjoner og sterke familiebånd.


Premiere 5. januar!


Real Housewives of Dallas

Alt er større i Dallas, Texas. Det gjelder også de styrtrike Dallas-fruenes bankkonto, livsstil, allianser og skandaler. Forvent store biler, stort hår, store hus, store egoer.. og enda større champagne-regninger, når disse fotballfruene og karrierekvinnene lager kaos. Ny sesong fra 1. januar!


Limetown

Nytt krimdrama med Jessica Biel

Radiojournalisten Lia begynner å nøste i en gammel uløst sak om en mystisk forskningsklinikk i Limetown, Tennesse. Hele 300 mennesker bodde i det isolerte området for 15 år siden da personalet og deres familier plutselig forsvant sporløst, og ingen vet hvorfor. Limetown er et krimdrama på ti episoder med Jessica Biel og Stanley Tucci i hovedrollene, basert på den populære fiktive podcasten med samme navn.


Premiere 21. januar!


The Voice

The Voice er tilbake! To nye mentorer har inntatt de legendariske røde stolene denne sesongen. Matoma og Ina Wroldsen er sammen med Espen Lind og Yosef Wolde Mariam klare for å finne Norges beste stemme.

Premiere 8. januar!


Tid for hjem

Den lystige Tid for hjem-gjengen skal igjen forvandle vanlige folks boliger til drømmerom. Huseiere har meldt seg, og håpet er at gjengen finner fikse og varige løsninger som de vil trives med. Og dette på bare fire dager! Einar Nilsson er maleren, Andreas Nygaard er sammen med Rune Strandenes snekker og byggansvarlig, Edward Nygaard tar seg av det elektriske, og Kjersti Bergesen er programleder og hjelper. I første episode denne sesongen blir det en real stueoppussing i et eldre hus, der stuen utvides og får helt ny fargepalett. Huseierne kan vente seg en skikkelig overraskelse. Premiere 5. januar!


Hver gang vi møtes

En ny og spent artistgjeng har flyttet inn på «Hver gang vi møtes»-gården. Hanne Krogh (64), Maria Mena (34), Arne Hurlen (50), Trygve Skaug (35), Staysman (38), Hkeem (23) og Agnete Johnsen Saba (26) er klare for musikalske øyeblikk og gode historier fra 16. januar!

Fra onsdag 6. januar får du også Før vi møtes – kun på TV 2 Sumo. Der blir vi enda bedre kjent med artistene!


Norge bak fasaden

Gjennom ni nye episoder skal Janne Amble og Kadafi Zaman ta deg med inn bak lukkede dører, og møte mennesker som kaster lys på sprekkene i den norske fasaden. Premiere mandag 4. januar!


LasseMajas Detektivbyrå

Vi møter vennene Lasse og Maja, som gang på gang hjelper Vallebys klossete politimester med å løse mystiske saker. LasseMajas Detektivbyrå er en stjernespekket svensk familieserie fra 2020, basert på Martin Widmark og Helena Willis’ populære barnebøker. Hver episode handler om en ny sak som aldri før er filmatisert.


Premiere 20. januar!


Lov og orden: New York

Amerikansk krimserie om de dyktige drapsetterforskerne Robert Goren og Alexandra Eames, som løser saker i New York. De inngår i en spesialenhet som etterforsker høyt prioriterte og kompliserte saker. Criminal Intent fokuserer mer på gjerningspersonenes handlinger og motiver enn de andre seriene i Law & Order-universet. Vi legger til tre sesonger av Dick Wolfs populære serie fra 1. januar!


Five Guys a Week

Five Guys a Week er et datingprogram litt utenom det vanlige. Fem menn flytter inn i hjemmet til en singel kvinne – der de skal bo og date en hel uke. En etter en forsvinner frierne og kvinnen står (forhåpentligvis) igjen med den som får hjertet til å slå fortest. Premiere 9. januar!Flere nyheter kommer. Innlegget oppdateres!