Aktuelt

Dette kan du se i april!

April byr på variert og spennende innhold du kan glede deg til! Vi fyller på med nye titler hver eneste uke.

Vil du se hva som kommer i mai? Klikk her!

Krisehjelp til utseendet

Er det mulig å forandre folks liv og utsende, uten operasjon i løpet av bare 10 dager? Programleder Cherry Healey henter inn eksperter innen skjønnhet og mote, som gir krisehjelp til mennesker som har forsømt seg selv og sitt utseende i lang tid.

«10 Years Younger in 10 Days» har premiere 1. april!

Se trailer

Hva gikk galt med 737 MAX?

Verdens største flyselskap sitt mestselgende fly styrtet og tok livet av 338 mennesker. Hva skjedde? Vi kartlegger hendelsene som førte til to ulykker med Boeing 737 Max passasjerfly, og undersøker hvordan suksessen endte i tragedie. I denne dokumentaren stilles de ansvarlige til veggs for å kartlegge hva som gikk galt, og hvem som er ansvarlig. 

Se «Boeing Max: Hva gikk galt?» fra 1. april.

Se trailer

Vennskap i fokus

Fruene fra New York er tilbake, og de leverer som alltid. Veteranene Luann, Ramona, Sonja, Dorinda og Tinsley er alle tilbake, sammen med nykommer Leah McSweeney.. Sesongen byr på drama, morsomme turer og kjærlighet, og damene byr på seg selv som aldri før. Ramona sier dette er en sesong som seerne kan glede seg til med mye innhold de ikke har sett før, med fokus på vennskap og tette relasjoner blant kvinnene. En sikker vinner om du elsker frustrerte, rike fruer.

Sesongpremiere 3.april!

Få en smakebit her

Klassisk påskekrim

Årets påskekrim er «Agatha Christies: Den fjerde rytter», en klassisk krim som handler om Mark Easterbrook, hvis navn dukker opp på en mystisk liste funnet i skoen til en død kvinne. Samtidig er tre hekser mistenkt for å være bak en rekke mistenkelige dødsfall, og litt etter litt dør flere personer på listen. Mark sitt tilsynelatende perfekte liv begynner å rakne, og med hjelp fra etterforsker Lejeunne forsøker de å finne ut hvorfor Mark sitt navn står på listen.

Årets kritikerroste påskekrim byr på spenning, hekseri og forbannelser, og skildrer mystiske ting på en moderisk god måte. Perfekt for deg som elsker klassisk krim! Premiere på TV 2 Sumo fredag 3. april.

Kappløp mot klokken

Når en naturkatastrofe truer med å stoppe strømforsyningen til hele Storbritannia, samles spesialgruppen COBRA rundt statsminister Robert Sutherland og stabssjef Anna Marshall for å hjelpe landet gjennom krisen. Gruppen består av eksperter, kriseledere og politiske rådgivere som både må planlegge praktiske tiltak og håndtere politiske intriger og anstrengte privatliv i kjølvannet av katastrofen. COBRA samles i et kappløp mot klokken for å finne en måte å få lys og strøm tilbake, og redde samfunnet. Denne dagsaktuelle, britiske spenningsserien har premiere 5. april.

Kjemper for rettferdighet

Kim trenger nok ikke en introduksjon, men her viser hun en side av seg selv som de fleste ikke har sett. Når Kim gikk ut og sa hun hadde begynt å studere for å bli advokat var det nok en god del som ble både overrasket. For de som kjenner Kardashian-familien kom det ikke som et like stort sjokk ettersom hennes avdøde far, Robert Kardashian Senior, var en anerkjent advokat. «Kim Kardashian West: The Justice Project» følger Kim K som bruker sin posisjon til å kjempe for rettferdighet overfor fanger som har blitt urettferdig dømt. I denne to timer lange dokumentarserien møter hun kvinner i USA som sitter i fengsel for lovbrudd, som for eksempel drap. To av kvinnene som er intervjuet, har også senere blitt løslatt. Dette er både et hjerteskjærende og interessant innblikk i USA sitt lov- og fengselssystem, og med Kim sin utvilsomme drivkraft går det også resultater.

Se dokumentaren fra 6. april! Se smakebit her.

Rom for gode samtaler i påsken

I «Påskereisen» møter programleder Karina Hollekim fem kjente og kjære nordmenn. En reise til fjells fører dem sammen. I snøkledde omgivelser på Savalen skapes rom for felles aktiviteter, gode samtaler og rørende øyeblikk. Premiere 7. april!

Action, humor og glimt i øyet!

John Nolan bryter opp sin trygge småbytilværelse og flytter til Los Angeles for å realisere sin drøm om å bli politimann. Mens andre på hans alder for lengst har etablerte karrierer, blir John den eldste rekrutten i LAPD. Omringet av tyve år yngre kolleger, blir det en farlig, humoristisk og uforutsigbar ny start på livet i LAs gater. Serien er basert på en sann historie og er full av action, humor og glimt i øyet! 8.0 på IMDb. Premiere 8. april!

Ned på kne

Vendela og Petter er like forelsket som før og drømmer fortsatt om å flytte sammen, men først må de bli kvitt det gamle bomkjøpet, finne drømmestedet, og selge hver sin leilighet. Samtidig er det travelt med jobb og reising, og vi blir med til Tyrkia, Sør-Afrika, Smøgen, Voss og til Lillesand – Vendelas barndomsparadis. De overrasker Lothe i Odda på hans 50-årsdag, og får støpt sitt eget spesialdesignede kumlokk! Men det viktigste for Petter er å fri til Vendela, og han bruker tid på å finne den fineste ringen, og det perfekte stedet. Og til slutt går Petter ned på kne, når Vendela minst venter det …

Sesongpremiere 13. april!

Bli med tollerne på jobb

I dokumentarserien «Toll» følger vi tollerne gjennom etterretningsoperasjoner, planlagte anslag, grensekontroller av personer, biler, båter, fly og post. Seerne vil for første gang få et unikt innblikk i hvordan grensevaktene jobber for å holde Norge trygt. Premiere 13. april.

Spenningen fortsetter

Den canadiske dramaserien om etterforskeren John Cardinal er tilbake i sin fjerde og siste sesong sammen med Lisa Delorme. Igjen oppstår det nye drap i Algonquin Bay, som denne gangen er kaldere enn noen gang. Cardinal og Delorme begir seg ut på nye etterforskninger, og den siste sesongen vil nok ikke være skuffende. Serien har 7,7 på IMDB og 89 % på Rotten Tomatos. Sesongpremiere 15. april!

Mer drama fra Beverly Hills

Det er flere fruer som melder sin ankomst denne måneden, og denne gangen er det på vestkysten i Los Angeles. Til tross for at seerfavoritt Lisa Vanderpump har forlatt serien etter fjorårets drama, så betyr det ikke at det blir kjedelig denne sesongen. Tvert imot. De resterende damene fra sist sesong, både Kyle, Rinna, Erika, Dorit, Teddi og Denise er tilbake, sammen med nykommer Garcelle Beauvais som er den første afro-amerikanske kvinnen i serien. Men ikke bare det, for flere tidligere housewives er også med som venner, og det inkluderer kjente fjes Brandi Glanville, Camille Grammer og Kim Richards. Serien har fått mye omtale i media, og det har til og med blitt sagt at en av fruene gjør en dramatisk exit etter utroskap blir avslørt. Om dette er sant eller ikke får vi vente og se, men dramafylt spenning blir det uansett. Sesongpremiere 16. april!

Tett på proffsyklistene

I 2019 ble Norges første proffsykkellag etablert. Gjennom serien får vi et unikt innblikk i hverdagen til ryttere og støtteapparetet til UNO-X Development Team. Premiere 21. april!

Skal bygge drømmehytte

I Drømmehytta dukker det opp flust av norske kjendiser som skal få vise hva de kan innen møbelsnekring.

I programmet, som ble spilt inn i fjor høst, skal trioen fra Sommerhytta – interiørdesigner Aina Sollie Steen, snekker Lars Fossum og hageekspert Finn Schjøll – skape sin egen hytte ved Lyseren i Ytre Enebakk.

Hver uke vil ekspertene få hjelp av to kjendiser, som skal lage interiørgjenstander til hvert prosjekt. Ti uker senere vil Drømmehytta stå ferdig.

Kjendisparene konkurrerer også mot hverandre, og det de lager vil bli bedømt. Til slutt vil et kjendispar stikke av med seieren i Drømmehytta, og de får muligheten til å donere 50 000 kroner til et veldedig formål.

Premiere mandag 24. april!

Svensk krimsuksess

Rebecka Martinsson er tilbake som den fremgangsrike advokaten som i sesong 1 motvillig måtte reise tilbake til hjembyen etter at hennes nære barndomsvenninne døde. Denne sesongen har serien fått en ny hovedrolleinnehaver, men sesongen blir nok minst like bra uansett. Om du ikke har sett sesong 1 av denne serien så ligger den ute med alle episoder på TV 2 Sumo. Om man er glad i påskekrim er den absolutt å anbefale!

Sesong 2 har premiere 27. april.

Innlegget oppdateres.