Sommeren 2019

Slik blir sommeren på Sumo

På TV 2 Sumo har du mye å glede deg over i sommer!

Innlegget blir oppdatert med datoer og flere serier etterhvert som de blir sluppet. ☀️

Homeland (1-7) – 1. juni
Juni kan du bruke til et seriemaraton av Homeland på TV 2 Sumo! Da får vi nemlig alle de tidligere sesongene. Se deg opp før sesong 8 kommer til høsten!

Below Deck Mediterrenean (4) – 4. juni
Vi følger mannskapet på en luksusyacht i Middelhavet, og dramaet som foregår på båten. La deg fascinere av luksuslivet til gjestene og det som foregår bak kulissene.

Dirty John: The Dirty Truth – 11. juni
I denne true crime-dokumentaren får vi se intervjuer med kvinner som falt for triksene til svindleren John Meehan. Historien er også kjent gjennom Netflix-serien Dirty John.

Samurai sikkerhet – 13. juni
Denne er det mange som er savnet, og vi gleder oss til vi får den tilbake på TV 2 Sumo! Henrik Elvestad har med seg et stjernelag med komikere i dramakomedien Samurai Sikkerhet. De mest elementære vekteroppgavene blir fort veldig vanskelig å håndtere for denne gjengen.

Younger (6) – 13. juni
Seerfavoritten Younger er en gave som fortsetter å gi, og selv om spenningen ikke lenger ligger mest i hvorvidt Liza kommer til å bli avslørt for å ha jugd på alderen, vil ikke denne sesongen mangle noe på hverken spenning eller drama. Vi har også alle de tidligere sesongene!
Se trailer her.

Love Island UK (5) – 14. juni
Love Island UK er realityserien som du blir hekta på etter én episode! Lettsett, sjarmerende, underholdende, og spennende reality. Hvem finner tonen? Hvem blir dumpet og må forlate øyen? Se den helt ferske sesongen på Sumo nå. Nye episoder hver dag i heeeele sommer! <3

The Son – 15. juni
Western-drama med selveste Pierce Brosnan i hovedrollen. En episk fortelling hvordan Amerika ble en supermakt. Vi legger ut alle episodene 15. juni!

Baywatch – 17. juni
Du leste riktig – Baywatch er tilbake på norske skjermer, nå remastret til HD! Livvaktene på Santa Monica Beach med David Hasselhoff og Pamela Anderson i spissen, tok en hel verden med storm med sine veltrente kropper og sexy badetøy. I tillegg til å redde folk fra å drukne, løser livvaktene kriminalmysterier. Nå er alle de ni sesongene av «Baywatch» og de to sesongene av «Baywatch Hawaii» tilgjengelige i all sin prakt i HD. Se dem på TV 2 Sumo fra 17. juni.

Grand Hotel – 18. juni
Sommerens hotteste serie! Fra produsent Eva Longoria (kjent fra Desperate Housewives) og Lincoln Younes (kjent fra Home and Away) i en av hovedrollene, gleder vi oss skikkelig til denne såpeserie-inspirerte dramaserien!

Sykepleieskolen – 24. juni
Kjærlighet, sykdom, helse og eksamensangst på et dansk sykehus på 50-tallet. Erik og Anna er blant de første som begynner å studere ved en sykepleierskole hvor menn og kvinner får opplæring sammen. På grunn av mangel på sykepleiere, bestemmer den danske regjeringen seg for å teste menn i sykepleieryrket. Det er ikke lett for mennene å bli akseptert som sykepleiere i et arbeidsmiljø med gammeldagse hierarkier og streng disiplinær arbeidsetikk.

Allsang på grensen

Ingen sommer uten Allsang! Det blir en stjernespekket premiere når Katrine Moholt og medprogramleder Morten Hegseth tar i mot både norske og internasjonale stjerner: Lind, Nilsen, Fuentes og Holm, den svenske superstjernenen Pernilla Wahlgren og hennes artistsønn Benjamin Ingrosso, artist og Paradise Hotel-deltaker TIX, samt Sandra Kim, som vant MGP i Bergen i 1986. I tillegg kommer Åge Sten Nilsen, Staysman & Lazz, svenske Herreys, Kate Gulbrandsen og Ketil Stokkan. Sammen skal de synge de kjente strofene fra sine MGP-hits i en og samme medley. På TV 2 og TV 2 Sumo 27. juni kl. 20.00 og hver torsdag i sommer!

Perfekte steder (3) – 1. juli

Det er ferie, og vennene har leid et sommerhus sammen der planen er å hygge seg med mat og deilig vin. Men under overflaten truer tvetydige følelser, som truer med å ødelegge sommeridyllen.
Rose og Tobias er fortsatt stormforelsket, men de sliter med å finne harmonien i forholdet. Tobias har startet et firma sammen med Oliver, og drømmene som stadig vokser, blir til snart til reelle muligheter. Tobias begynner å tvile på om Rose passer inn i de nye planene hans. Spontaniteten og uforutsigbarheten som var så sjarmerende da de møttes, har begynt å gjøre ham nervøs. Er Rose den rette? Alle episodene i sesong 3 kan ses fra 1. juli!

Best før (3) – 5. juli
Linn Skåber briljerer som fraskilte Lena, som på altfor høye hæler forsøker å holde seg gående etter at eksmannen Morten (Christian Skolmen) annonserer at han skal ha barn med den langt yngre kjæresten Anemone (Renate Reinsve). Norsk humor på sitt beste! Se de to første sesongene på TV 2 Sumo.

The Son – sesong 2: 6. juli

«The Son» er basert på New York Times bestselger og Pulitzer-nominerte roman, og er en stor familiesaga som spenner over 150 år og tre generasjoner av familien McCullough. Vi følger historien til Eli McCullough som går fra å være godmodig og uskyldig til en kaldt beregnende mann som bygger opp et olje-dynasti i Texas. Alle episodene i sesong 2 er tilgjengelig fra 6. juli!

Revenge Body (3) – 8. juli

«Den beste hevnen er en heit kropp!». Khloé Kardashian gir to deltagere muligheten til å ta tilbake kontrollen over sin egen kropp. Med god hjelp fra både personlige trenere, stylister og Khloé får deltagerne bli ny på ekte Hollywood-vis. Ny sesong 8. juli!

Ice Cream Show – 9. juli

Isaac Lappart drar USA på kryss og tvers for å finne landets beste iskrem! Han starter i Philadelphia, hvor han graver i iskremhistorien og smaker på is- favorittene til grunnlovsfedrene. På TV 2 Sumo.

The Rook – 10. juli

En ung kvinne våkner opp i London med hukommelsestap. I jakten på sin egentlige identitet finner hun en hemmelig agentgruppe som skal beskytte personer med overnaturlige evner, og en verden der ingen er til å stole på. “The Rook” er basert på den bestselgende boken med samme navn, og i rollene møter vi Emma Greenwell (“Shameless US”) og Olivia Munn (“The Newsroom”).

Paradise Hotel US (3) – 12. juli

På Paradise Hotel følger vi en gruppe unge og single gutter og jenter, som får sitt livs store mulighet: De sjekker inn på et eksklusivt, tropisk resort, og kan sjekke ut med en stor pengesum. For å overleve på hotellet, gjelder det å finne seg en partner. Hver uke stemmes en deltaker ut, og en ny gjest flytter inn på hotellet. I fantastiske omgivelser, med sol, strand og romantikk i luften, er det duket for både drama, tårer, latter og svik.

Abandoned (1) – 17. juli

Den legendariske skateren Rick McCrank utforsker gjemte og glemte landemerker i Nord-Amerika. Fra tomme kjøpesentre i Ohio, til avsidesliggende fiskebyer langs Canadas kystlinje; “Abandoned” hedrer tomme og forlatte steder. Kun på TV 2 Sumo.

Elementary (7) – 19. juli

Sherlock Holmes og Joan Watson står overfor New Yorks tøffeste kriminalsaker når de hjelper politiet med tilsynelatende uløselige forbrytelser. Ny sesong ser du på Sumo 19. juli.

Suits (9) – 19. juli

Den aller siste sesongen av denne amerikanske, juridiske dramaserien om New Yorks beste bedriftsadvokater. Premiere på Sumo 19. juli.

God sommer Norge – 29. juli

I år, som i fjor, skal TV 2 sørge for sommerstemning og kveldsunderholdning fra hovedstaden med en ny sesong God sommer Norge. Fra 29. juli til 23. august skal fire programlederpar lede hver sin uke fra glass-studioet på Aker Brygge. Første par ut, i uke 31, er Petter Pilgaard og Katarina Flatland!

Bloggerne (11)

I augst er det klart for den ellevte sesongen av Bloggerne, og der dukker to nye bloggere opp. Linnéa Myhre (29) og Sofie Caroline Nilsen (24) skal være en del av den nye sesongen.