Aktuelt

Dette kan du glede deg til i mai

Mai byr på påfyll av kvalitetsserier, gjensyn med klassisk krim og spennende dokumentarer. Her er noen av høydepunktene!

10. mai: Finansthriller med Patrick Dempsey

Patrick Dempsey spiller hovedrollen i «Devils» – en finansthriller satt til et stort investeringsselskap i London. Massimo Ruggero er tradingsjef i selskapet og blir snytt for en etterlengtet forfremmelse etter en uventet skandale. En global økonomisk konspirasjon blir oppdaget… Når han like etterpå blir hovedmistenkt i en mordetterforskning, må han å samarbeide med en ung journalist i håp om å avsløre en konspirasjon og renvaske seg. Premiere 10. mai med to nye episoder hver uke.

11. mai: Hjertevarmt sykehusdrama

Transplant er en varm dramaserie om Bashir, en dyktig akuttlege som sammen med søsteren har flyktet fra krigen i Syria. Nå prøver han å starte et nytt liv på den andre siden av Atlanteren, men å få legelisensen sin godkjent i Canada viser seg å være alt annet enn lett. Nye utfordringer venter når han mot alle odds får jobb på et anerkjent sykehus i Toronto. Premieredagen slippes to episoder, deretter vises én episode i uken. Premiere 11. mai.

12. mai: Mystisk forsvinning

Mystery Road er en australsk dramaserie om etterforskeren Jay Swan og hans kollega Emma James, som må løse en sak der to ungdommer har forsvunnet fra en småby midt ute i ødemarken. En sak – og en by – som viser seg å være langt mer komplisert enn først antatt. Serien er en fortsettelse på den populære filmen med samme navn fra 2014. Premiere 12. mai.

1. mai: Mer fra ny seriefavoritt

The Rookie har allerede rukket å bli en av de mest sette seriene på TV 2 Sumo, og det er ikke uten grunn! Serien er en lettsett, underholdende og engasjerende fortelling om John Nolan – som halvveis i livet bytter karrierevei og forsøker å bli politimann. Sesong 2 fortsetter der vi slapp i siste episode av sesong 1, og uten at vi skal spoile noe: Det blir høydramatisk.

The Rookie har sesongpremiere på TV 2 Sumo 1. mai, med ny episode hver fredag kl. 03.00. Se sesong 1 her!

1. mai: Hjerteskjærende historier

Koala Rescue (2020)

I dokumentaren Coala Rescue får du følge hverdagsheltene som reddet, behandlet og rehabiliterte koalaer fra utryddelse under skogbrannene i Australia. Koalaene ble det dødelige symbolet på sommerens ødeleggelser, og her får du både hjerteskjærende og inspirerende historier. Premiere 1. mai!

Vikingene er tilbake

Spenningen bygger seg opp mellom sønnene til Ragnar idet vikingene fortsetter å true selve Englands hjerte. Den store hæren går mot York, mens kong Æthelwulf og familien fortsatt er i skjul, og Heahmund må samle sakserne for å forsvare riket. Del 2 av sesong 5 av Vikings kommer på Sumo 29. mai, mens sesong 6 starter i juni.

1. mai: Dagen Henry møtte…

Henry er en 4 år gammel gutt som alltid er nysgjerrig og vil lære nye ting. Hver dag møter Henry på noen, eller noe nytt som han kan ha en vennlig samtale med. Jeg lurer på hva han vil møte denne gang?

Dagen Henry møtte… er tilbake med nye episoder 1. mai. Se sesong 1 og 2 her!

1. mai: Gjensyn med klassisk krim

Du fikk kanskje med deg ABC Murders (Mord etter alfabetet) i påsken i fjor?Hvis ikke har du sjansen nå!

Om du liker detektivene dine i tre-delt dress, da er dette noe for deg! Dramaet finner sted i året 1933, hvor en morder herjer løs i Storbritannia. Den pensjonerte detektiven Hercule Poirot starter etterforskningen for å løse en rekke meningsløse drap – som oppstår med en måneds mellomrom. Morderen har på forhånd informert detektiven om hvert mord som oppstår – undertegnet ABC. Serien er tilbake på TV 2 Sumo 1. mai!

1. mai: Mordmysteriet

Agatha Christie's Ordeal by Innocence

Ordeal By Innocence (Døde spor) er et klassisk krimdrama som byr på spenning og mysterier. Serien er basert på novellen til Agatha Christie ved samme navn.

Den velstående Rachel Argyll blir myrdet, og hennes adopterte sønn, Jack, blir arrestert for drapet – noe han benekter. En forsker ankommer Sunny Point og hevder å ha bevis på at Jack er uskyldig, men det er for sent, Jack er allerede død. Om han ikke var morderen, må det ha vært noen andre på Sunny Point. Men hvem? Ordeal By Innocence er tilbake på Sumo 1. mai!

1. mai: Tett på kosmetikkindustrien

Beauty Laid Bare

Dokumentaren Beauty Laid Bare følger en gruppe unge influensere til Amerika for å dykke dypt inn i kosmetikkindustrien. De utforsker konsekvensene av sminke, som miljøskader og dyretesting. Se Beauty Laid Bare fra 1. mai!

Innlegges oppdateres