Premierer

Dette kan du glede deg til i høst!

Høsten er over oss, og det betyr mye bra på TV! Her er noe av det du kan glede deg over frem mot jul.

Fredager: Grey’s Anatomy

Grey’s Anatomy har allerede skrevet seg inn i historiebøkene ved å være “the longest-running primetime drama in ABC’s history”, og det er ikke så rart, seertallene er fortsatt skyhøye. I sesong 14 måtte vi si ha-det-bra til to sentrale karakterer i serien Arizona og April 😭, heldigvis er Kim Raver i rollen som Teddy Altman tilbake i den nye sesongen – og hun bærer på en aldri så liten hemmelighet. Samtidig sliter Meredith med konsentrasjonen, og “Jolex” sin bryllupsreise går ikke helt etter planen. Se nye episoder hver fredag, kun på Sumo og bare noen timer etter USA! Grey’s kommer på TV 2 senere i høst, dato er ikke bestemt.


The Good Doctor

Tirsdager: The Good Doctor

Etter den rørende sesongavslutningen på sesong 1 er endelig vår kjære Dr Shaun Murphy tilbake i høst for å løse enda flere medisinske mirakler. Har du ikke sett The Good Doctor enda, kan vi love deg det er verdt tiden. I sesong 2 skal vi omsider få svaret på om han klarer å løse sin største medisinske utfordring noensinne, nemlig redde livet til sin beste venn. Se The Good Doctor her!


Mandager, torsdager, fredager og søndag: Torpet

Kampen for tilværelsen er i gang, og i år tar vi Farmen et steg videre! Bare et steinkast fra gården ligger Torpet. Tre tidligere deltakere har slått seg ned på denne husmannsplassen for å søke revansj. Hit kommer også alle som taper tvekamper på Farmen, for å få en ny mulighet til å kjempe seg tilbake i konkurransen. Men det er bare plass til tre på Torpet… Se nye episoder av Torpet mandager, torsdager, fredager og søndager!


Ute nå: Gutter er gutter / About a Boy

Du har kanskje lest boken eller sett filmen med Hugh Grant, men nå er også TV-serien her! Den arbeidsløse ungkaren Will, som lever et bekymringsfritt liv takket være inntektene fra en gammel hitlåt. Det oppstår et uventet vennskap når han finner ut at han kan bruke den nye nabogutten for å skaffe seg damer. Gutter er gutter er laget av Jason Katims (Parenthood, Friday Night Lights) og basert på Nick Hornbys suksessroman med samme navn. Se Gutter er gutter her!


Onsdager: STHLM Rekviem

Fersk serie fra Sverige, basert på de bestselgende bøkene av Kristina Ohlsson! Etter en tragisk bilulykke begynner Fredrika Bergman å jobbe som sivil etterforsker i politiet. Her blir hun en del av en etterforskningsgruppe som løser drapssaker i et voldelig Stockholm. Gjennom ti episoder skildres fem saker som påvirker etterforskningsgruppen både personlig og yrkesmessig.  Se Sthlm Rekviem her! Nye episoder hver onsdag!


Onsdager: Otto har fått nok

På vegne av seg selv – og ikke minst oss seere – tar Otto Jespersen og hans makker Emilie Skolmen for seg ting i samfunnet som går oss på nervene eller kan behøve en Ottosk pekefinger.  Ny episode hver onsdag morgen – først på Sumo!


Torsdager: Criminal Minds

Seerfavoritten er tilbake med en ny sesong – kun på Sumo og bare noen timer etter USA! Se Criminal Minds her!


Søndager: Vårt lille land

Vårt lille land er mektig historiefortelling om livet små og store hendelser. Se nye episoder fra søndag morgen – først på Sumo!

I sesongpremieren møter vi Oslo-kvinnen Heidi Dammann. Hun tok med seg et videokamera og dro ubevæpnet inn i Alaskas villmark for å finne seg selv; et sjøfly skulle hente henne ut etter en uke. Men hun var ikke alene i skogen… Vårt lille land viser Heidis utrolige opptak av sine 6 døgn i villmarken – som hun måtte tilbringe sammen med en sulten svartbjørn(!).

I andre episode møter vi Wenche Michelsen fra bygda Verdal. Hennes verden raste sammen når hun fikk vite at storebroren hennes hadde reist til Syria for å slutte seg til IS. Hvordan skal hun forholde seg til ham nå?


Mandag til fredag: Singel

Sommerens store seerfavoritt, Singel, er tilbake med en ny sesong og nye deltakere. I denne unike dokumentarserien får vi et ærlig innblikk i de mange ulike sidene ved det å være ung og singel i Norge i dag. Bli bedre kjent med deltakerne i sesong 2 her!

Se nye episoder fra mandag 8. oktober – kun på Sumo!


Onsdager: Truls à la Hellstrøm

I første sesong av Truls à la Hellstrøm kom ikke Eyvind Hellstrøm helt i mål med å gjøre en mesterkokk av Truls Svendsen. Men det er begge to egentlig ganske fornøyde med, for da kan de fortsette sin kulinariske dannelsesreise i inn- og utland. Se nye episoder onsdag morgen fra 10. oktober – først på Sumo! Se smakebit!


Premiere 13. oktober: The Cry

Joanna og Alistair er et ungt par som drar fra Scotland til Australia for å kjempe for foreldreretten til Alistair’s datter. På kjøreturen fra Melbourne til Geelong, forsvinner sønnen deres, og tragedien setter et stort press på forholdet. Dramaserien har nye episoder hver lørdag.


Premiere 18. oktober: Kielergata

Denne gleder vi oss veldig til å vise dere! I dramathrilleren Kielergata møter vi Jonas (Thorbjørn Harr), som har flyttet til Kielergata i den søvnige småbyen Slusvik, kjent som Skandinavias minst kriminelle sted. For Jonas, med sin mørke fortid, er dette tilsynelatende det perfekte skjulested. Men alt endres når et lik dukker opp, og til sin store overraskelse oppdager Jonas at han ikke er den eneste beboeren i Kielergata som har noe å skjule. På TV 2 og TV 2 Sumo 18. oktober kl. 21.40. Se trailer!


Sesongpremiere 23. oktober: På tur med Dag Otto

En av våre desidert favoritt duoer er tilbake! Dag Otto Lauritzen har bestemt seg for å realisere sine villeste drømmer før han blir gammel, og Kristian Ødegård har sagt ja til å være med på galskapen. De tar med seg kjendiser rundt i verden på eventyr, og de som kjenner til programmet og duoen fra før, vet at her blir det mye latter og moro. Se nye episoder hver tirsdag fra 23. oktober.


Kommer: Generasjon Z

I serien følger vi syv unge talenter innenfor ulike grener, bransjer og interessefelt, som alle brenner for det de driver med. Generasjon Z er flinkere, mer ambisiøse og mer endringsorienterte enn noen annen generasjon. De har høye forventninger, både til seg selv og omgivelsene. Hva innebærer det av opp- og nedturer? Denne serien tar unges hverdag på̊ alvor, og speiler livet som tenåring i et av verdens rikeste land anno 2018.

 

 

Innlegget oppdateres