Høsten 2018

Dette kan du glede deg til i høst – del 1

Er det lov å glede seg til høst? Egentlig ikke, i den beste værsommeren på så langt statistikk går, men allikevel: høst er TV-tid. Og TV-tid er nydelig. Dette er blant noe av det du kan glede deg til hos oss denne høsten. 

Ny sesong av Kardash!
2018 har vært et ekstremt innholdsrikt liv for våre venner i Kardashian/Jenner-klanen. Stormi Jenner, True Thompson og Chicago West har kommet til, det har vært spekulasjoner om utroskap, de har farget håret rosa og gått med sykkelbukse på fest. Vi gleder oss til å få alle detaljene i sesong 15 av Keeping Up with the Kardashians som har premiere på TV 2 Sumo 6. august. Og om det skulle være noe tvil, «The devil works hard, but Kris Jenner works harder».

Perfekte steder sesong 2
Vi elsker Perfekte steder, fine folk på sykkel, København, forelskelse og vennskap. I sesong 2 er hele gjengen tilbake, alltid på leting etter lykken. Sesong 2 har premiere på Sumo 15. august, og pssst se sesong 1 allerede nå!

Grey’s Anatomy sesong 15
Grey’s Anatomy har allerede skrevet seg inn i historiebøkene ved å være “the longest-running primetime drama in ABC’s history», og ikke rart er det, seertallene er fortsatt skyhøye. I sesong 14 måtte vi si ha-det-bra til to sentrale karakterer i serien Arizona og April 😭, heldigvis kommer Kim Raver i rollen som Teddy Altman tilbake. Savner du Grey’s Anatomy før sesongpremieren i høst, binge deg gjerne opp på spin-off serien Station 19 hos oss.

The Good Doctor sesong 2
Etter den rørende sesongavslutningen på sesong 1 er endelig vår kjære Dr Shaun Murphy tilbake i høst for å løse enda flere medisinske mirakler. Har du ikke sett The Good Doctor enda, kan vi love deg det er verdt tiden (se sesong 1 her!). I sesong 2 skal vi omsider få svaret på om han klarer å løse sin største medisinske utfordring noensinne, nemlig redde livet til sin beste venn.

Alle i arbeid
Alle i arbeid er en dokumentarserie basert på et engelsk format, “Employable me”, om mennesker som er diagnostisert med en nevrolgisk lidelse som Autisme eller Tourettes og kan ha vanskelig for å finne sitt sted i arbeidslivet. I Alle i arbeid får de hjelp av eksperter for å finne sine beste kvaliteter og i hvilket yrke de passer best. Alle i arbeid er både rørende og inspirerende TV.

Idol
Idol er tilbake og fredagskvelden er reddet! Idol har sin tiende sesong i år, og denne gangen er det med dommerne Tshawe Baqwa fra Madcon, tidligere Idoldommer og manager Gunnar Greve og Silje Larsen Borgan, som er manager for Emilie Nicolas, Cezinando og Karpe Diem. Programleder er Katarina Flatland.

Hvem drepte Birgitte
Norges første True Crime serie på TV handler om den grusomme og fortsatt uløste drapssaken om Karmøy-jenta Birgitte Tengs, saken hele Norge har et forhold til. I åtte episoder får vi familiens historie, gjengivelse av kvelden Birgitte ble drept og informasjon om saken som aldri tidligere har blitt gjort kjent. Hvem drepte Birgitte ser du på TV 2 Sumo til høsten. Se trailer her!

Jakten på kjærligheten
Jakten på kjærligheten er perfekt mandags-TV. Komme hjem fra jobb, spise fiskepinner til middag, gå seg en tur, legge sammen et par klesvasker og se Jakten på kjærligheten. Der har du en mandagskveld akkurat sånn mandagskvelder skal være! ❤ Og pssst. Denne sesongen legger vi ut episodene fra morgenen av, så kan du se de når du vil.

Hjertebarna
I Norge i dag lever 9000 barn under 18 år med medfødt hjertefeil. Til Oslo universitetssykehus Rikshospitalet kommer foreldre med barn som ikke overlever uten operasjon. I Hjertebarna skal vi få  følge noen av disse hjertesyke barna og deres familier i oppturer og nedturer.


Se trailer her.