Premierer

Dette kan du glede deg til

TV-våren er full av høydepunkter, bare se her hva du kan glede deg til!

13. april: Barnehageliv

«Barnehageliv» er en ny, norsk barneserie om livet i barnehagen, kommer snart! Se klipp.

13. april: Du er min venn

Ny serie for barn, kommer snart! Se klipp.

15. april: Badehotellet

Den danske sjarmbomben «Badehotellet» er tilbake denne våren. Gled deg! Se smakebit.

17. april: Påskekrim: Cheat

Årets første påskekrim er den intense thrilleren «Cheat», som kretser rundt et farlig forhold mellom universitetsprofessor Leah og hennes student Rose. Leah er stolt av sin akademiske integritet. Når studenten Rose leverer en mistenkelig god oppgave, er hun derfor rask med å gi beskjed om at hun tror hun har jukset. Rose nekter, og dette blir starten på en bitter kamp mellom de to kvinnene. Ting eskalerer, og blir til et farlig forhold som til slutt får fatale konsekvenser. Med to nådeløse kvinner der ingen vil gi seg, holder «Cheat» seerne på pinebenken fra begynnelse til slutt. Se smakebit.

19. april: Påskekrim: Agatha Christie: Mord etter alfabetet

John Malkovich har hovedrollen i årets andre påskekrim på TV 2. «Agatha Christie: Mord etter alfabetet»,  er basert på Agatha Christies roman med samme navn. Året er 1933, og en rekke tilsynelatende meningsløse mord blir begått. Morderen har på forhånd skrevet til Hercule Poirot og informert ham om hvert mord – undertegnet med ABC. Den belgiske detektiven setter i gang etterforskning for å finne morderens identit.
«Agatha Christie: Mord etter alfabetet» er en miniserie på fire episoder produsert av BBC. The Guardians skriver i sin anmeldelse at «John Malkovichs tolkning av en lidende Poirot er strålende». Se smakebit.

22. april: Vendela + Petter (2)

Bli med når Norges mest omtalte par, Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard, tar sitt forhold ett skritt videre. De er fremdeles like forelsket, og nå ønsker de å flytte sammen! Vi blir med på husjakt, kjendisfester, reiser og middager sammen med det forelskede paret. Vi møter venner, familie og kollegaer – og får også se at livet ikke alltid er rosenrødt. Se Vendela + Petter her.

24. april: Wunderland

Snart får du mer fra livet på ræggen. Jon Arild, Hugsten, Mats, Bakken og Torodd er tilbake med en ny sesong senere i vår.

Kommer i vår: Madam Secretary

Téa Leoni er strålende i rollen som USAs utenriksminister, Elizabeth McCord, i en serie som leverer drama med både hjerte og hjerne. «Madam Secretary» er tilbake med nye episoder senere i vår.

Kommer i vår: Sølvrushet

En spennende nyhet denne våren er dokuserien «Sølvrushet», mer info kommer!

Kommer i vår: Jane The Virgin

Seerfavoritten «Jane The Virgin» er tilbake med en helt ny sesong i mai.

Kommer i vår: En får væra som en er

En dramakomedie du ikke har sett maken til gjør sitt inntog på norske skjermer denne våren. «En får væra som en er» er en videreutvikling av Nationaltheatrets ukonvensjonelle og populære musikkteaterstykke «En får væra som en er», inspirert av Ole Ivars dansebandlåter. Handlingen kretser rundt en klassisk campingplass med sitt samhold og sine utfordringer, der vi møter Lena Kristin Ellingsen, Christian Skolmen, Bernhard Arnø og Henriette Steenstrup i hovedrollene.

Kommer i vår: Vida

Snart kommer en ny sesong med de to søstrene Emma og Lyn, som neppe kunne vært mer ulike – den ene naiv og selvdestruktiv, den andre kynisk og kritisk. Serien er vellaget, med talenter både foran og bak kamera, og skildrer livet i et meksikansk-amerikansk Los Angeles på en sjarmerende måte – og med mye hud! Vida har høstet ros for å sette søkelys på både gentrifisering og homofobi med klasse og humor, og byr på noe litt utenom det vanlige. Se hele første sesong her.

Kommer i vår: Sygepleierskolen 

Det er bare å glede seg til den danske nykommeren «Sygepleierskolen» som vil få premiere denne våren – for deg som liker serier som «Grey Anatomy» og «Badehotellet»!

Kommer i sommer: Sweetbitter

Hvordan går det med Tess i New York? En ny sesong av «Sweetbitter» kommer på Sumo til sommeren.

Kommer i sommer: Best før 

Vi kan nesten ikke vente med å se hva slags situasjoner Lena roter seg opp i denne gangen! En ny sesong av «Best før» kommer til sommeren.

Kommer i sommer: Younger 

Sommeren kan vel neppe komme fort nok for alle oss som venter på fortsettelsen av «Younger». Vandrer Liza og Charles fremdeles inn i solnedgangen? (Neppe). Svaret får vi altså i sommer, når en ny sesong av «Younger» er klar.

Saken oppdateres