Min Sumo

Caroline (26) anbefaler

Ser på nå:

Perfekte steder, Riviera, Frikjent, Kielergata, Tid for hjem, Younger, Best før, Love Life, Farmen, Funkyfam, Skal vi danse

Hva er din all-time favoritt TV-serie?

Neste sommer

Og hvis du er HELT ærlig?

Hotel Cæsar

Hva er ditt favoritt TV-øyeblikk?

Når Erik Follestad er under hypnose i Spårtsklubben. Synes det er hysterisk morsomt. Setter på det klippet hver gang jeg trenger å bli glad.

Hvilke Sumo-serier anbefaler du?


Heksejakt

En lojal og pliktoppfyllende ansatt oppdager unormale pengeoverføringer i bedriften. Når hun forteller ledelsen om det, vikler hun seg inn i et mareritt hun skulle ønske hun aldri hadde blitt oppmerksom på. Serien føles SÅ realistisk. Den er forferdelig (i positiv forstand) bra, og man føler virkelig med hovedrollen som egentlig er uskyldig og bare har gjort jobben sin etter beste evne. Fordi hun er dyktig og pliktoppfyllende, blir hun straffet. Man sitter igjen med en stor følelse av urettferdighet og følelsen av at dette er noe som desverre kan skje med hvem som helst. Fikk frysninger i nesten hver episode.


Springflo

Svensk krim om en ung politistudent som ønsker oppklaring i en foreldet sak om en død kvinne som ble funnet delvis nedgravd på en strand. Denne spennende serien ga meg frysninger, spesielt i siste episode. Et skikkelig aha-øyeblikk som satte et støkk i meg skikkelig lenge. Måtte umiddelbart fortelle om serien til vennene mine, slik at vi kunne diskutere slutten sammen.