Premiere

Bli bedre kjent med deltagerne i Singel sesong 2

SINGEL er tilbake med en ny sesong og nye deltakere. Sommeren 2018 fikk 8 unge, single et oppdrag. Å bruke mobilen sin til å filme alt som skjer. Vi blir med på oppturer og nedturer i en hverdag preget av forelskelse, mislykkede Tinder-dates, vellykkede one night stands og en snikende følelse av ensomhet. I denne unike dokumentarserien får vi et ærlig innblikk i de mange ulike sidene ved det å være ung og singel i Norge i dag.

Bli bedre kjent med deltagerne under.

Marcus Borger (24) Oslo

Jobb: Studerer dataingeniør. Butikkmedarbeider på Elkjøp
Marcus har vært singel i 5 år og drømmer om å finne ei dame, men er ganske kresen og trekker seg unna når det blir for seriøst. Han har faste fuckfriends han kun ligger med, men når det gjelder jenter han dater så vil han bruke tid på å bli kjent og ikke nødvendigvis ligge med dem. Han opplever at jenter ser på han som en fuckboy og blir dømt fordi han har vært med på Paradise Hotel, noe han synes er urettferdig for han selv mener han er en ålreit type.

Kjartan Johan Waage (23) Kristiansand

Jobb: Elektriker
Kjartan har vært i singel i ett år, og har aldri vært singel så lenge som nå. Singeltilværelsen er ny for han, så det å jakte damer og være ute på byen og feste er uvant for han. Han er en kjærestegutt, og vil bruke god tid på å finne den rette. Vi får være med når han dater jenter og prøver å finne ut om de kan være kjærestepotensiale.

Eivind Abrahamsen (20/21) Bergen

Jobb: Studerer juss. Resepsjonist på hotell
Eivind anser seg selv som en vanlig gutt på sin alder, ikke en som ligger rundt og ikke ekstremt introvert. Han vil først og fremst ha det kjekt med seg selv, noe som er en utfordring i seg selv. Han er ikke aktivt på jakt etter å få seg kjæreste, og har ikke har den største selvtilliten på det å sjekke damer og han bruker tinder med ironisk distanse. Han er en morsom skrue som tilfører mange artige betraktninger av singellivet.

Amir-Alexander Holmeslet (26) Tromsø og Oslo

Jobb: Studerer informasjonsteknologi. Butikkmedarbeider på Brandstad
Amir flyttet hjem til Tromsø etter å ha bodd i Oslo i noen år for å ta vare på bestemora da hun ble syk. Det har vært lite tid til dating, og heller ikke noe stort utvalg i det lille homomiljøet som er i Tromsø. Nå er tiden inne for at han skal komme seg ut igjen, og kanskje få kjent på det begjæret han har savnet. I seriens oppstart får vi være med han når han drar ut på sin første date på mange år, og når han flytter tilbake til Oslo.

Marion Fransrud (23) Oslo

Jobb: Studerer Art Direction. Jobber freelance med film
Marion har nylig lært seg å feste, og nå som hun er singel har hun blitt skikkelig partyjente. Hun har hoppet fra én kjæreste til neste, og knytter seg fort til folk. Hun håper ingen klarer å stjele hjertet hennes denne sommeren, for nå vil hun fokusere på seg selv og fullføre skolen før hun får seg kjæreste. Til tross for at hun prøver å være fri som fuglen, så har hun en fyr i livet sitt som hun blir glad i, og som gjør hele singeltilværelsen mer utfordrende enn hun hadde tenkt.

Selma Rogneby (24) Bodø

Jobb: Lærervikar. BPA for Bodø kommune. Butikkmedarbeider på Urban
Selma har vært singel hele livet, og vet ikke om hun noen gang har vært forelska. Hvis hun merker at noen liker henne så trekker hun seg unna for da får hun panikk. Hun vet ikke hva hun skal gjøre når noen liker henne, eller hva hun skal gjøre hvis hun noen gang får seg kjæreste. Selma er sjenert og synes det er skummelt å møte nye folk og date, og hun er veldig redd for å bli såret på grunn av tidligere avvisninger. Drømmen er å få seg kjæreste slik alle vennene hennes har. Hun jobber med å utfordre seg selv på denne fronten med små skritt om gangen.

Amalie Feyling Flatebø (22) Oslo

Jobb: Dansepedagog
Amalie har vært singel i 1 år. Hun føler hun trenger å være singel en stund etter 5 år i forhold. Som nylig singel er hun veldig gira, og det blir ofte ”jakting” ute på byen. Hun er ikke redd for å ta kontakt med gutter på byen, og mener at jenter bør kunne ligge når de vil uten å bli stempla. Hennes mål med sommeren er å ikke skal falle for noen, men det er en utfordring i og med at hun fort blir betatt og følelsesmessig engasjert.

Frida Skoglund (28) Oslo

Jobb: Bartender og servitør på Delicatessen
Frida har vært singel i 8 år, og er mer seksuelt frigjort enn de aller fleste. Hun skiller tydelig mellom sex og kjærlighet, og ser på det som to helt ulike ting. Hun har flere faste som hun har ligget med i lang tid, som også er hennes venner, og hun foretrekker det fremfor one night stands. Hun har likevel lyst å treffe noen nye som kan gi henne sommerfugler i magen, men kjæreste har hun ikke hastverk med før den perfekte plutselig dukker opp.

Har du enda ikke sett sesong 1? Se den her! 😊